El-kørestole | Køb nu! | Ring til 70272718 og får gratis fremvisning
CE Mærket af Lægemiddelstyrelsen
Godkendt af lægemiddelstyrelsen Vores produkter er CE-mærket
Pegasus elscooter bil
Fri fragt på alle produkter! Vi leverer gratis på valgfri adresse
Pegasus hånd
Gode produktanmeldelser  
Ring til Pegasus elscooter
Kundeservice: 70 27 27 18 Man-tors 8-17, Fre-søn 8-16:30
phone  70 27 27 18 åben i dag kl. 9-16
  • Mandag 8:00-17:00
  • Tirsdag 8:00-17:00
  • Onsdag 8:00-17:00
  • Torsdag 8:00-17:00
  • Fredag 8:00-16:00
  • Lørdag 10:00-15:00
  • Søndag
Søg RING MENU

El-kørestole nye

Her i Pegasus har vi arbejdet på at få et dybt sortiment af el-kørestole, så vi har netop den elkørestol der passer dit behov. Vi har både forhjuls- og baghjulstrukne El-kørestole.  Tilmed har vi en sammenklappelig el-kørestol. Der gør det muligt for dig at lægge elektrisk kørestole i bagagerummet på en bil eller tage den med på rejse. Det er vigtigt, at du vælger den rigtige stol, så du opnår optimal kørekomfort. Din størrelse og vægt skal afstemmes i forhold til el kørestolens kapacitet. Alle el-kørestole kan indstilles i ryglæn, armlæn, højden på sædet, med undtagelse af den sammenklappelige el kørestol. Endvidere kan joystikket tilpasses både højre og venstrehåndede. Køreegenskaberne kan justeres i El kørestole computer.

Når du vælger din el kørestol, elektriske kørestol, rullestol, handicapkøretøj eller handicap el scooter, er det vigtigt du vælger en CE mærket stol efter medicinsk direktiv. Dels fordi det er et lovkrav at el-kørestole, handicap scootere og elektriske kørestole skal være med denne mærkning. Det er også for at sikre sikkerhed og kvalitet for vores produkter. Er du i tvivl om elkørestol er godkendt, så tjek op ved Lægemiddelstyrelse.

Vi kommer til din adresse, så du kan afprøve elektrisk kørestole. Du må meget gerne give os nogle informationer om dine behov, samt fortælle om der skal være en ergoterapeut eller pårørende tilstede. Såfremt du skal liftes over i elkørestol, må du ligeledes gerne informere os om dette.

I sidste ende kan en El-kørestol give en stor grad af frihed og uafhængighed og muliggøre en aktiv livsstil. Med den rette vejledning og støtte kan du finde den rigtige El-kørestole til dine individuelle behov og forbedre din livskvalitet. Du kan se vores øvrige udbud af el kørestole og tilbehør her.

logo CTM el scooterVores el-kørestole kommer fra den velrenommerede fabrik CTM. El kørestole fra CTM har alle tænkelige kvalitets- og sikkerhedscertifikater, ligesom deres kørestole er godkendt under medicinsk direktiv. Det er en yderligere sikkerhed for brugeren.

Vi har specialiseret os i at ombygge vores el-kørestole, således en hjælper kan styre stolen i stedet for brugeren. Vi flytter joystikket op bagved, og monterer en styrbøjle, som det kendes for en almindelig el scooter.

Løsningen er individuel og drøftes med bosted, pårørende, plejecenter og lignende, så den bedste løsning laves til køb.

Husk at du altid er velkommen til, at ringe til os på telefon: 70 27 27 18.

El kørestole findes i mange varianter, blå el kørestol, rød el kørestol, forhjulstrukken el kørestol. baghjulstrukken el kørestol, Foldbare kørestole, og sammenklappelige kørestole