Gratis fremvisning af Pegasus elscooter | elkørestol | kabinescooter 250347763928462
Godkendt af lægemiddelstyrelsen Vores produkter er CE-mærket
Fri fragt på alle produkter! Vi leverer gratis på valgfri adresse
Gode produktanmeldelser  
Kundeservice: 70 27 27 18 Man-tors 8-17, Fre-søn 8-16:30
phone  70 27 27 18 åben i dag kl. 9-16
 • Mandag 8:00-17:00
 • Tirsdag 8:00-17:00
 • Onsdag 8:00-17:00
 • Torsdag 8:00-17:00
 • Fredag 8:00-15.00
 • Lørdag 8:00-16:30
 • Søndag efter aftale
Søg RING MENU

Fremvisning

Bestil en gratis fremvisning ved, at udfylde formularen herunder eller ring til os på: 70 27 27 18. Man-tors kl. 8:00 – 17:00 og fre-søn kl. 8:00 – 16:30.

  Gratis fremvisning af el scootere, el kørestole og kabinescootere  i hele Danmark

  Pegasus el-scooter har gratis fremvisning af el scootere, el kørestole og kabinescootere i hele Danmark, dog kan vi være udfordret på nogle af de danske øer, men det plejer vi at finde en løsning på i samråd med dig der ønsker en fremvisning og afprøvning. Dette gælder også hvis du ønsker et af vores brugte el køretøjer. Du kan altid se hvad der aktuelt er til salg her

  Når du skal vælge din el scooter, el kørestol eller kabinescooter, så er det vigtigt at vi sammen får afstemt dine daglige behov og krav til el køretøjet, således du får en optimal glæde, komfort og brug af dit el køretøj. Mange kigger naturligt og ansvarligt til prisen når de skal vælge. Pegasus el scooter er mere af den opfattelse, at det korrekte el køretøj skal være i fokus og så må vi sammen løse det med økonomien, såfremt dette er en udfordring. Mange køber kontant, men nogle har brug for hjælp til finansiering. Det gør vi også rigtig gerne. Du kan læse mere om dine muligheder her. Rigtig mange vælger faktisk, at leje deres el køretøj, fordi det at leje har nogle meget store fordele. Det kan du læse meget mere om her

  Du er naturligvis også mere end velkommen til at besøge os i vores store show room. Det har den fordel, at alle el køretøjer kan ses på en gang og vi sammen kan få afprøvet flere modeller. Fordelen ved et besøg hjemme hos dig er den, at du afprøver i dine egne vante omgivelser og vi kan afprøve eventuelle forskellige udfordringer. Det kan være en stejl indkørsel du skal kunne komme op ad, hvor vi skal sikre  at køretøjet har trækkraft, eller spørgsmål til hvor skal den holde om natten og er der strøm fremme til opladning.

  Når vi kommer til dig kan vi naturligvis ikke have 20 forskellige el køretøjer med. Men vi er ret gode til i telefon dialog med dig, at skyde os ind på en model eller to som er i spil for dit rigtige valg. Vi har trods alt mere end 10.000 el køretøjer kørende ude i det danske samfund og dermed en hel del erfaring.

  Har du besluttet at købe dit nye el køretøj hos Pegasus, så skal vi nok være der i årene fremover med service og eventuelle reparationer på din private adresse. Vores leverandører af el scootere er velrenommerede taiwanske fabrikker, der kan levere reservedele i fremtiden.

  Har du ikke besluttet dig for leverandør endnu, så skal du være meget opmærksom på; at deres el-køretøjer er CE mærket efter medicinsk direktiv og at leverandøren godkendt og registreret hos Lægemiddelstyrelsen, hvilket er et lovkrav. Du kan tjekke her. Spørg også ind til den service du kan forvente efter du har handlet, kan de levere reservedele til fremtiden og er kvaliteten god.

  Når du har handlet hos Pegasus el-scooter så har du i fremtiden hele det professionelle team af Pegasus medarbejdere bag dig. Vi har mange års erfaring i dette specielle område og vi sætter en stor ære i, at være en løbende og god samarbejdspartner til dig.