CE Mærket af Lægemiddelstyrelsen
Godkendt af lægemiddelstyrelsen Vores produkter er CE-mærket
Pegasus elscooter bil
Fri fragt på alle produkter! Vi leverer gratis på valgfri adresse
Pegasus hånd
Gode produktanmeldelser  
Ring til Pegasus elscooter
Kundeservice: 70 27 27 18 Man-tors 8-17, Fre-søn 8-16:30
phone  70 27 27 18 åben i dag kl. 9-16
  • Mandag 8:00-17:00
  • Tirsdag 8:00-17:00
  • Onsdag 8:00-17:00
  • Torsdag 8:00-17:00
  • Fredag 8:00-16:00
  • Lørdag 10:00-15:00
  • Søndag
Søg RING MENU

Kabinescooter nye

Kabinescootere er de senere år blevet utrolig populære som nærtrafikløsning. I en kabinescooter sidder man i ly for vejret, det er der mange der sætter pris på. Faktisk er der flere og flere der både har en åben og en lukket. Lidt lige som en cabriolet til sommerbrug.  Kabinescootere er en dyr anskaffelse og man skal passe på hvad man køber på det danske marked. Langt de fleste er produceret i Kina, med deraf manglende kvalitet og ofte også teknisk svigt. Søger du friheden til selv at komme omkring, og gerne i læ for vind og regn, så bør du se nærmere Apollo 928 kabine. Vi har valgt alene at forhandle denne model. Vi har tidligere forhandlet andre modeller, men har besluttet os for at forhandle denne kvalitets el kabinescooter.

Kabinescooter giver mest komfort

Mange vælger i dag, at investere i en kabinescooter for at have tag over hovedet og sidde i ly for vind og vejr. Flere og flere vælger tillige, at have både en åben og en lukket el-scooter. Den åbne til om sommeren og den lukkede når vejret viser sig fra den regnfulde side og temperaturen falder. Nogle er udfordret af gigt og har behov for at kunne blive transporteret uden at få kulde og træk. Med en elektrisk kabinescooter kommer du frem i dit nærmiljø på bedste miljømæssige vis.

Når du har besluttet dig for at investere i en kabinescooter, så er vi klar til at hjælpe dig videre i processen. Vores kabinescootere er kraftige, driftssikre og yderst komfortable at køre i.
Du kan booke en tid til afprøvning ved at kontakte os via vores hjemmeside eller ved at give os et opkald. Vi vil være glade for at hjælpe dig med at vælge den rette kabinescooter til dine behov.

Du kan se vores øvrige udbud af el scootere og tilbehør her.

Apollo 928 kabine max 15 km/t

Denne kabinescooter er den bedste på markedet med sit flotte og nye design. Mange kabine el scootere er høje og smalle, og ligger ikke godt på vejen, men denne el kabine scooter ligger fantastisk på vejen. Denne kabine el scooter er fra den kendte fabrik CTM, som har produceret el køretøjer siden 1975. Mange af de andre konkurrenter på markedet forhandler alene kinesiske modeller, hvilket ofte er en ringere kvalitet.

Apollo 928 kabine el scooter på føres på cykelstien og i vejkanten, hvis der ikke er en sti. Den maksimale hastighed er fastsat til 15 km/t og den går ind under regler for cykler i trafikken.

Såfremt du har behov for at køre gennem en gågade, må du også det, når blot du sænker farten til gå hastighed.

Modellen kræver ikke kørekort, cykelhjelm eller sikkerhedssele.

Den firehjulede kabinescooter må lovgivningsmæssigt kører op til 15 kilometer i timen og har ikke passagerplads.

Apollo 928 kabine el scooter har gode store døre, som gør det let at sætte sig ind og stige ud. I kabinescooteren har et stort og komfortabelt sæde, der kan justeres . Kabinescooterens kontrolpanel er let læseligt og alle knapper er tydelige for brugeren. El kabine scooteren har bakkamera, hvilket gør det nemt og trygt at bakke.

Mange brugere, som ikke længere føler sig trygge ved at kære bil eller ikke længere må køre bil, får stor fornøjelse af denne luksuriøse el kabinescooter.

Du er altid velkommen til, at ringe til os for yderligere information om kabinescootere, prøvekørsel og eventuel finansiering. Ring til vores på telefon: 70 27 27 18.

Du kan også sende os en besked ved udfylde blanket om opringning eller afprøvning tryk her for blanket.

Se mere om Pegasus-Elscooter her.