Sjælland | Lej El-Scooter nu i 2023 | Service og levering Inkluderet
CE Mærket af Lægemiddelstyrelsen
Godkendt af lægemiddelstyrelsen Vores produkter er CE-mærket
Pegasus elscooter bil
Fri fragt på alle produkter! Vi leverer gratis på valgfri adresse
Pegasus hånd
Gode produktanmeldelser  
Ring til Pegasus elscooter
Kundeservice: 70 27 27 18 Man-tors 8-17, Fre-søn 8-16:30
phone  70 27 27 18 åben i dag kl. 9-16
 • Mandag 8:00-17:00
 • Tirsdag 8:00-17:00
 • Onsdag 8:00-17:00
 • Torsdag 8:00-17:00
 • Fredag 8:00-16:00
 • Lørdag 10:00-15:00
 • Søndag
Søg RING MENU

Leje af el-scooter på Sjælland

Jagtfalken2

Leje af el-scooter
på Sjælland

Lej-en-elscooter

Sjælland | Lej ny el-scooter | Inklusiv servicepakke

Er du bosat på Sjælland og har behov for en el-scooter? Så kan du nu få adgang til en række fordele og tjenester til en pris på kun kr. 875,- om måneden! Med denne pris opnår du fuld bevægelsesfrihed – og så kan du nyde godt af reservedele, arbejdsløn, batteriskift, udskiftning af dæk samt årlig service. Du vil altid have vores hjælpsomme og venlige servicemand fra Pegasus ved hånden, hvis du får brug for assistance.

Group 32

Sådan fungerer leje

Vi gør det let for dig at finde den perfekte el-scooter til lige præcis dine behov. Udfyld blot formularen nedenfor, og vi kontakter dig for at en uforpligtende samtale omkring dine ønsker og krav. På denne måde finder vi sammen frem til den bedste løsning for dig.

Vi aftaler samtidig en dag, hvor vi kan besøge dig, så du kan prøve el-scooteren i dine egne omgivelser, og i ro og mag. Vores mål er at sikre, at du føler dig tryg og komfortabel med el-scooteren, inden du beslutter dig for at købe eller leje den.

  Vil du vide mere om leje af el-scooter?

  Udfyld formularen her, og vi ringer dig op.

  Udtalelse

  Jeg fik en helt igennem professionel behandling.

  “Jeg fik en helt igennem professionel behandling. God rådgivning ved bookningen – Ingen presseri men nøgtern fremlæggelse af firmaets muligheder for at hjælpe mig til en god el scooter i et prisleje jeg kan være med på.”

  – Verner Jacobsen

  Få en fremvisning af el-scooter på Sjælland

  Efter vi har talt sammen og fundet den ideelle el-scooter til dine behov, kommer vi hjem til dig med scooteren. På den måde kan du prøve den i dine vante omgivelser og føle dig sikker, inden du træffer en endelig beslutning. Vores servicemand vil gennemgå el-scooteren sammen med dig og sikre, at du føler dig helt tryg og tilpas med dit nye køretøj.

  Vi udlejer el-scooter i hele Danmark se mere her.

  Du kan vælge mellem to modeller

  Vi tilbyder to forskellige modeller af lejescootere: Sneppen og Jagtfalken

  Begge modeller har imponerende køreegenskaber, en fremragende affjedring og en meget lav støjprofil. Sneppen har den mindste venderadius, hvilket gør den særlig velegnet til indendørs kørsel og i butikker. Den passer perfekt til personer på op til ca. 175 cm. Jagtfalken er en større el-scooter, der er ideel for personer, der er lidt højere og derfor har brug for mere plads til lange ben og større fødder.

  Høj kvalitet og livstidsgaranti

  Vi går op i at levere kvalitets el-scootere, som du kan stole på, både når det kommer til drift og sikkerhed. Begge vores leje el-scootere er produceret på anerkendte fabrikker, som har opbygget en stærk tradition for høj kvalitet gennem flere generationer. Du kan derfor være sikker på, at vores el-scootere opfylder alle krav til sikkerhed og kvalitet. De er registreret hos Lægemiddelstyrelsen og er CE-mærket. De er ligeledes beskrevet i Hjælpemiddeldatabasen, HMI, og lever op til alle krav i den danske lovgivning.