Nye og brugte el scootere - kabinescootere og el kørestole 250347763928462
Godkendt af lægemiddelstyrelsen Vores produkter er CE-mærket
Fri fragt på alle produkter! Vi leverer gratis på valgfri adresse
Gode produktanmeldelser  
Kundeservice: 70 27 27 18 Man-tors 8-17, Fre-søn 8-16:30
phone  70 27 27 18 åben i dag kl. 9-16
  • Mandag 8:00-17:00
  • Tirsdag 8:00-17:00
  • Onsdag 8:00-17:00
  • Torsdag 8:00-17:00
  • Fredag 8:00-16:00
  • Lørdag 10:00-15:00
  • Søndag
Søg RING MENU

Vælg din kategori

El-scooter nye

Se udvalget her

El-scooter brugte

Se udvalget her

Kabinescooter nye

Se udvalget her

El-kørestole nye

Se udvalget her

Ekstraudstyr el scootere, el kørestole og kabinescootere

Se udvalget her

Populære produkter

Pegasus el-scooter

Pegasus Elscooter A/S har været på det danske marked siden 2009. For år tilbage købte Pegasus el-scooter firmaet Sportster A/S i Herning. Sportster var pioneren på markedet for el scooter til gangbesværede. Sportster og Pegasus har samlet set været på markedet med disse elkøretøjer i mere end 45 år. Det gør os til Danmarks suverænt førende leverandør af el scootere til ældre, med dygtige og dedikerede medarbejdere.

Vi har hovedkontor og showroom på Fyn, samt afdeling på Sjælland. Vores fysiske placering har ikke den store betydning, idet vi kører ud til vores kunder, som selvsagt er gangbesværede, og derfor kan have svært ved at komme til os.

Stort udvalg – el scooter – el kørestol – kabinescooter

Pegasus-Elscooter har samlet 21 forskellige modeller. Det store sortiment er for, at vi bedst muligt kan hjælpe med ethvert behov for el-køretøj til gangbesværede og ældre mennesker. Der er mange forskellige behov at tage højde for. Tænkt blot på højde og drøjde på de forskellige brugere. Nogle har behov for at kunne køre langt og andre har behov for at kunne køre i butikker og handle. Andre har brug for en transportabel el scooter, som f.eks. en foldbar el-scooter til rejser også kaldet en rejsescooter. For el kørestole er behovet måske kun indendørs kørsel, hvor det for andre er en kombination af indendørs og udendørs kørsel med handicap e lkørestolen. Der er også modeller inden for el-kørestol til rejse og transport og så kaldet rejsekørestol, som kan foldes sammen og fylde meget lidt i f.eks. bagagerummet.

Brugt el-scooter – nye batterier – garanti

Pegasus Elscooter har løbende et stort antal af nye og brugte el scooter. De er alle gennemgået og klargjort på vores professionelle værksted og leveres altid med garanti og helt nye batterier. Ofte vil der kunne laves et fordelagtig køb i brugtafdelingen. Se hvad der er til salg lige nu af brugte el-scootere.

Klimavenlig El kabinescooter

Kabinescootere er de senere år blevet utrolig populære som nærtrafikløsning. I en kabinescooter sidder man i ly for vejret, det er der mange der sætter pris på. Faktisk er der flere og flere der har både en åben og en lukket. Lidt lige som en cabriolet til sommerbrug.  Kabinescooter er en dyr anskaffelse og man skal passe på hvad man køber på det danske marked. Langt de fleste er produceret i Kina, med deraf manglende kvalitet og ofte også teknisk svigt. Vores kabine el scooter er den bedste på markedet. Du kan se den her.

Pegasus elscooter ekstraudstyr

Når vi kommer til dig, har vi også el scooter ekstraudstyr og tilbehør med i bilen. Vi har udstyr til at montrer på el scooteren, som f. eks en større indkøbskurv til bagpå handicap elkøretøjet, en stokkeholder eller en rollatorholder. Vi har også tekstilvarer til både chaufføren og elscooteren. Du kan se hele vores sortiment her.

Pegasus elscooter privat fremvisning

Pegasus elscooter har et stort udvalg af nye el-scootere, kabinescooter og el-kørestole, men også brugte el scootere, brugt kabinescooter tillige med brugt el kørestol.

