Om Pegasus

Pegasus-Mobility A/S, eller i daglig tale kaldet Pegasus El-scooter, er med sine 10 år den ældste virksomhed i Danmark, som alene fokuserer på el-scootere og tilhørende produkter. Vi udvikler konstant vores servicekoncept og egenproduktion af tilbehør og er herom i løbende dialog med ergoterapeuter, Ældre Sagen og andre interessegrupper.

“Vores vision og formål er at tilvejebringe et hjælpemiddel, ved hvilket en handicappet borger, eller en person der er er kommet til skade eller skal lindres efter sygdom, og ikke har den fulde kapacitet til at gå uden hjælp, eller blot kunne gå få meter, kan få mobilitet, frihed og livsglæde til at transportere sig uafhængigt af andre på en sikker og miljøvenlig måde. Vi gør meget ud af at vejlede borgeren, således der træffes det korrekte valg af køretøj i forhold til ens handicap og behov for egentransport. Hvad entet valget bliver en el-kørestol, en el-scooter med 3 eller 4 hjul eller en el-scooter med overdækning, så sikrer vi os at borgeren kan medbringe sine øvrige hjælpemidler, som stok, ilt eller rollator.”

Alle medarbejdere på værkstedet, i salgsbilerne, i marketingafdelingen og administrationen, ser det som en vigtig og interessant opgave dagligt at skabe den bedste oplevelse og service for vores brugere. Vi ønsker at give vores gangbesværede medborgere en god oplevelse med el-scooteren, som et funktionelt, energivenligt og pænt transportmiddel.

Vores ønske er at bibringe den enkelte bruger en større grad af livskvalitet, selvstændighed og ansvar. Livskvalitet via værdighed – selvstændighed via uafhængighed – ansvar via grøn transport.

Pegasus El-scooter er en socialøkonomisk og ansvarlig virksomhed, hvor vi gør en indsats for at hjælpe folk tilbage på arbejdsmarkedet. Det kan være personer med nedsat funktionsevne efter længere tids sygdom.

Bæredygtighed

Pegasus har kastet sig ind i kampen for klodens bæredygtighed. Selv om Pegasus blot er en lille brik i klodens puslespil, så synes vi det er vigtigt, at vi også tager et medansvar, hvor det er os muligt. De valg, vi træffer i hverdagen, har betydning og konsekvenser for jorden. Konsekvenser, som man måske ikke kan se i dag, men som kan have betydning langt ind i fremtiden. Bæredygtighed handler derfor om alle de ting, vi gør i vores hverdag. Om vi køber mange eller få ting. Sorterer vores affald eller ej. Om vi cykler eller kører i bil eller el-scooter. I Pegasus er vi opmærksomme på køb- og smid væk tendensen. Vi har en stor recirculation af brugte el-scootere. Vi affaldssorterer. Alle brugte batterier testes inden skrotning og bortskaffes behørigt.

Her bor vi

Vi bor midt i Danmark på Fyn i den smukke tidligere Danske Bank bygning midt i byen Otterup på Nordfyn. Her har vi Danmarks største showroom, hvor alle vores modeller kan ses og afprøves. Herudover har vi et stort udvalg af brugte el-scootere. I 2017 erhvervede vi os yderligere 1600 m2 til vores lager af ekstra el-scootere, så vi altid er leveringsdygtige.

Hvad gør vi

Da vores kunder er gangbesværede kommer vi naturligvis på din adresse ved salg og service. Bor du i nærheden af vores flotte showroom, skal du og dine pårørende være velkommen til at besøge os.

Vores bog

Vi udgiver årligt en ny bog om vores virksomhed, servicekoncept og store sortiment. Du får i denne bog alle oplysninger, som gør det nemmere for dig at træffe det rigtige valg af el-scooter. Bogen er overskuelig og indeholder billeder af modellerne, samt priser. Herudover gør vi meget ud af, at bogen også er en skøn billedeoplevelse, billeder som giver os lyst til at komme ud og opleve naturen, byen og seværdighederne.

Når du i ro og mag har kigget bogen igennem, tales vi ved og afklarer dine spørgsmål, ligesom vi rådgiver og informerer dig, om det du skal lægge vægt på ved valg af en el-scooter. Ved denne samtale når vi typisk frem til, at der er et par modeller der skal afprøves.
Vi taler også om hvorvidt du har brug for ekstraudstyr til el-scooteren, som du kan finde bagerst i bogen. Vi tager disse ting med ved fremvisningen.

Vi har et stort udvalg af brugte el-scootere. Vores brugte el-scootere er istandgjorte og gennemtestede. Mange af dem har kun kørt få timer. Vi giver 6 måneders garanti på alle brugte el-scootere.

Hvad nu

Gennem vores samtale/samtaler når vi frem til en eller flere modeller, som kan opfylde dine behov. Næste skridt er at aftale en dag, hvor vi kan komme til din adresse og fremvise el-scooteren, og du kan afprøve den i dine vante omgivelser. Vi forlader dig ikke, før du forstår køretøjet. Du er meget velkommen til at have familien med til afprøvningen.

Køb, leje, finansiering eller leasing

De fleste køber deres el-scooter kontant, men vi er naturligvis klar over at ikke alle har den mulighed, hvorfor vi kan tilbyde leje, finansiering eller leasing. Vigtigst er det, at du vælger den rigtige el-scooter til netop dine behov og ikke af økonomiske årsager, vælger en for lille eller forkert el-scooter. Aftales der leje eller leasing skal der betales en førstegangsleje/ udbetaling og efterfølgende ydelser skal køre via PBS. Finansiering kan være uden udbetaling.

Hvad efter leveringen

Vi er altid at træffe på telefonen i åbningstiden, ligesom vi kan kontaktes via email og brev. Oplever du problemer med din elscooter, har haft et uheld eller blot ønsker årsservice, så kommer vi til din adresse. Vi efterleverer også ekstraudstyr med GLS, hvis du senere bestemmer dig for f.eks. en ekstra kurv eller lign.

Hvad hvis min el-scooter går i stykker og skal have service

Du kan altid ringe til os for hjælp og service. Mange problemer klarer vi faktisk på telefonen, men kan vi ikke det, så kommer vi til dig hurtigst muligt. Vi tilbyder en Falck,- Drifts og Serviceaftale ved køb af ny el-scooter, som dækker de fleste af dine omkostninger, dog ikke kørselgebyr. Du kan læse mere om denne aftale senere i bogen. Har du ikke en sådan aftale, så kommer vi naturligvis alligevel og dette koster ligeledes kr. 500,- i kørselsgebyr, samt timeløn og reservedele der ikke er dækket af garantien.

Gazelle udnævnelse

Pegasus blev udnævnt til Gazelle af Børsen i både 2017 og 2018, hvilket vi er meget stolte af. Det er en indikation på, at vi i Pegasus er engagerede og ansvarsbevidste.

Venlig hilsen
Peter og Birgitte Blom
Scroll til toppen