Esbjerg | El-Scooter Lej nu kr.875 pr. måned | Inkl. servicepakke
CE Mærket af Lægemiddelstyrelsen
Godkendt af lægemiddelstyrelsen Vores produkter er CE-mærket
Pegasus elscooter bil
Fri fragt på alle produkter! Vi leverer gratis på valgfri adresse
Pegasus hånd
Gode produktanmeldelser  
Ring til Pegasus elscooter
Kundeservice: 70 27 27 18 Man-tors 8-17, Fre-søn 8-16:30
phone  70 27 27 18 åben i dag kl. 9-16
 • Mandag 8:00-17:00
 • Tirsdag 8:00-17:00
 • Onsdag 8:00-17:00
 • Torsdag 8:00-17:00
 • Fredag 8:00-16:00
 • Lørdag 10:00-15:00
 • Søndag
Søg RING MENU

Leje af el-scooter i Esbjerg

Jagtfalken2

Leje af el-scooter

i Esbjerg

Lej-en-elscooter

Esbjerg | Lej ny el scooter | Inklusiv servicepakke

Har du brug for en elscooter i Esbjerg? Nu kan du få adgang til en række fordele og tjenester til kun kr. 875,- om måneden!

For den pris  vil du opnå bevægelsesfrihed, og så inkluderer prisen ikke mindst reservedele, arbejdsløn, batteriskift, udskiftning af dæk og årlig service. Og naturligvis vil du altid have en hjælpsom og venlig servicemand fra Pegasus til at stå til rådighed, hvis du får brug for assistance.

Group 32

Sådan fungerer leje

Vi gør det let for dig at finde den perfekte el-scooter til lige præcis dine behov. Udfyld blot formularen nedenfor, og vi kontakter dig for at en uforpligtende samtale omkring dine ønsker og krav. På denne måde finder vi sammen frem til den bedste løsning for dig.

Vi aftaler samtidig en dag, hvor vi kan besøge dig, så du kan prøve el-scooteren i dine egne omgivelser, og i ro og mag. Vores mål er at sikre, at du føler dig tryg og komfortabel med el-scooteren, inden du beslutter dig for at købe eller leje den.

  Vil du vide mere om leje af el-scooter?

  Udfyld formularen her, og vi ringer dig op.

  Udtalelse

  Jeg fik en helt igennem professionel behandling.

  “Jeg fik en helt igennem professionel behandling. God rådgivning ved bookningen – Ingen presseri men nøgtern fremlæggelse af firmaets muligheder for at hjælpe mig til en god el scooter i et prisleje jeg kan være med på.”

  – Verner Jacobsen

  Få en fremvisning af el-scooter i Esbjerg

  Efter vi sammen har undersøgt dine personlige behov, finder vi den bedste løsning til dig. Vi aftaler en dag, hvor vi kommer hjem til dig med den el-scooter, der opfylder lige netop dine behov. På den måde kan du i trygge og velkendte omgivelser prøve scooteren, før du træffer en endelig beslutning.

  Vores venlige og erfarne servicemand vil gennemgå el-scooteren med dig og guide dig igennem hvordan du bruger den. Vi prioriterer altid, at du føler dig tryg og sikker!

  Vi udlejer el-scooter i hele Danmark se mere her.

  Du kan vælge mellem to modeller

  Vi tilbyder to forskellige modeller af lejescootere: Sneppen og Jagtfalken. 

  Begge modeller har imponerende køreegenskaber, en fremragende affjedring og en meget lav støjprofil. Sneppen har den mindste venderadius, hvilket gør den særlig velegnet til indendørs kørsel og i butikker. Den passer perfekt til personer på op til ca. 175 cm. Jagtfalken er en større el-scooter, der er ideel for personer, der er lidt højere og derfor har brug for mere plads til lange ben og større fødder.

  Høj kvalitet og livstidsgaranti

  Vi lægger stor vægt på kvalitet og sikkerhed, og begge vores el-scootere til leje er produceret på velanskrevne fabrikker, der har været familieejet i flere generationer. Disse fabrikker har gennem mange år udviklet den bedste kvalitet på verdensmarkedet, så du kan være sikker på at få en pålidelig og holdbar scooter.

  Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg, når du lejer en el-scooter fra os, og derfor er vores scootere beskrevet i Hjælpemiddeldatabasen samt CE-mærket og registreret hos Lægemiddelstyrelsen, som alle elscootere på det danske marked i skal være. Du kan læse mere om sikkerheden på dette site: Lægemiddelstyrelsen.