Udlejning af el-scootere

Lej en el-scooter hos Pegasus. Vi har gjort det nemt og overskueligt for dig at vælge. Du kan vælge mellem vores to mest populære 4 hjulede elscootere, som er utrolig driftssikre – modellerne; Sneppen og Jagtfalken – dejlig nemt. Klik her, og book allerede i dag.

Alle har ret til en el-scooter

Hos Pegasus ved vi, at det ikke er alle som hverken har råd- eller lyst til at betale i titusindvis af kroner på én gang. Måske du ikke ved, hvor lang tid du har behov for den. Derfor tilbyder vi udlejning af el-scootere, hvor du slipper for, at betale et stort købsbeløb. Du betaler derimod en førstegangleje for en sprit ny el-scooter på kun 4.995,-. Herefter et fast månedlig beløb på kun 995,- som tillige dækker alle driftsomkostninger til nye batterier, dæk, reservedel, arbejdsløn og årsservice. Kort sagt alle udgifter – det er billigt!

Hvis du alligevel skulle have lyst til at købe, så husk at du har forkøbsret de første 3 måneder hvor alle dine betalinger vil blive modregnet i købet. I øvrigt har du kun én måneds opsigelse. Så hvis du på et tidspunkt, af den ene eller den anden årsag, ikke skal bruge din el-scootere mere, så ringer du blot til os og så kommer vi og afhenter den.

Lej en el-scooter billigt

Vi har en førende position på el-scootermarkedet idet, vi har mange tusinde el-scootere kørende ude i det danske samfund. Vores servicebiler kommer, når det er påkrævet, til alle el-scooterbrugernes private adresser. Vi har en stribe af servicebiler der kører i hele Danmark, som sikre en god- og tryg service til dig og din el-scooter. Med vores landsdækkende service, kombineret med en billig leje af en helt ny el-scooter, vil du være dækket ind både med service og en fast billig månedsomkostning.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til udlejning af el-scootere. Vores dygtige personale sidder klar til at hjælpe dig. Du kan både ringe eller skrive. Alle spørgsmål er relevante og vigtige, så hold dig ikke tilbage.

Ring til os på telefon: 70 27 27 18 og få en uforpligtende snak, om muligheden for leje af el-scooter.
Åbeningstider for telefon: Man-tors 9:00-16:00 og fre 9:00-14:00.
Du er selvfølgelig også velkommen til, at sende os en mail på: info@pegasus-elscooter.dk

Sneppen

El-scooter
995,- Månedlig
  • Fuld serviceaftale
  • Skift af reservedele og batteri
  • Købsret de første 3 mdr.
  • Kun en måneds opsigelse
Populær

Jagtfalken

El-scooter
995,- Månedlig
  • Fuld serviceaftale
  • Skift af reservedele og batteri
  • Købsret de første 3 mdr.
  • Kun en måneds opsigelse
Populær

Bestil din el-scooter her

Aftalevilkår lejeaftale

Lejeperioden løber fra den på forsiden angivende startdag, til den opsiges med et varsel på 1 måned beregnet til det først kommende månedsskifte. Lejeaftalen ophører med omgående virkning såfremt der sker misligholdelse af aftalte lejebetingelser, herunder manglende ikke rettidige og korrekte betalinger.

De løbende betalinger skal være tilmeldt PBS af lejer. Tilmeldes der ikke til PBS, opkræves der kr. 125,-pr. opkrævning. Det er lejers ansvar, at betalingen sker rettidigt. Førstegangslejen dækker lejen for resterende måned, hvis leveringen og betalingen sker efter den 15. måneden. Sker leveringen mellem den 1. og den 15. i måneden, så opkræves første ordinære månedsleje til kommende månedsskifte. Løbende månedsleje betales forud ved hvert månedsskifte. Førstegangslejen er ikke et depositum, men en førstegangsleje, der er højere end de løbende lejebetalinger

Ved for sen betaling, såvel som ved skriftlig og telefonisk rykker, pålignes der for hver gang et gebyr på kr. 125,-. Mislighold er at regne ved ikke rettidig og korrekt betaling, manglende almindeligt vedligehold, uhensigtsmæssig brug og misbrug af køretøj og i øvrigt ikke at efterleve de aftalte lejebetingelser.

