Jylland | Leje El-Scooter nu i 2023. | Oplev Frihed & Mobilitet.
CE Mærket af Lægemiddelstyrelsen
Godkendt af lægemiddelstyrelsen Vores produkter er CE-mærket
Pegasus elscooter bil
Fri fragt på alle produkter! Vi leverer gratis på valgfri adresse
Pegasus hånd
Gode produktanmeldelser  
Ring til Pegasus elscooter
Kundeservice: 70 27 27 18 Man-tors 8-17, Fre-søn 8-16:30
phone  70 27 27 18 åben i dag kl. 9-16
 • Mandag 8:00-17:00
 • Tirsdag 8:00-17:00
 • Onsdag 8:00-17:00
 • Torsdag 8:00-17:00
 • Fredag 8:00-16:00
 • Lørdag 10:00-15:00
 • Søndag
Søg RING MENU

Leje af el-scooter i Jylland

Jagtfalken2

Leje af el-scooter
i Jylland

Lej-en-elscooter

Jylland | Lej ny el-scooter | 

Har du brug for en el-scooter i Jylland? Så har vi gode nyheder til dig! For kun kr. 875,- om måneden kan du nu få adgang til en helt ny el-scooter samt tjenester, der giver dig fuld bevægelsesfrihed. Prisen inkluderer reservedele, arbejdsløn, batteriskift, udskiftning af dæk og årlig service – alt sammen for at sikre, at du altid har en fuldt funktionsdygtig el-scooter. Og skulle du få brug for hjælp, så står vores hjælpsomme og venlige servicemand fra Pegasus altid klar til at assistere dig.

Group 32

Sådan fungerer leje

Hos os vil vi gerne gøre det så simpelt som muligt for dig at finde den perfekte el-scooter. Alt hvad du skal gøre, er at udfylde formularen nedenfor, og så kontakter vi dig for en uforpligtende snak om dine ønsker og behov. På den måde kan vi sammen finde den bedste løsning for dig.

Vi aftaler ligeledes en dag, hvor vi kan komme hjem til dig, så du kan prøve el-scooteren i dine egne omgivelser og i dit eget tempo. Vores største ønske er, at du føler dig tryg og fortrolig med din nye el-scooter, før du træffer en endelig beslutning om at købe eller leje.

  Vil du vide mere om leje af el-scooter?

  Udfyld formularen her, og vi ringer dig op.

  Udtalelse

  Jeg fik en helt igennem professionel behandling.

  “Jeg fik en helt igennem professionel behandling. God rådgivning ved bookningen – Ingen presseri men nøgtern fremlæggelse af firmaets muligheder for at hjælpe mig til en god el scooter i et prisleje jeg kan være med på.”

  – Verner Jacobsen

  Få en fremvisning af el-scooter i Jylland

  Når vi har fundet den bedste løsning til dig og dine behov, og har aftalt en dag til fremvisning, kommer vores servicemand hjem til dig med el-scooteren. Her vil du have mulighed for at prøve scooteren i trygge og velkendte omgivelser, så du kan føle dig sikker og i kontrol, før du tager en beslutning. Vores servicemand vil gennemgå el-scooteren sammen med dig og sikre, at du føler dig helt tryg og fortrolig med dit nye køretøj. Vores mål er at sikre, at du er tilfreds med din el-scooter og føler dig godt tilpas, når du bruger den. Vi udlejer el-scooter i hele Danmark se mere her.

  Du kan vælge mellem to modeller

  Vi har to forskellige modeller af el-scootere til rådighed: Sneppen og Jagtfalken

  Begge modeller har enestående køreegenskaber, en fantastisk affjedring og en ekstremt lav støjprofil. Sneppen har den mindste venderadius, hvilket gør den særlig egnet til indendørs kørsel og i butikker. Den passer perfekt til personer på op til ca. 175 cm. Jagtfalken er en større el-scooter, der er bedst egnet til personer, der er lidt højere og derfor har brug for mere plads til lange ben og større fødder. Vælg den model, der passer bedst til dig og dine behov, og oplev en nem og bekvem transport i din hverdag.

  Du kan se vores øvrige udbud af el scootere og tilbehør her.

  Høj kvalitet og livstidsgaranti

  Vi sætter en ære i at levere sikre og pålidelige el-scootere af høj kvalitet. Begge vores el-scootere til leje er fremstillet på anerkendte, familieejede fabrikker, som er kendt for at producere el-scootere af høj kvalitet. Vores el-scootere opfylder alle krav til sikkerhed og kvalitet og er derfor registreret hos Lægemiddelstyrelsen og er CE-mærket. Du kan være tryg ved, at vores el-scootere lever op til alle krav i den danske lovgivning og er beskrevet i Hjælpemiddeldatabasen, HMI. Læs mere om sikkerheden på dette site: Lægemiddelstyrelsen.