finansiering el scooter kabinescooter el kørestol
CE Mærket af Lægemiddelstyrelsen
Godkendt af lægemiddelstyrelsen Vores produkter er CE-mærket
Pegasus elscooter bil
Fri fragt på alle produkter! Vi leverer gratis på valgfri adresse
Pegasus hånd
Gode produktanmeldelser  
Ring til Pegasus elscooter
Kundeservice: 70 27 27 18 Man-tors 8-17, Fre-søn 8-16:30
phone  70 27 27 18 åben i dag kl. 9-16
  • Mandag 8:00-17:00
  • Tirsdag 8:00-17:00
  • Onsdag 8:00-17:00
  • Torsdag 8:00-17:00
  • Fredag 8:00-16:00
  • Lørdag 10:00-15:00
  • Søndag
Søg RING MENU

Finansiering el scooter kabinescooter el kørestol

Finansiering el scooter kabinescooter el kørestol. Der er mange overvejelser før erhvervelse af enten en el scooter, kabinescooter eller el kørestol. Hvilken model er den rigtige og ikke mindst økonomidelen. Skal jeg købe kontant, har jeg brug for finansiering eller måske en lejeaftale. Det kan være en særlig lejeaftale, som vi anvender til dem der er i proces med kommunen om økonomisk tilskud til køb. Du kan læse mere om kommunetilskud her

Det kan også være en af vores Kampagnelejeaftaler, med kun en måneds opsigelse og kun kr. 875.- per måned, dog kr. 4.875,- ved levering. Her er alle fremtidige driftsomkostninger tillige betalt i lejen. Læs mere om kampagneleje her

Vælger du finansiering; så kan det gøres via vores eksterne samarbejdspartner. Her vil det være muligt at opnå et lån til hele købet, således du ikke nødvendigvis skal stå med en udbetaling. Det kan dog være forbundet med noget besvær, at få ansøgningen på plads via din computer. Finansieringsvirksomheder er underlagt regler af Finanstilsynet som gør, at der skal laves en omfattende kreditvurdering med fremsendelse af ret meget dokumentation. Da vores kunder ofte er oppe i årene, så gør det ikke kreditgodkendelsen nemmere, hvorfor vi ofte oplever at vores kunder for afslag på lånet.

Pegasus El scooter har været i markedet i rigtig mange år, hvilket gør os i stand til selv at hjælpe vores kunder med finansiering i form af en leasingkontrakt. Vi har en meget mere enkel og simpel kreditvurdering, hvilket medfører at vi meget sjældent siger nej til en kunde, det kræver blot at du kan præstere en mindre udbetaling og naturligvis de månedlige betalinger i de aftalte antal måneder. For at lette omkostninger og administration så skal de månedlige betalinger foretages via det automatiske betalingssystem PBS, som du helt sikkert kender i forvejen.

Du kan på siden med de enkelte el-køretøjer se hvad udbetalingen er, samt den månedlige betaling og løbetiden. Når du er sikker på hvilket køretøj der vil passe dig bedst, så kan du i vores shop betale udbetalingen. Vi vil inden for få dage aftale levering af el køretøjet på din adresse, hvor fuld demonstration og prøvekørsel også vil finde sted. Ligeledes vil alle forretningspapirer blive underskrevet med stelnummer på el køretøjet, samt andre vigtige informationer.

Inden du køber i shoppen, hvad enten det er en udbetaling eller kontantkøb, så er det en rigtig god idé, at du har kigget videoen igennem, der er på de enkelte modeller. Det er vigtigt, at du fra starten vælger det rigtige køretøj, da det efterfølgende kan være bekosteligt, at skulle skifte til en anden model.

Ønsker du at ansøge om lån uden udbetaling så benyt linket nedenfor til Sparxpres.  Her kan du selv beregne forskellige månedligbetalinger og løbetid. For at komme gennem ansøgningen skal du have MitID.

 

 

Sparxpres

 

Pegasus benytter sig af Sparxpres som samarbejdspartener til finansiering af el scootere. Via linket her kan du selv ansøge og forsøge med forskellig månedlig betalinger, udbetaling og låneløbetid. For at opnå lån hos Sparxpres skal du have MitID og du må ikke være registreret som dårlig betaler.

Det kan også være, at den drømmemodel du netop har set dig varm på, bliver lidt for dyr i kontant køb eller månedlig betaling ved finansiering, så kan det være en mulighed at finde en tilsvarende model som brugt og derved en lavere udgangspris. Du kan se vores udvalg af brugte el-scootere her.

 

Betalingsservice

 

Fælles for alle aftaler om månedlige betalinger til Pegasus, skal de løbende betalinger ske via PBS/ betalingsservice, således betalingen foregår automatisk hver måned. Tilmelding kan ske her.

Du kan også i din netbank tilmelde til PBS, når du får den første månedsopkrævning som fakturaopkrævning med posten, således fremtidige betalinger foregår automatisk

Du er meget velkommen til, at ringe os op for en uforpligtende snak om dine muligheder på tlf: 70 27 27 18.

Eller udfylde denne kontaktformular