Finansiering elkøretøj til ældre
CE Mærket af Lægemiddelstyrelsen
Godkendt af lægemiddelstyrelsen Vores produkter er CE-mærket
Pegasus elscooter bil
Fri fragt på alle produkter! Vi leverer gratis på valgfri adresse
Pegasus hånd
Gode produktanmeldelser  
Ring til Pegasus elscooter
Kundeservice: 70 27 27 18 Man-tors 8-17, Fre-søn 8-16:30
phone  70 27 27 18 åben i dag kl. 9-16
  • Mandag 8:00-17:00
  • Tirsdag 8:00-17:00
  • Onsdag 8:00-17:00
  • Torsdag 8:00-17:00
  • Fredag 8:00-16:00
  • Lørdag 10:00-15:00
  • Søndag
Søg RING MENU

Finansiering elkøretøj til ældre

Der er mange overvejelser før erhvervelse af enten en El-kørestol, El-scooter eller El-kabinescooter, ikke mindst økonomidelen.

Leasingaftale – afdragsordning el scooter

Måske du ikke kan købe kontant, da du ikke har alle pengene. Vi kan tilbyde en Leasingkontrakt, eller også kaldet en afbetalingsordning i det tilfælde du har en udbetaling, eller måske har et tilskud fra kommunen, som kan benyttes til udbetaling.

Pegasus El scooter har været i markedet i rigtig mange år, hvilket gør os i stand til selv at hjælpe vores kunder med finansiering i form af en leasingkontrakt. Vi har en meget mere enkel og simpel kreditvurdering, hvilket medfører at vi meget sjældent siger nej til en kunde, det kræver blot at du kan præstere en udbetaling og naturligvis de månedlige betalinger. For at lette omkostninger og administration, så skal de månedlige betalinger foretages via bankernes BETALINGSSERVICE, i daglig tale PBS eller BS. Vi kan hjælpe dig med tilmeldingen, når vi er hos dig eller over telefonen, såfremt du har MitID.

Her kan du se vejledende priser for finansiering på de el scooter modeller vi har i vores sortiment.

 

 

‘Ring til os på 70 27 27 18 for en uforpligtende snak og vi finder en løsning, eller send os en besked via kontaktformularen, og vi ringer dig op.

Lån til hele beløbet via ekstern långiver til el-scooter

Du kan også søge lån til hele beløbet ved vores eksterne samarbejdspartner. Her vil det være muligt at opnå et lån til hele købet, således du ikke skal stå med en udbetaling, men betale kontant til os.

Det kan være forbundet med noget besvær, at få ansøgningen på plads via din computer. Finansieringsvirksomheder er underlagt regler af Finanstilsynet som gør, at der skal laves en omfattende kreditvurdering med fremsendelse af ret meget dokumentation. Da vores kunder ofte er oppe i årene, så gør det ikke kreditgodkendelsen nemmere, hvorfor vi ofte oplever at vores kunder for afslag på lånet.

Ønsker du at ansøge om lån uden udbetaling så benyt linket nedenfor til Sparxpres.  Her kan du selv beregne forskellige månedligbetalinger og løbetid.

Pegasus benytter sig af Sparxpres som samarbejdspartner til finansiering af el scootere. Via linket her kan du selv ansøge og forsøge med forskellig månedlig betalinger, udbetaling og låneløbetid. For at opnå lån hos Sparxpres skal du have MitID og du må ikke være registreret som dårlig betaler.

Finansiering af brugt el-scooter eller el-kørestol

Det kan også være, at den drømmemodel du netop har set dig varm på, bliver lidt for dyr i kontant køb eller månedlig betaling ved finansiering, så kan det være en mulighed at finde en tilsvarende model som brugt og derved en lavere pris. Du kan se vores udvalg af brugte el-scootere her.

Vi har ikke faste priser vedr. udbetaling og månedlig ydelse på vores brugte handikap køretøjer, da priserne jo er vidt forskellige, men ring til os og vi finder en økonomisk vej, der passer til dit budget.

Ring til os på 70 27 27 18 for en uforpligtende snak og vi finder en løsning, eller send os en besked via kontaktformularen, og vi ringer dig op.

Hjælp til udbetaling med kommunetilskud

Pegasus Elscooter samarbejder med alle landets 98 kommuner. Har du en bevilling fra din kommune, kan du benytte denne hvor du ønsker det. Vi sørger for papirgangen mellem os og kommunen.

Kommunetilskud afhænger ikke af din personlige formue og økonomi, men gives til alle der af kommunen vurderes til at opfylde behov og betingelser for et sådan handicap hjælpemiddel. Du skal kontakte borgerservice i din kommune og bede om at tale med en der visiterer til forbrugsgode. Forbrugsgodet er i dette tilfælde en el scooter eller kørestol.  Du kan læse mere om mulighederne for tilskud fra kommunen  her.

Ring til os på 70 27 27 18 for en uforpligtende snak og vi finder en løsning, eller send os en besked via kontaktformularen, og vi ringer dig op.

Leje af el scooter som alternativ til at eje

Mange foretrækker at leje i dag, da vi tilbyder en attraktiv servicepakke, som sikrer, at der ikke kommer ekstra driftsomkostninger, så som betaling af årseftersyn, nye batterier, dækskifte med videre.

Det kan også være en af vores Kampagnelejeaftaler, med kun en måneds opsigelse og kun kr. 875.- per måned, dog kr. 4.875,- ved levering. Læs mere om kampagneleje her

Ring til os på 70 27 27 18 for en uforpligtende snak og vi finder en løsning, eller send os en besked via kontaktformularen, og vi ringer dig op.

Tilmelding til Betalingsservice

Fælles for alle aftaler om månedlige betalinger til Pegasus, skal de løbende betalinger ske via PBS/ betalingsservice, således betalingen foregår automatisk hver måned. Har du MitID, kan du selv tilmelde her, eller vi kanhjælpe dig, når aftalen indgåes. Tilmelding kan ske her.

Har du ikke MitID, skal du have banken til at tilmelde dig.