Lejer har brugsretten over el-scooteren. Dog må el-scooteren ikke benyttes eller flyttes uden for Danmarks grænser, eller anvendes til andet, end hvad el-scooteren er tilsigtet til – nemlig privat persontransport på almindelige offentlige områder, veje, cykelstier m.v.

Det påhviler lejer, at sørge for at el-scooteren behandles og opbevares forsvarligt. Det påhviler endvidere lejer almindeligt vedligehold som vask og rengøring, tillige med periodisk opladning af batterier i perioder hvor el-scooteren ikke benyttes. Reservedele og reparationer samt lyspærer, dæk og andre komponenter, som er udsat for slid og undergang udbedres af udlejer. Ved levering er det udlejers ansvar, at el-scooteren er i funktionsdygtig stand hvad angår de tekniske komponenter, motor, gearboks, styrboks, kabinet, konstruktionsramme og bevægelige dele. Service og reparationer sker som hovedregel på lejers bopæl fra kørende servicevogne. Kan reparationen ikke lade sig gøre hos lejer, skal el-scooteren bringes til Pegasus’s værksted for udbedring og reparation. Reparation og service vil normalt blive foretaget hurtigt og oftest inden for få dage.

Udlejer er til en hver tid berettiget til, at foretage inspektion af el-scooteren. Lejer skal ved adresseændring omgående give udlejer besked herom.

Ejendomsretten til el-scooteren tilhører udlejer. Udlejer er berettiget til at påføre mærkater som viser at udstyret tilhører udlejer tillige med reklamebudskab. Lejer må ikke fjerne sådanne eller andre mærkater, der er påsat el-scooteren.

El-scooteren leveres frit på lejers adresse. Ved ophør og afhentning betales afhentningsgebyr på kr. 500,-. Lejer kan vælge selv at tilbagelevere el-scooteren til udlejers adresse. Straks ved lejeaftalens ophør, mislighold eller opsigelse, skal el-scooteren udleveres til udlejer i samme stand som den blev modtaget, dog med undtagelse af almindelig slid og ælde. Eventuelle skader og reparationer udbedres for lejers regning. Når el-scooteren er tilbage på udlejers værksted gennemgås den endeligt for mangler og skader, alt således en eventuel reparation og udbedring kan foretages. Slutafregning vil blive fremsendt som faktura og skal betales ved modtagelse, eller slutafregning opgøres og betales ved afhentning.

Såfremt lejer mener eller konstaterer, at der er mangler eller fejl på el-scooteren ved levering, skal udlejer have meddelelse om dette straks det er muligt, således udlejer hurtigst muligt kan få udbedret fejlen eller manglen.

Lejer er fuldt ansvarlig for el-scooteren, herunder hærværk, bortgang, mislighold, beskadigelse og ødelæggelse, dette såvel teknisk som kosmetisk.

Lejer er forpligtet til at holde el-scooteren forsvarligt forsikret mod tyveri, hærværk samt skader i øvrigt.

Fra vi har leveret el-scooteren på din adresse, har du 14 dages fortrydelsesret. Hvis du vil benytte fortrydelsesretten, skal vi have rettidig skriftlig meddelelse herom. Scooteren må ikke bære præg af at have været brugt. Du må godt have kørt en lille testtur på tør vej på ikke over 1 kilometer. Den skal kunne sælges som ny når vi tilbagetager den og fremstå med rene kabinetter og dæk.

I tilfælde af søgsmål har lejeren pligt til at møde i den for lejer og udlejer nærmeste byret

Anmeldelse - af Egon Bertelsen, d. 17 juni 2021
5 / 5 stjerner
Lejer af Jagtfalken

Jeg har kun godt at sige om pegasus. De har altid været flinke og behandlet mine forespørgsler professionelt.

Anmeldelse - af Vibeke Andersen, d. 24 juli 2021
5 / 5 stjerner
Lejer af Sneppen

Jeg er den heldige lejer af en scooter fra Pegasus. Der har bare været styr på tingene fra første kommunikation. Jeg føler mig tryg ved, at leje en el-scooter fra Pegasus. Har nu mødt to fra deres servicepersonale, hvilket har været en sand fornøjelse, og bland andet af den årsag giver jeg mine varmeste anbefalinger.

Bedømmelse 5 / 5 stjerner fra 2 anmeldelser

Scroll til toppen