Drifts- og serviceaftale

Ved køb af ny el scooter anbefaler vi, at du tegner vores Drifts- og serviceaftale til kun kr. 185,- om måneden. Dette abonnement dækker mange af dine driftsomkostninger som naturligt følger med det at have en el scooter; både de forudsigelige og de uforudsigelige.

Når din el scooter skal have årsservice eller en reparation, kommer vores servicebiler til din adresse og foretager det nødvendige. På den måde skal du ikke bekymre dig om store omkostninger og besvær med, at få transporteret din el scooter til et fjerntliggende serviceværksted.

Drifts- og serviceaftalen dækker bl.a. batteriskift, nye dæk, løbende årsservice, reservedele og arbejdstimer. Kort sagt er du dækket rigtig godt ind mod fremtidige driftsudgifter.

Prisen er kun 185,- om måneden og kan tegnes inden for de første 14 dage fra levering. Den kan altid siges op med kort varsel.
Bestil Drifts- og serviceaftale her.

Service og reparation

Har du købt din el scooter eller kabinescooter hos Pegasus, så er du godt hjulpet med service og reparation, idet vi er landsdækkende med servicebiler som kommer på din bopæl. På den måde er vi helt uafhængig af afstanden mellem dig og os, idet du nærmest har dit eget private serviceteam. Denne udstrakte service er kun tilgængelig for kunder der har købt deres el scooter eller kabinescooter hos Pegasus.

Scroll til toppen