Katalog over Pegasus El-scootere!

Hvad holder dig tilbage for at bestille vores bog? Vi er meget interesseret i alle svar.

Drifts og serviceaftale på elscooter og elkørestol

Drifts og serviceaftale

Vores drifts- og serviceaftale på elscooter, elkørestol og kabinescooter afdækker en lang række omkostninger. Aftalen sikrer dig et økonomisk sikkert driftsbudget, hvor alle omkostninger er afdækket.

Når der skal laves årsservice eller reparation kommer vores servicebil til din ardesse og foretager det nødvendige. Du skal kontakte os, når der ønskes årsservice og vi kommer helt omkostningsfrit til dig. Du opnår i princippet en livslang 100% garanti. Dette kræver blot, at din drifts- og service løbende betales.

Du kan indgå aftalen både på brugte el køretøjer og nye el-køretøjer.

Ved køb af ny el scooter eller el kørestol koster aftalen kr. 185,- inkl. moms pr. måned de første 36 måneder, herefter kr. 285,- pr. måned. Ved køb af brugt elkørestol eller brugt elscooter koster aftalen kr. 285,- pr. måned. Aftalen løber til den opsiges med en måneds opsigelse.

Drifts- og serviceaftalen på din el kørestol eller el scooter dækker bl.a. batteriskift, nye dæk, løbende årsservice, reservedele og arbejdstimer. Kort sagt er du dækket rigtig godt ind mod fremtidige driftsudgifter.

Aftalen dækker ikke udbedring af skader, som skyldes misbrug, hærværk, uheld, lakskader, kosmetiske forandringer. Punkteringer og misforstået brugsinstruktion er omfattet af almindeligt udkaldsgebyr.

 

Service og reparation med drifts og serviceaftale

Har du købt din el scooter eller el-kørestol  hos Pegasus, er du godt hjulpet med service og reparation, idet vi er landsdækkende med servicebiler. Det vil altså sige at vi kommer på din bopæl og foretager det nødvendige. På den måde er du helt uafhængig af afstanden mellem dig og os, idet du nærmest har dit eget private serviceteam. Denne udstrakte service er kun tilgængelig for kunder der har købt deres el scooter eller el kørestol hos Pegasus. Pegasus El-Scooter er specialiseret i import af reservedele af høj kvalitet til El-scootere fra anerkendte producenter som CTM og Merits.

Kontakt os på telefon: 70 27 27 18 for oprettelse af drifts- og serviceaftale.

Kan jeg forsikre min el scooter mod motorskade?

Du kan tegne en drifts- og serviceaftale, der dækker alle dine udorudsete omkostninger.

Kan man køre el scooter eller kabinescooter om vinteren?

Vinteren kan være barsk for mange ting, herunder din el-scooter, især hvis den står parkeret udendørs. For at beskytte den mod det våde og kolde vejr, anbefaler vi at anskaffe dig et garageovertræk til din scooter. Det vil beskytte mod det våde og kolde vejr. En anden praktisk løsning vil være et sædeovertræk, hvis du kører ud i al slags vejr.

Hvad sker der, hvis der er et problem med min el scooter eller kabinescooter?

Når du skal have årsservice eller en reparation, så kommer vores landsdækkende servicebiler hjem til dig. På den måde behøver du ikke bekymre dig om et fjerntliggende serviceværksted. Skulle der ske noget med el-køretøjet så ringer du til os på 70 27 27 18 og vi kommer til dig.

Indkøbskurv
Scroll to Top