Katalog over Pegasus El-scootere!

Hvad holder dig tilbage for at bestille vores bog? Vi er meget interesseret i alle svar.

Finansiering elkøretøj til ældre

 

Finansiering elkøretøj til ældreMåske du ikke kan købe kontant, da du ikke har alle pengene. Der er mange overvejelser før erhvervelse af enten en El-kørestol, El-scooter eller El-kabinescooter, ikke mindst økonomidelen. Med Pegasus El-scooter finder du en passende finansiering til et elkøretøj til ældre. Vi kan tilbyde en Leasingkontrakt eller også kaldet en afbetalingsordning i det tilfælde du har en udbetaling, eller måske har du et tilskud fra kommunen, som kan benyttes til udbetaling. Pegasus El scooter har været i markedet i rigtig mange år. Det gør os i stand til selv at hjælpe vores kunder med finansiering i form af en leasingkontrakt. Vi har en meget mere enkel og simpel kreditvurdering. Det medfører at vi meget sjældent siger nej til en kunde.

Det kræver blot at du kan præstere en udbetaling og naturligvis de månedlige betalinger. For at lette omkostninger og administration, så skal de månedlige betalinger foretages via bankernes BETALINGSSERVICE, i daglig tale PBS eller BS. Vi kan hjælpe dig med tilmeldingen, når vi er hos dig eller over telefonen, såfremt du har MitID. Her kan du se vejledende priser for finansiering på de el scooter modeller vi har i vores sortiment.

 

Leasingaftale – afdragsordning

 

Model LeasingydelserAntal måneder
FørstegangMånedlig
Apollo 3284.000kr.575kr.36
Colibri4.000kr.625kr.36
Lærken 34.000kr.625kr.36
Apollo 5894.000kr.725kr.36
Sneppen5.000kr.875kr.36
Skovduen7.800kr.875kr.36
Jagtfalken8.800kr.975kr.36
Spurvehøgen8.800kr.975kr.36
Musvågen 49.800kr.1050kr.36
Musvågen 39.800kr.1050kr.36
Apollo 91512.800kr.1250kr.36
Apollo 92812.800kr.1250kr.36
Apollo 928 kabine15.000kr.1775kr.36
Alfa Flex6.800kr.725kr.36
Alfa 106.800kr.725kr.36
Alfa 286.800kr.750kr.36
Alfa 566.800kr.795kr.36

‘Ring til os på 70 27 27 18 for en uforpligtende snak og vi finder en løsning, eller send os en besked via kontaktformularen, og vi ringer dig op.

 

Lån til hele beløbet via ekstern långiver til el scooter

 

Du kan også søge lån til hele beløbet ved vores eksterne samarbejdspartner. På den måde kan du finde en mulighed til finansiering af elkøretøj til ældre. Her vil det være muligt at opnå et lån til hele købet, således du ikke skal stå med en udbetaling.

Det kan være forbundet med noget besvær, at få ansøgningen på plads via din computer. Finansieringsvirksomheder er underlagt regler af Finanstilsynet som gør, at der skal laves en omfattende kreditvurdering med fremsendelse af ret meget dokumentation. Da vores kunder ofte er oppe i årene, så gør det ikke kreditgodkendelsen nemmere, hvorfor vi ofte oplever at vores kunder for afslag på lånet.

Ønsker du at ansøge om lån uden udbetaling så benyt linket nedenfor til Sparxpres.  Her kan du selv beregne forskellige månedligbetalinger og løbetid.

Pegasus benytter sig af Sparxpres som samarbejdspartner til finansiering af el scootere. Via linket her kan du selv ansøge og forsøge med forskellig månedlig betalinger, udbetaling og låneløbetid. For at opnå lån hos Sparxpres skal du have MitID og du må ikke være registreret som dårlig betaler.

 

SparXpres log

 

Finansiering af brugt elkøretøj til ældre

 

Det kan også være, at den drømmemodel du netop har set dig varm på, bliver lidt for dyr i kontant køb eller månedlig betaling ved finansiering, så kan det være en mulighed at finde en tilsvarende model som brugt og derved en lavere pris. Du kan se vores udvalg af brugte el-scootere her.

Vi har ikke faste priser vedrørende udbetaling og månedlig ydelse på vores brugte handikap køretøjer, da priserne jo er vidt forskellige, men ring til os og vi finder en økonomisk vej, der passer til dit budget.

Ring til os på 70 27 27 18 for en uforpligtende snak og vi finder en løsning, eller send os en besked via kontaktformularen, og vi ringer dig op.

 

Hjælp til udbetaling med kommunetilskud (finansiering elkøretøj til ældre)

 

Pegasus Elscooter samarbejder med alle landets 98 kommuner. Har du en bevilling fra din kommune, kan du benytte dette som udbetaling på din nye el-scooter. Vi sørger for at kommunen betaler direkte til Pegasus Elscooter således du ikke skal have besvær med det.

Kommunetilskud afhænger ikke af din personlige formue og økonomi, men gives til alle der af kommunen vurderes til at opfylde behov og betingelser for et sådan handicap hjælpemiddel. Du skal kontakte borgerservice i din kommune og bede om at tale med en der visiterer til forbrugsgode. Forbrugsgodet er i dette tilfælde en el scooter eller kørestol.  Du kan læse mere om mulighederne for tilskud fra kommunen  her.

Ring til os på 70 27 27 18 for en uforpligtende snak og vi finder en løsning, eller send os en besked via kontaktformularen, og vi ringer dig op.

Du kan se vores øvrige udbud af el scootere og tilbehør her.

 

Leje af el scooter som alternativ til at eje

 

Mange foretrækker at leje i dag, da vi tilbyder en attraktiv servicepakke, som sikrer, at der ikke kommer ekstra driftsomkostninger, så som betaling af årseftersyn, nye batterier, dækskifte med videre.

Det kan også være en af vores Kampagnelejeaftaler, med kun en måneds opsigelse og kun kr. 875.- per måned, dog kr. 4.875,- ved levering. Læs mere om kampagneleje her

Ring til os på 70 27 27 18 for en uforpligtende snak og vi finder en løsning, eller send os en besked via kontaktformularen, og vi ringer dig op.

 

Tilmelding til Betalingsservice

 

Fælles for alle aftaler om månedlige betalinger til Pegasus, skal de løbende betalinger ske via PBS/ betalingsservice, således betalingen foregår automatisk hver måned. Har du MitID, kan du selv tilmelde her, eller vi kan hjælpe dig, når aftalen indgås. Tilmelding kan ske her.

Har du ikke MitID, skal du have banken til at tilmelde dig.

 

betalingsservice logo

 

Hvad koster det at leje en el scooter eller kabinescooter?

Kr. 875,- per måned inkluderet alt service, reservedel, batterier på din adresse. Kr. 4.875 ved levering.

Kan man få en leasingaftale eller afdragsordning til finansiering af El scooter, El kørestol eller Kabinescooter?

Pegasus El scooter kan hjælpe med finansiering i form af en leasingkontrakt. Vi har en meget mere enkel og simpel kreditvurdering, hvilket medfører at vi meget sjældent siger nej til en kunde. Ring til os på 70 27 27 18 for en uforpligtende snak.

Indkøbskurv
Scroll to Top