Kommunetilskud til el scooter Pegasus
CE Mærket af Lægemiddelstyrelsen
Godkendt af lægemiddelstyrelsen Vores produkter er CE-mærket
Pegasus elscooter bil
Fri fragt på alle produkter! Vi leverer gratis på valgfri adresse
Pegasus hånd
Gode produktanmeldelser  
Ring til Pegasus elscooter
Kundeservice: 70 27 27 18 Man-tors 8-17, Fre-søn 8-16:30
phone  70 27 27 18 åben i dag kl. 9-16
  • Mandag 8:00-17:00
  • Tirsdag 8:00-17:00
  • Onsdag 8:00-17:00
  • Torsdag 8:00-17:00
  • Fredag 8:00-16:00
  • Lørdag 10:00-15:00
  • Søndag
Søg RING MENU

Kommunetilskud elscooter

Vi samarbejder med alle landets 98 kommuner

Pegasus rådgiver gerne om kommunetilskud til el scooter. Pegasus Elscooter har i mange år samarbejdet med alle Danmarks 98 kommuner, så er du en af dem der er meget gangbesværet, har kol, gigt eller andre udfordringer med gangbesvær eller luft, så kan det være en idé at ansøge din kommune om økonomisk tilskud til køb af el scooter, kabinescooter eller el kørestol.

Hvordan kommer jeg i gang med at ansøge om kommunetilskud

Såfremt du endnu ikke har fået bevillingen, men først vil til at komme i betragtning til et tilskud, så skal du kontakte borgerservice i din kommune og bede om at tale med en der visitere til forbrugsgode. Forbrugsgodet er i dette tilfælde en el scooter eller kørestol. En visitator vil komme på besøg og tale med dig og kigge på dine vanskeligheder ved at gå.

Der kigges ikke på din økonomiske situation, da alle har ret til et forbrugsgode, såfremt kommunens visitator skønner, at du har et behov for den ydelse.

Lang sagsbehandlingstid vedrørende forbrugsgode

Mange kommuner, men ikke alle, er meget lang tid om en sådan sagsbehandling. Det er der mange gangbesværede borgere der ikke kan eller vil vente på. Behovet er ofte helt aktuelt når en sådan ansøgningsproces sættes i gang. Derfor vælger mange, at købe for egne økonomiske midler eller at leje. Det er vigtigt, at du ikke køber en elscooter, medens kommunen kigger på din sag. Har du først købt vil kommunen ikke give tilskud, MEN du må gerne leje en el-scooter i ventetiden.

Såfremt du vælger at leje en el scooter, mens du venter på dit tilskud, er det vigtigt, at du fortæller os, at du har søgt om tilskud. Dette for at vi kan tilbyde dig den rigtige lejeaftale frem til købet.

Du kan ringe til Pegasus Elscooter på 70 27 27 18 for at få en uddybende dialog om denne proces, eller udfylde dette simple skema her, så vil en af Pegasus Elscooters kyndige medarbejdere hurtigt kontakte dig for en snak om processer og muligheder.

Hvor meget kan man få i tilskud til køb el scooter eller el kørestol

Skulle du opfylde kriterierne for økonomisk kommunetilskud, så kan du se frem til en kommunebevilling på mellem 8.000 kr. til 12.000 kr. dog maksimalt 50 % af prisen. Kommunebevillingen er ikke ens fra den ene kommune til den anden. Vælger du at købe en elscooter der er dyr skal du selv betale det der ligger over 50 % af kommunetilskuddet.

Eks. 1: Pris 30.000 – kommunetilskud 10.000. Du skal betale kr. 20.000.

Eks. 2: pris 20.000 – kommunetilskud 10.000. Du skal betale kr. 10.000.

Eks. 3: Pris 10.000 – kommunetilskud 5.000. Du skal betale kr. 5.000.

Kommunebevillingen er ikke afhængigt af din personlige formue og økonomi, men gives til alle der af kommunen vurderes at opfylde behov og betingelser for et sådan handicap hjælpemiddel. Har du fået bevilling fra kommunen og vil købe, men ikke har restbeløbet så er der mulighed for, at Pegasus Elscooter kan hjælpe dig med restfinansiering.

Kommune tilskud til kabine elscooter

Det er Pegasus elscooters erfaring, at ansøgninger om kommunetilskud til kabinescooter meget sjældent blive bevilget af kommunen. Der skal være tale om meget særlige tilfælde hvor borgeren er meget følsom over for f.eks. træk. Kabinescootere er dyre og kan være en økonomisk udfordring for mange.

Har du en udbetaling kan vi hjælpe dig. Ring på 70 27 27 18 og få en uforpligtende snak om mulighederne, eller udfyld skema her , så vil Pegasus elscooter kontakte dig hurtigt for en dialog om finansieringsmuligheder.

Læs mere om lovgivningen vedr. tilskud til hjælpemiddel

Herunder er nogle nyttige links, hvis du vil fordybe dig ned i detaljerne omkring kommunetilskud og bevilling tillige med finansieringsmuligheder.

Serviceloven paragraf 112 – el scooter

Paragraf 112

Serviceloven paragraf 113 – el scooter

Link til serviceloven paragraf 113

Paragraf 113

Bekendtgørelse om hjælp til anskaffelse af hjælpemidler og forbrugsgoder efter serviceloven

Bekendtgørelse

Kan jeg få tilskud fra kommunen til køb el scooter

Som udgangspunkt kan alle søge om tilskud til såkaldt forbrugsgode

Hvordan søger jeg om tilskud til køb af el scooter

Du skal tage kontakt til Borgerservice i din kommune. Vi guider dig gerne, blot ring 70 27 272 18

Bestemmer kommunen hvilket el køretøj jeg kan få tilskud til

De kan stille krav til at det skal være nyt og købes hos forhandler der er lovmæssigt registreret ved Lægemiddelstyrelsen.

Må jeg have købt en elscooter inden jeg ansøger kommunen og tilskud

Nej, det må du ikke. Vi vejleder dig meget gerne inden du går i gang med processen, så ring 70 27 27 18