El-scooter - bestil her | GRATIS fremvisning hos dig | Pegasus El-scooter
Godkendt af lægemiddelstyrelsen Vores produkter er CE-mærket
Fri fragt på alle produkter! Vi leverer gratis på valgfri adresse
Gode produktanmeldelser  
Kundeservice: 70 27 27 18 Man-tors 8-17, Fre-søn 8-16:30
phone  70 27 27 18 åben i dag kl. 9-16
  • Mandag 8:00-17:00
  • Tirsdag 8:00-17:00
  • Onsdag 8:00-17:00
  • Torsdag 8:00-17:00
  • Fredag 8:00-16:30
  • Lørdag 8:00-16:30
  • Søndag 8:00-16:30
Søg RING MENU

El-scooter nye

Vi har Danmarks største udvalg, af de mest driftssikre el-scootere på markedet. Det er her du finder din nye el-scooter, og vi er altid klar til, at hjælpe dig. Sammen går vi i dialog og finder frem til det- eller de bedste match af din nye el scooter. Herefter kører vi ud til dig, på en valgfri adresse, for gratis fremvisning. Her får du mulighed for, i trygge omgivelser, at prøvekøre i ro og mag, til du finder præcis det match som indfrier dine behov.

Husk at du altid er velkommen til, at ringe til os på telefon: 70 27 27 18. Mandag-torsdag kl. 8:00 – 17:00 og fredag-søndag kl. 8:00 – 16:30.

Eksperter i el-scootere

På pegasus-elscooter.dk har vi et stort udvalg af el-scootere, men du har også mulighed for, at komme forbi vores showroom. Her kan du få gode råd og vejledning samt prøvekøre den el scooter, som passer til dit behov. Vi importerer kun de bedste mærker fra Taiwan, da det er vores erfaring, at de leverer den højeste kvalitet samt nyeste teknologi. Med den høje kvalitet kommer naturligvis kompetent service og gode priser. En el scooter er et rigtig fint alternativ til bilen eller offentlig transport. Og med nutidens teknologi inden for batterier, er du endnu bedre hjulpet på vej, ud i det danske landskab. Prisbillig og miljøvenlig transport – det er vi fan af! Og vi er helt i toppen hvad angår knowhow om el-scootere, så du altid kan føle dig tryg.

Kæmpe udvalg af nye el-scootere hos pegasus-elscooter.dk

Hos Pegasus har vi altid mange el-scootere på lager, til billige priser. Selvom vi sælger billige el-scootere, går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi skifter løbende modeller ud, så du som kunde altid kan vide dig sikker på den nyeste sikkerhed- og teknologi. Det fremgår også på vores store fjernlager, at der bugner af højkvalitets elscootere samt ekstraudstyr. Hos os kan du købe trehjulet el-scooter, firehjulet el-scooter, el scooter til kvinde eller el scooter til mand – vi har altid noget for enhver smag.

Elektrisk scooter / el køretøj

El scootere vinder mere og mere frem på de danske veje, og med særdeles god grund. De fås i et bredt- og varieret udvalg. Der er noget for enhver smag og til overkommelige priser. Vær altid opmærksom på, at der er stor forskel på elscootere. Hos Pegasus elscooter guider vi dig altid grundigt, så alle dine behov er indfriet herunder økonomien. El-scootere fås i trehjulede- og firehjulede varianter samt med- og uden tag. Har du brug for en el scooter til din dagligdag, hjælper vi dig både før, under og efter køb.

El scooter valg – Få en prøvetur i vores showroom

Hos Pegasus sælger vi både elscootere i vores showroom og online. Vores showroom er åbent mandag-torsdag kl. 8:00 – 17:00 og fredag-søndag kl. 8:00 – 16:30. Her er du altid velkommen til, at komme og få en prøvetur på en af vores el scootere. Adressen er; Nørregade 7 – 5450 Otterup. Vi har alle modeller klar til fri afprøvning. Vores el scooter mekanikere står klar til at hjælpe dig, vejlede og give dig gode råd om el-scootere.

El scootere på tilbud

På pegasus-elscooter.dk finder du et bredt udvalg af driftssikre modeller – nøje udvalgt. Der vil somme tider være kampagner og tilbud på elscootere, her på siden. Vi kører kampagner flere gange årligt, med store besparelser. Så det kan altid betale sig, at tage et kig forbi vores side, og se de nyeste tilbud på el scootere.

Batteri til el scooter

Et af de vigtigste elementer på en el-scooter er batteriet. For optimal køreoplevelse er det alfa omega, at batteriet er af højeste kvalitet. Vi forhandler kun batterier fra troværdige producenter, som sikre dig tryghed på landevejen. Det er her hos Pegasus, du finder dit nye langtidsholdbare batteri til el scooter. Vi sælger el-scooter batterier til billige penge, som kan holde op til hele 60 km på en opladning. Husk at du altid er mere end velkommen til, at kontakte vores kompetente kundeservice. Her får du råd- og vejledning om batterier til elscootere, og meget andet.