Katalog over Pegasus El-scootere!

Hvad holder dig tilbage for at bestille vores bog? Vi er meget interesseret i alle svar.

Øvrig info om El-kørestole, El-scootere, el-kabinescootere og meget mere…

Information om elscooter og elkørestoleInformation om elscooter og elkørestole, finder du i menuen i venstre side. Her giver vi dig et overblik over de vigtigste emner, som du kan tage med i dine overvejelser når du køber et el-køretøj. Når du vælger din elscooter, elkørestole eller kabinescooter, så er det vigtigt at du får afstemt dine daglige behov og krav til el-køretøjet. På den måde får du den mest optimale glæde, komfort og brug af dit el-køretøj.

Det er vigtigt at finde information om elscooter og elkørestole og tage hensyn til ens daglige behov og krav når man overvejer at købe et el-køretøj som en elscooter, elkørestol eller kabinescooter. Disse køretøjer kan give dig øget mobilitet, uafhængighed og komfort i din hverdag, men det er vigtigt at vælge det rigtige køretøj, der passer bedst til dine specifikke behov.

 

Information om elscooter og elkørestole

Når du vælger en elscooter, er der flere faktorer, du bør overveje. Først og fremmest skal du tænke på rækkevidden af scooteren. Hvor langt skal du typisk køre på en dag, og vil scooteren kunne dække dit transportbehov? Batterikapaciteten og effektiviteten af scooteren spiller en vigtig rolle her. Du skal også tænke over hastigheden på scooteren, da forskellige modeller kan have forskellige maksimale hastigheder. Komfort er også en vigtig faktor at overveje.

Når det kommer til elkørestole, er der også flere ting, der er værd at tage i betragtning. Vurder hvilken type elkørestol der bedst passer til dine behov. Der er forskellige modeller tilgængelige, herunder sammenklappelige elkørestole, der er nemme at transportere, og mere avancerede modeller med forskellige indstillingsmuligheder. Tænk over faktorer som komfort, siddeposition, og om den er let at manøvrere både indendørs og udendørs.

Pegasus-Elscooter er importør af den bedste kvalitet nye el-scootere på marked, dette fra CTM og Merits. Pegasus-Elscooter er også lovmæssigt registreret ved Lægemiddelstyrelsen Læs mere her. Se vores øvrige udbud af el scootere og tilbehør her.

Hvad koster det at lade en el scooter?

De fleste el scooter tager normalt 6-8 timer at oplade. Prisen på en opladning kommer an på dit elselskab, og koster ca. 4-8 kr pr./en opladning.

Hvad er det korrekte dæktryk på El scooter eller kabinescooter?

Du bør regelmæssigt tjekke dine dæk for slid og fremmed objekter i rillerne. Er dækkene med slange, er det korrekte lufttryk er fra 1,8 til 2,0 bar.

Hvordan plejer man og vedligeholder sæde på El kørestol, El scooter eller kabinescooter?

Brug ikke alle kemiske rensemidler, da disse kan ødelægge beskyttelseshinden på stoffet. Du kan bruge en fugtig klud med ganske lidt sæbe til at rengøre sædet og ryglænet. Sollys og andre ultraviolette stråler er med til at nedbryde polstringens overfladebehandling, og sædet bør derfor beskyttes mod vedvarende direkte sol. For at opretholde det sunde læderlook anbefaler vi kvalitetsplejeprodukt til lædersæder fra Sonax. Den kan f.eks. købes i alle Bilka varehuse.

Hvordan plejer man og rengør El scooter eller kabinescooter?

Pegasus-Elscooter anbefaler at du vasker din El kørestol, El scooter eller kabinescooter regelmæssigt. El-scooteren og skjoldet kan vaskes let med sæbevand og bilvoks kan benyttes til at holde malingen lige så flot som ny. Brug ikke skrappe vaskemidler, da det kan ødelægge farven. Brug ikke vandslange til, at skylle el-scooteren med, da vandet kan beskadige det elektroniske system. Du kan bruge vaskemiddel beregnet til cykelrengøring. Den cykelshampoo som kan bruges til alle lakerede overflader, også plast- og gummidele på din El scooter eller kabine El scooter kan du finde i alle Biltema varehuse.

Hvordan tilslutter man El køretøjer til opladning?

Opladerkabel tilsluttes til opladningsport i El-scooteren og skal indsættes helt i bunden. Derefter tilsluttes opladerkabel i 230V stikkontakt. Det tager cirka 8 til 10 timer, før batteriet er fuldt opladet. Ladeportens cover skal altid lukkes efter opladning for at undgå vandskader på opladningskredsløbet. Blybatterier skal oplades regelmæssigt og om vinteren oplade gerne din El-scooteren umiddelbart efter brug. Du må ikke ”klat-lade” på batterierne dvs. du skal oplade batterierne til de er fuldt opladt. Husk at den fuldautomatiske oplader kan ikke overlade batterierne. Lad gerne batterierne over natten. Efter opladning trækkes opladerkabel ud af 230 V stikkontakt, derefter trækkes opladningsstikket ud af køretøjets ladeport. Det er en god ide at tage din oplader med på køreturen hvis du kører langt. Når du har lært dit El køretøjet at kende og føler dig tryk så kan du lade din oplader være hjem.

Indkøbskurv
Scroll to Top