CE Mærket af Lægemiddelstyrelsen
Godkendt af lægemiddelstyrelsen Vores produkter er CE-mærket
Pegasus elscooter bil
Fri fragt på alle produkter! Vi leverer gratis på valgfri adresse
Pegasus hånd
Gode produktanmeldelser  
Ring til Pegasus elscooter
Kundeservice: 70 27 27 18 Man-tors 8-17, Fre-søn 8-16:30
phone  70 27 27 18 åben i dag kl. 9-16
 • Mandag 8:00-17:00
 • Tirsdag 8:00-17:00
 • Onsdag 8:00-17:00
 • Torsdag 8:00-17:00
 • Fredag 8:00-16:00
 • Lørdag 10:00-15:00
 • Søndag
Søg RING MENU

Leje af el-scooter i Roskilde

Jagtfalken2

Leje af el-scooter

i Roskilde

Lej-en-elscooter

Roskilde | Lej ny el scooter | Inklusiv servicepakke

Har du brug for en el-scooter på Roskilde? For kun kr. 875,- om måneden kan du få adgang til en lang række fordele ved at leje.

Udover selve el-scooteren, er reservedele, arbejdsløn, kørsel til din adresse, batteriskift, nye dæk og årlig service alt sammen inkluderet i prisen. Og skulle du nogensinde få brug for hjælp, så kan du altid regne med en venlig og hjælpsom Pegasus servicemand, der kommer til din adresse.

Group 32

Sådan fungerer leje

Hos os vil vi gerne gøre det så simpelt som muligt for dig at finde den perfekte el-scooter. Alt hvad du skal gøre, er at udfylde formularen nedenfor, og så kontakter vi dig for en uforpligtende snak om dine ønsker og behov. På den måde kan vi sammen finde den bedste løsning for dig.

Vi aftaler ligeledes en dag, hvor vi kan komme hjem til dig, så du kan prøve el-scooteren i dine egne omgivelser og i dit eget tempo. Vores største ønske er, at du føler dig tryg og fortrolig med din nye el-scooter, før du træffer en endelig beslutning om at købe eller leje.

  Vil du vide mere om leje af el-scooter?

  Udfyld formularen her, og vi ringer dig op.

  Udtalelse

  Jeg fik en helt igennem professionel behandling.

  “Jeg fik en helt igennem professionel behandling. God rådgivning ved bookningen – Ingen presseri men nøgtern fremlæggelse af firmaets muligheder for at hjælpe mig til en god el scooter i et prisleje jeg kan være med på.”

  – Verner Jacobsen

  Få en fremvisning af el-scooter i Roskilde

  Når vi sammen har fundet frem til hvilke personlige behov du har, og vi sammen har fundet frem til den bedste løsning til dig, aftaler vi en dag hvor vi kommer hjem til dig med en el-scooter, der opfylder dine behov. På den måde kan du i helt vante og rolige omgivelser prøve scooteren af, inden du beslutter dig.

  Vores kyndige og venlige servicemand vil gennemgå el-scooteren og vejlede dig i, hvordan du bruger den. Vores fornemmeste opgave er nemlig, at du føler dig tryg.

  Vi udlejer el-scooter i hele Danmark se mere her.

  Du kan vælge mellem to modeller

  Vi har to forskellige modeller af el-scootere til rådighed: Sneppen og Jagtfalken. 

  Begge modeller har enestående køreegenskaber, en fantastisk affjedring og en ekstremt lav støjprofil. Sneppen har den mindste venderadius, hvilket gør den særlig egnet til indendørs kørsel og i butikker. Den passer perfekt til personer på op til ca. 175 cm. Jagtfalken er en større el-scooter, der er bedst egnet til personer, der er lidt højere og derfor har brug for mere plads til lange ben og større fødder. Vælg den model, der passer bedst til dig og dine behov, og oplev en nem og bekvem transport i din hverdag.

  Høj kvalitet og livstidsgaranti

  Begge vores scootere, som du kan leje, er begge produceret på meget velanskrevende fabrikker. Fabrikkerne har været familieejet i flere generationer, og gennem mange år har de udviklet den bedste kvalitet på verdensmarkedet.

  El-scooterene til leje er også beskrevet i Hjælpemiddel databasen HMI, ligesom vores lejescootere er CE mærket og registreret hos Lægemiddelstyrelsen, hvilket alle elscootere på det danske marked i øvrigt skal være. Du kan orientere dig mere herom på dette site: Lægemiddelstyrelsen.