Fyn | El-Scooter Udlejning | Oplev Naturen Bekymringsfrit
CE Mærket af Lægemiddelstyrelsen
Godkendt af lægemiddelstyrelsen Vores produkter er CE-mærket
Pegasus elscooter bil
Fri fragt på alle produkter! Vi leverer gratis på valgfri adresse
Pegasus hånd
Gode produktanmeldelser  
Ring til Pegasus elscooter
Kundeservice: 70 27 27 18 Man-tors 8-17, Fre-søn 8-16:30
phone  70 27 27 18 åben i dag kl. 9-16
 • Mandag 8:00-17:00
 • Tirsdag 8:00-17:00
 • Onsdag 8:00-17:00
 • Torsdag 8:00-17:00
 • Fredag 8:00-16:00
 • Lørdag 10:00-15:00
 • Søndag
Søg RING MENU

Leje af el-scooter på Fyn

Jagtfalken2

Leje af el-scooter
på Fyn

Lej-en-elscooter

Fyn | Lej ny el scooter | Inklusiv servicepakke.

Mangler du en el-scooter på Fyn, så kan du kun kr. 875,- om måneden får du alle tænkelige og gratis fordele ved at leje; reservedele, arbejdsløn, kørsel til din adresse, batteriskift, nye dæk og ikke mindst årsservice og en altid hjælpsom og glad Pegasus servicemand på din adresse.

Group 32

Sådan fungerer leje

For kun 875 kroner om måneden kan du få adgang til en række fordele, når du lejer en el-scooter fra os. Lejen inkluderer ikke mindst brugsværdi, men også reservedele, arbejdsløn, batteriskift, nye dæk og årlig service, samt en venlig og hjælpsom service mand fra Pegasus, der altid vil være tilgængelig, hvis du får brug for hjælp.

Du kan nyde alle disse fordele uden at skulle bekymre dig om driftsudgifterne, og du kan til enhver tid opsige lejeaftalen med kun en måneds varsel. Når du bestiller en el-scooter, vil den blive leveret til din adresse og afprøvet, før du træffer en endelig beslutning.

Beslutter dig for at leje en scooter fra os, vil du kun skulle betale et engangsbeløb på kr. 4.875, og derefter nyde herligheden for kr. 875 om måneden. Udfyld formularen, så ringer vi dig op og drøfter dine behov yderligere.

  Vil du vide mere om leje af el-scooter?

  Udfyld formularen her, og vi ringer dig op.

  Udtalelse

  Jeg fik en helt igennem professionel behandling.

  “Jeg fik en helt igennem professionel behandling. God rådgivning ved bookningen – Ingen presseri men nøgtern fremlæggelse af firmaets muligheder for at hjælpe mig til en god el scooter i et prisleje jeg kan være med på.”

  – Verner Jacobsen

  Få en fremvisning af el-scooter på Fyn

  Når vi sammen har fundet frem til hvilke personlige behov du har, og vi sammen har fundet frem til den bedste løsning til dig, aftaler vi en dag hvor vi kommer hjem til dig med en el-scooter, der opfylder dine behov. På den måde kan du i helt vante og rolige omgivelser prøve scooteren af, inden du beslutter dig. Vores kyndige og venlige servicemand vil gennemgå el-scooteren og vejlede dig i, hvordan du bruger den. Vores fornemmeste opgave er nemlig, at du føler dig tryg!

  Du kan vælge mellem to modeller

  Vælger du at leje en af vores el-scootere, kan du vælge mellem 2 forskellige modeller; Sneppen og Jagtfalken.

  Begge har fantastiske køreegenskaber med god affjedring og så er de meget støjsvage. Sneppen er den el-scooter med mindst venderadius. Dette gør den ideel, hvis du har  behov for at kunne køre i butikker. Samtidig passer den bedst til personer der er op til ca. 175 cm. Jagtfalken derimod, er en el-scooter, der passer til personer i den lidt højere ende. Dette fordi den har mere plads til længere ben og større fodstørrelser.

  Du kan se vores øvrige udbud af el scootere og tilbehør her.

  Høj kvalitet og livstidsgaranti

  Begge vores scootere, som du kan leje, er produceret på meget velrenommeret fabrikker. Fabrikkerne har været familieejet i flere generationer, og gennem mange år har de udviklet den bedste kvalitet på verdensmarkedet.

  El-scooterene til leje er også beskrevet i Hjælpemiddel databasen HMI, ligesom vores lejescootere er CE mærket og registreret hos Lægemiddelstyrelsen, hvilket alle elscootere på det danske marked i øvrigt skal være. Du kan orientere dig mere herom på denne side: Lægemiddelstyrelsen.