Lej en El-scooter!

Hvad holder dig tilbage for at bestille en leje scooter? Vi er meget interesseret i alle svar.

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

 

Nedenstående leverings- og handelsbetingelser hos Pegasus El-scooter gælder for leverancer fra Pegasus El-scooter A/S. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem os og dig som køber.

 

 

Bestilling og betaling

Det er nemt, hurtigt og bekvemt at handle hos Pegasus.

I Pegasus web shop kan du købe el scootere, kabinescootere, el kørestole og ekstraudstyr.

Når du har besluttet dig for at købe en af vores vare så klikker du på køb af den ønskede vare som så automatisk lægges i kurven.

Du kan tilføje flere køb på samme måde. Når du har hvad du skal bruge, klikker du på ”vis kurv”/ gå til kassen i øverste højre hjørne. Du kan nu se en oversigt over dine køb. Herefter trykker du på bestil og indtaster dine kundeoplysninger. Vælg leveringsadresse. Når dette er gjort, trykker du på ”gå videre” og du når frem til det sted, hvor du skal vælge betalingsmetode. Afslutningsvis skal du læse og acceptere vores forretningsbetingelser. Tryk ”godkend ordre” og din ordre registreres. Du modtager umiddelbart efter en ordrebekræftelse pr. e-mail, som du bør udskrive og gemme til du har modtaget dine vare.

Pegasus modtager betaling via gængse betalingskort og beløbet trækkes først på din konto når vi har afsendt eller leveret dine vare.

 

Handler du fra Norge

Du skal være velkommen til at handle i vores shop. Når vi gennemfører handlen og trækker betalingen på din konto, så vil vi fradrage den danske moms som er 25 %. Du vil efterfølgende af de norske myndigheder blive opkrævet norsk moms og told.

Fragten vil skulle tillægges den samlede betaling. Denne omkostning vil i hvert enkelt tilfælde blive efter tilbud, eller du som køber forestår for egen regning fragt-afhentning på vores lager i Danmark.

 

Fragt og levering

Vi afsender normalt bestilte varer dagen efter du har bestilt. Vi anvender transportfirmaet GLS som sætter en stor ære i, at have deres forsendelser fremme dagen efter afhentningen hos os. Det vil sige, at du kan forvente at have din pakke 48 timer efter du har bestilt og betalt.

Elscootere leveres fragtfrit. Tilbehør, ekstraudstyr  og reservedele til elscootere tillægges 125 kr. i fragt for pakker hvor det købte kan være i en stor konvolut. Større pakker tillægges 150 kr. Batterier til elscootere 2 styk tillægges kr. 350. Dette grundet den tunge vægt.

 

Returret i følge handelsbetingelser

Ved onlinehandel, er handelsbetingelser hos Pegasus El-scooter omfattet  af fortrydelsesret og returret. Det vil sige, at hvis du køber varer i Pegasus web shop har du altid 14 dages returret fra du har modtaget varen.

Ønsker du at returnere varen skal du give os skriftlig besked herom inden for de 14 dages returret. Vi skal have varen returneret til vores adresse umiddelbart efter du har givet meddelelse om fortrydelsen og senest 7 dage efter. Varen returneres for din udgift.
Send os en mail eller ring til os og bed om et returskema. Når du har modtaget dette, så læg det i din returpakke alt således vi ved at det er din vare der kommer retur til os.

Når vi har modtaget varen retur i original emballage og varen i øvrigt er pæn og i orden og ubrugt, så vil vi returnere din betaling til det betalingskort du har anvendt i forbindelse med købet.

 

Reklamation

Har du oplevet fejl eller mangler på vores varer er vi naturligvis meget interesseret i, at få meddelelse om dette hurtigst muligt. Der er to års reklamationsret.
Send os en mail eller ring til os og vi vil sende dig et reklamationsskema. Udfyld reklamationsskemaet og gerne med foto og kort beskrivelse af fejl eller manglen. Herefter vil vi hurtigt komme tilbage til dig om det videre forløb. Det kan være fremsendelse af en ny vare til dig eller, at vi ønsker varen retur til nærmere undersøgelse. Se mere info i vores afsnit Tryghed.

 

Personoplysninger i følge handelsbetingelser

Ingen personlige oplysninger der registreres på vores hjemmeside bliver overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. I forbindelse med elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem webshopsystemet.

Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. Det er muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg. Disse kan slettes på et senere tidspunkt i browserindstillingerne.

Under et køb udbeder vi os information om, navn, adresse, telefonnummer samt e-mailadresse. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk i krypteret form. De gemmes i 5 år relateret til IP adressen hvorfra købet er foretaget. Dette er lovpligtigt i henhold til Persondataloven og kan bringes i anvendelse ved politimæssig efterforskning ved f.eks. kortmisbrug.

Læs mere om handelsbetingelser i forbrugerloven klik her.

Indkøbskurv
Scroll to Top