El-kørestole - køb her | Gratis fremvisning hos dig | Pegasus
CE Mærket af Lægemiddelstyrelsen
Godkendt af lægemiddelstyrelsen Vores produkter er CE-mærket
Pegasus elscooter bil
Fri fragt på alle produkter! Vi leverer gratis på valgfri adresse
Pegasus hånd
Gode produktanmeldelser  
Ring til Pegasus elscooter
Kundeservice: 70 27 27 18 Man-tors 8-17, Fre-søn 8-16:30
phone  70 27 27 18 åben i dag kl. 9-16
  • Mandag 8:00-17:00
  • Tirsdag 8:00-17:00
  • Onsdag 8:00-17:00
  • Torsdag 8:00-17:00
  • Fredag 8:00-16:00
  • Lørdag 10:00-15:00
  • Søndag
Søg RING MENU

El-kørestole nye

Her i Pegasus har vi arbejdet på at få et dybt sortiment af el-kørestole, så vi har netop den el-kørestol der passer dit behov. Vi har både forhjuls- og baghjulstrukne el-kørestole.  Tilmed har vi en sammenklappelig el-kørestol, der gør det muligt for dig at lægge kørestolen i bagagerummet på en bil, eller tage den med på rejse.

Det er vigtigt, at du vælger den rigtige stol, så du opnår optimal kørekomfort. Din størrelse og vægt skal afstemmes i forhold til el kørestolens kapacitet.

Vores el-kørestole kommer fra den velrenommerede fabrik CTM

CTM har alle tænkelige kvalitets- og sikkerhedscertifikater, ligesom deres kørestole er godkendt under medicinsk direktiv, hvilet er en yderligere sikkerhed for brugeren.

Alle el-kørestolene kan indstilles i ryglæn, armlæn, højden på sædet, med undtagelse af den sammenklappelige el kørestol. Endvidere kan joystikket tilpasses både højre og venstrehåndede, ligesom køreegenskaberne kan justeres i kørestolens computer.

Vi kommer til din adresse, så du kan afprøve el kørestol. Du må meget gerne give os nogle informationer om dine behov, samt fortælle om der skal være en ergoterapeut eller pårørende tilstede. Såfremt du skal liftes over i stolen, må du ligeledes gerne informere os om dette.

Husk at du altid er velkommen til, at ringe til os på telefon: 70 27 27 18.

Når du vælger din el kørestol, elektriske kørestol, rullestol, handicapkøretøj eller handicap el scooter, er det vigtigt du vælger en CE mærket stol efter medicinsk direktiv. Dels fordi det er et lovkrav at el kørestole, handicap scootere og   elektriske kørestole skal være med denne mærkning, men også for at sikre sikkerhed og kvalitet. Er du i tvivl om stolen er godkendt, så tjek op ved Lægemiddelstyrelsen.

Vi har specialiseret os i at ombygge vores el-kørestole, således en hjælper kan styre stolen i stedet for brugeren. Vi flytter joystikket op bagved, og monterer en styrbøjle, som det kendes for en almindelig el scooter.

Løsningen er individuel og drøftes med bosted, pårørende, plejecenter og lignende, så den bedste løsning laves.

ombygget el kørestol til hjælperstyring

El kørestole findes i mange varianter, blå el kørestol, rød el kørestol, forhjulstrukken el kørestol. baghjulstrukken el kørestol, Foldbare kørestole, og sammenklappelige kørestole.