el scooter tryghed 250347763928462
Godkendt af lægemiddelstyrelsen Vores produkter er CE-mærket
Fri fragt på alle produkter! Vi leverer gratis på valgfri adresse
Gode produktanmeldelser  
Kundeservice: 70 27 27 18 Man-tors 8-17, Fre-søn 8-16:30
phone  70 27 27 18 åben i dag kl. 9-16
  • Mandag 8:00-17:00
  • Tirsdag 8:00-17:00
  • Onsdag 8:00-17:00
  • Torsdag 8:00-17:00
  • Fredag 8:00-15.00
  • Lørdag 8:00-16:30
  • Søndag efter aftale
Søg RING MENU

Pegasus giver dig tryghed

Fremvisning helt gratis på din adresse
El scooter tryghed hos Pegasus betyder at vi fremviser uforpligtende og helt gratis el-scootere, kabinescootere og el-kørestole på din adresse. Denne service gælder i hele Danmark, dog skal vi koordinere når det er på ikke brofaste øer, men dette løses oftest.

Gratis levering på din adresse
El scooter tryghed betyder også, at vi leverer dit nye eller brugte elkøretøj på din adresse. Samtidig giver vi dig en tryg start ved at oplære dig i at køre og anvende dit nye el transport- og hjælpemiddel. Du får således en guidet tur rundt i dine vante omgivelser, hvor du prøver at køre ligeud, dreje og bakke, samt afprøve forskellige hastigheder. Endvidere kigger vi på hvordan du kan komme til at parkere din el scooter bedst muligt, så du nemmest kan komme ud igen.

Skulle du have behov for en rampe for at passere nogle trin, så kan dette også løses.

Telefonvagt
Oplever du problemer eller har du blot spørgsmål, er vi ikke længere væk end telefonen. Kan problemet ikke løses på telefonen, laver vi en aftale om at komme så hurtigt som muligt. Vi har landsdækkende servicebiler der cirkulerer i hele Danmark.

Lånescooter
El scooter tryghed  er, at  løser vi ikke  en reparation på stedet og er nødt til at tage din el-scooter, kabinescooter eller og el-kørestol med på vores centrale værksted, så har vi ofte mulighed for at låne dig et gratis erstatningskøretøj, således du vil forblive mobil.

Service og reparation
Uanset hvor du bor og hvor lang tid det tager, så kommer vi med vores servicebil til din bopæl, således du ikke skal ulejlige andre og have besvær med transport til et fjerntliggende serviceværksted.

Reservedele
Når du har besluttet dig for at købe en el-scooter, så er det af stor vigtighed, at du også kan få den repareret og at de nødvendige reservedele er på lager. Pegasus El-scooter har et stort og udbygget reservedelslager, som er disponeret til mange årsserviceforbrug.