Gratis fremvisning af Pegasus Elscooter | Bestil den nu! i 2023
CE Mærket af Lægemiddelstyrelsen
Godkendt af lægemiddelstyrelsen Vores produkter er CE-mærket
Pegasus elscooter bil
Fri fragt på alle produkter! Vi leverer gratis på valgfri adresse
Pegasus hånd
Gode produktanmeldelser  
Ring til Pegasus elscooter
Kundeservice: 70 27 27 18 Man-tors 8-17, Fre-søn 8-16:30
phone  70 27 27 18 åben i dag kl. 9-16
 • Mandag 8:00-17:00
 • Tirsdag 8:00-17:00
 • Onsdag 8:00-17:00
 • Torsdag 8:00-17:00
 • Fredag 8:00-16:00
 • Lørdag 10:00-15:00
 • Søndag
Søg RING MENU

Fremvisning elscooter

Bestil en gratis fremvisning af Pegasus elscooter  ved, at udfylde formularen herunder eller ring til os på: 70 27 27 18.

  Gratis fremvisning af el scootere, el kørestole og kabinescootere  i hele Danmark

  gratis fremvisning af Pegasus

  Pegasus elscooter har gratis fremvisning af el scootere, el kørestole og kabinescootere i hele Danmark, dog kan vi være udfordret på nogle af de danske øer, men det plejer vi at finde en løsning på i samråd med dig. Dette gælder også hvis du ønsker et af vores brugte el køretøjer. Du kan altid se hvad der aktuelt er til salg af brugte elscootere her.

   

   

  Hvilken model skal jeg vælge?

  Når du skal vælge din el scooter, el kørestol eller kabinescooter, så er det vigtigt at vi sammen får afstemt dine daglige behov og krav til el køretøjet, således du får optimal glæde, komfort og brug af dit el køretøj. Mange kigger naturligt og ansvarligt til prisen når de skal vælge. Pegasus el scooter er mere af den opfattelse, at det korrekte el køretøj skal være i fokus og så må vi sammen løse det med økonomien, såfremt dette er en udfordring. Mange køber kontant, men nogle har brug for hjælp til finansiering. Det gør vi også rigtig gerne. Du kan læse mere om dine muligheder for finansiering her. Rigtig mange vælger faktisk at leje deres el-scooter, fordi det at leje har nogle meget store fordele. Det kan du læse meget mere om her

  Når jeg skal se en el scooter, kabinescooter el kørestol, skal jeg så vælge showroom eller hjemmebesøg?

  Du er mere end velkommen til at besøge os i vores store show room. Det har den fordel, at alle el køretøjer kan ses på en gang, og vi sammen kan få afprøvet flere modeller. Fordelen ved et besøg hjemme hos dig er den, at du afprøver i dine egne vante omgivelser og vi kan afprøve eventuelle forskellige udfordringer:

  Når vi kommer til dig, kan vi naturligvis ikke have 20 forskellige el køretøjer med. Men vi er ret gode til i telefondialog med dig, at skyde os ind på en model eller to som, er i spil for dit rigtige valg. Vi har trods alt mere end 10.000 el køretøjer kørende ude i det danske samfund og dermed en hel del erfaring.

  Er Pegasus elscooter der når jeg har handlet?

  Har du besluttet at købe dit nye eller brugte el køretøj hos Pegasus? Vi skal nok være der i årene fremover med god service og eventuelle reparationer på din private adresse. Pegasus Elscooter har servicebiler kørende over hele Danmark. Servicebiler der kommer til din private adresse. Vores leverandører af el-køretøjer og reservedele er velrenommerede taiwanesiske fabrikker, der har været familieejet gennem flere generationer. De har leveret kvalitets køretøjer i mere end 35 år til det danske marked.

  Hvem skal jeg vælge som leverandør af min el scooter, kabinescooter el kørestol?

  Har du endnu ikke besluttet dig for hvor du vil handle og hvem der skal levere dit nye el-køretøj?

  Vi forstår at det kan være en stor beslutning, og derfor vil vi også gerne give dig lidt råd med på vejen, uanset om du vælger at handle et andet sted.

  Vælger du at handle hos Pegasus El-scooter, så følger Pegasus Teamet og alt vores ekspertise med i handlen. Dette så lang tid du ønsker det. Du bliver ikke overladt til dig selv og vores telefon assistance er altid hjælpsom og imødekommende og er i øvrigt gratis.

  Pegasus Elscooter og vores tilkøbte konkurrent Sportster, har samlet set været i markedet med disse el-køretøjer i siden 1980´erne. Vi har oparbejdet en stor viden og stabilitet omkring vores el-scooter, el kabine scootere, el kørestole og handicap elscootere. Du kan se vores øvrige udbud af el scootere og tilbehør her.

  Hvad koster fremvisning af en el scooter eller kabinescooter?

  Pegasus el scooter har gratis fremvisning af el scootere, el kørestole og kabinescootere i hele Danmark

  Hvilken El scooter skal jeg vælge?

  Det er vigtigt at du får afstemt dine daglige behov og krav til din nye El scooter. Pegasus El-scooter kan hjælpe både med finansiering og rådgivning. Ring til os på 70 27 27 18 for en uforpligtende snak.