Før vi aftaler en konkret dag for vores fremvisning på din adresse, har vi helt sikkert haft nogle telefoniske samtaler om dine behov og ønsker. Her vil du sikkert have en del spørgsmål ligesom vi har spørgsmål til dig. På den måde finder vi sammen frem til den bedste løsning. Når du føler, at du er klar til en fremvisning, så aftaler vi en konkret dag, hvor vi kommer til dig. Her får vi sammen afprøvet et par udvalgte modeller i dine vante omgivelser. Det kan være du vil have en ven eller pårørende med den dag.

El scooter årsservice og reparation

Når du skal have årsservice eller en reparation, så kommer vores landsdækkende servicebiler hjem til dig. På den måde behøver du  ikke bekymre dig om et fjerntliggende serviceværksted. Skulle der ske noget med el-køretøjet så ringer du til os på 70 27 27 18 og vi kommer til dig.

Vi vil ved samme lejlighed give dig en grundig introduktion i både kørsel, el-køretøjets funktioner, færdsels- og forsikringsregler. Vi får også afklaret forhold om parkering og opladning. På den måde finder vi sammen frem til den bedste løsning.

Du skal vide, at når du besluttet dig og el scooteren er leveret hos dig, så er vi aldrig længere væk end telefonen, hvis der alligevel skulle opstå spørgsmål til dit nye hjælpemiddel. Skulle det blive nødvendigt med et ekstra besøg, har vi servicebiler kørende i hele Danmark, som kan komme forbi dig, lige hvor du bor.

Pegasus Elscooter har Danmarks bedste service og køretøjer; det vil vi rigtig gerne fortælle dig om. Blot ring på 70 27 27 18.

El scooter – katalog

Hvert år udgiver Pegasus Elscooter en ny bog om elscootere, el-kørestole og kabinescootere. Her vil du på gammeldags manér kunne sidde mageligt i din yndlingslænestol og læse i vores Pegasus-bog. En bog fyldt med de sidste nye modeller og mange andre nyttige informationer. Du kan bestille bogen ved at klikke her. Den bliver sendt til dig og er en gave fra os til dig.

Økonomiske overvejelser

Der er rigtig mange mennesker der har behov for et hjælpemiddel i form af et elektrisk køretøj, som en elscooter, el kørestol eller en el scooter med tag, også kaldet en kabine el scooter. Der kommer flere og flere ældre i vores samfund, og all der får brug for et el køretøj til at lette hverdagen, skal have mulighed for at få det hjælpemiddel.

I Pegasus hjælper og rådgiver vi dig om mulighederne.

El scooter – leje

El scooterleje er det de fleste vælger i dag. Ingen uforudset udgifter. Kun en måneds opsigelse. Kun 875,- per måned for en helt ny elscooter af meget høj kvalitet. Alle driftsudgifter betalt: årsservice værdi kr. 1.750 – Nye batterier kr. 4.000 – nye dæk kr. 2.500 – gratis arbejdsløn, reservedele og kørsel, mekanikker til din adresse. Når du ikke skal bruge din lejescooter mere, så ringer du blot til Pegasus Elscooter og så kommer vi og henter den; så kan det da ikke blive nemmere. Du kan læse mere her.

El scooter – finansiering

Nogen ønsker at eje deres el-scooter, el-kørerstol eller kabinescooter, men har kun en mindre opsparing til formålet. Der kan Pegasus Elscooter hjælpe til med finanser. Det tager vi gerne en dialog om. Du kan enten ringe til os på 70 27 27 18 eller blot udfylde en simpel formular her, så vil vi hurtig kontakte dig.

El scooter – kommunetilskud

Har du en tanke om, at du er berettiget til økonomisk tilskud fra din kommune, så kan vi hjælpe dig med den indledende afklaring. El-scooter tilskuddet svinger fra kommune til kommune, men du kan regne med et beløb fra kr. 8.000 til 12.000, resten skal du selv betale. Der er en del forhold der skal iagttages for at opnår kommunetilskud. Du er velkommen til at ringe til Pegasus elscooter på 70 27 27 18 for at få en dialog herom.