Katalog over Pegasus El-scootere!

Hvad holder dig tilbage for at bestille vores bog? Vi er meget interesseret i alle svar.

Leje El scooter

Roskilde | Leje af el-scooter

Leje af el scooter i Roskilde

Vind elscooter lejeaftale

Mangler du en el-scooter i Roskilde, så kan du kun kr. 875,- om måneden får du alle tænkelige og gratis fordele ved at leje; reservedele, arbejdsløn, kørsel til din adresse, batteriskift, nye dæk og ikke mindst årsservice og altid en hjælpsom og glad Pegasus servicemand på din adresse. Bor du i Roskilde | Leje af el scooter er både nem og hurtig hos Pegasus.

Leje af El-scooter
Det kan betale sig

Udfyld formularen her og vi ringer dig op

  Sådan fungerer Leje af El-scooter i Roskilde

  Udfyld formularen her på siden, og vi ringer til dig for en uforpligtende snak om dine personlige behov.

  Når vi sammen er blevet mere klar på det, så aftaler vi en dag hvor vi kommer hjem til dig, hvor du i vante og rolige omgivelser kan afprøve el-scooteren.

  Er det noget for dig; så kan vi tilbyde at levere med det samme. De vil så være, fri og uafhængig til at køre ud i samfundet for at handle og andre gøremål.

  Få en fremvisning af el-scooter i Roskilde

  Når vi sammen har fundet frem til hvilke personlige behov du har, og vi sammen har fundet frem til den bedste løsning til dig, aftaler vi en dag hvor vi kommer hjem til dig med en el-scooter, der opfylder dine behov. På den måde kan du i helt vante og rolige omgivelser prøve scooteren af, inden du beslutter dig. Vores kyndige og venlige servicemand vil gennemgå el-scooteren og vejlede dig i, hvordan du bruger den. Vores fornemmeste opgave er nemlig, at du føler dig tryg!

  Vi udlejer el-scooter i hele Danmark se mere her.

  Du kan vælge mellem to modeller

  Vi har to forskellige modeller af el-scootere til rådighed: Sneppen og Jagtfalken.

  Begge modeller har fremragende køreegenskaber, en glimrende affjedring og en meget lav støjprofil. Sneppen har den mindste venderadius af de to, hvilket gør den særdeles egnet til indendørs kørsel og i butikker. Den er perfekt til personer på op til ca. 175 cm. Jagtfalken er en større el-scooter, der er bedst egnet til personer der er lidt højere, og har derfor også mere plads til lange ben og større fødder.

  Høj kvalitet og livstidsgaranti

  Begge vores scootere, som du kan leje, er begge produceret på meget velanskrevende fabrikker. Fabrikkerne har været familieejet i flere generationer, og gennem mange år har de udviklet den bedste kvalitet på verdensmarkedet.

  El-scooterene til leje er også beskrevet i Hjælpemiddel databasen HMI, ligesom vores lejescootere er CE mærket og registreret hos Lægemiddelstyrelsen, hvilket alle elscootere på det danske marked i øvrigt skal være. Du kan orientere dig mere herom på dette site: Lægemiddelstyrelsen.

  Indkøbskurv
  Scroll to Top