CE Mærket af Lægemiddelstyrelsen
Godkendt af lægemiddelstyrelsen Vores produkter er CE-mærket
Pegasus elscooter bil
Fri fragt på alle produkter! Vi leverer gratis på valgfri adresse
Pegasus hånd
Gode produktanmeldelser  
Ring til Pegasus elscooter
Kundeservice: 70 27 27 18 Man-tors 8-17, Fre-søn 8-16:30
phone  70 27 27 18 åben i dag kl. 9-16
  • Mandag 8:00-17:00
  • Tirsdag 8:00-17:00
  • Onsdag 8:00-17:00
  • Torsdag 8:00-17:00
  • Fredag 8:00-16:00
  • Lørdag 10:00-15:00
  • Søndag
Søg RING MENU

Brugte el scootere

Pegasus El scooter sælger altid Brugte el scootere med garanti og helt nye batterier. Du vil kunne spare penge på en brugt i forhold til køb af en helt ny el-scootere. Finansiering af brugte el scooter er også et tilbud vi har til dig se mere her. Fremvisning og afprøvning kan gratis foregå hos dig. Vi yder altid 6 måneders fuld garanti, når du køber din brugte El Scooter hos os. Vi er en dansk virksomhed, og vi forhandler kun el scootere / el scooters, som alle lever op til vores strenge krav til kvalitet og funktionalitet. Ring til os på: 70 27 27 18 og få en drøftelse om mulighederne vi har ang. el scooter.

Vi tager brugte el scooters i bytte ved køb hos os, såfremt vi kan supportere med reservedele.

Brugte El scootere i højeste kvalitet

Hos Pegasus-Elscooter sælger vi driftssikre El Scootere i markedets højeste kvalitet. Endvidere er alle vores el scootere CE mærket efter medicinsk direktiv. Pegasus el scooter er lovmæssigt registreret ved Lægemiddelstyrelsen. Dette er ikke altid tilfældet for vores konkurrenter i det danske marked.Nogle gange har vi fremmed mærker til salg, idet de har indgået i en el scooters byttehandel. Vi tilbyder alle vores kunder, at få en uforpligtende fremvisning af brugt el scooter, enten hjemme hos dig, eller i vores Showroom i Otterup på Nordfyn eller hos vores afdeling i Roskilde. Besøg også Pegasus-Elscooter butik på Den Blå Avis eller Gul og Gratis. Uanset hvilket behov og krav du har til el scooter, så har vi helt sikkert den rigtige til dig. Du kan se vores øvrige udbud af el scootere og tilbehør her.

Hvilken brugt el scooter, kabinescooter eller kørestol er bedst til dig?

Vi har nemlig et stort udvalg, af både 3-hjulede brugte el scootere og brugte 4 hjulede el scootere. Det er vigtigt at man vælger et el køretøj, som ikke kun dækker ens nuværende behov, men som også sikre at opfylde ens fremtidige behov. Vi har udvalgt de absolut bedste, mest komfortable og ergonomiske El scootere, så det eneste du skal beslutte, er om du skal have elscooter med 3 eller 4 hjul.

Skal jeg have en el scooter med 3 eller 4 hjul?

Det er det spørgsmål, som vi får flest af, og det er et spørgsmål om hvilket kørsels behov man har.

Du skal have en 3 hjulet el scooter hvis:

Du skal have en 4 hjulet el scooter hvis:

Vi tilbyder altid at hjælpe vores kunder med at vælge den helt rigtige el scooter, som dækker deres kørsels behov. Du skal blot tage kontakt til os på telefon 70 27 27 18, så vil en af vores dygtige servicemedarbejdere hjælpe dig.

Garantier

Der er 6 måneders fuld garanti på dit brugte el køretøj.

Der er 24 måneders reklamationsret jævnfør dansk lovgivning

Alle brugte el køretøjer / el scootere leveres alle med nye batterier

Vi er så sikre på at vores brugte el scootere er i god en kvalitet, at vi altid giver livslang  garanti, når der tegnes en drifts- og service aftale. Vores el scootere gennemgår flere forskellige kvalitets tests inden de kommer ud til vores kunder.

Vi tilbyder afbetaling på dit el køretøj!

Vi kan altid tilbyde flere forskellige former for afbetaling, når du skal købe en el scooter hos os. Vi kan altid udregne et uforpligtende finansieringstilbud, som passer til dit økonomiske råderum.
Kontakt os allerede i dag, og tag en uforpligtende snak med en af vores dygtige konsulenter.

Færdselsregler el scooters

I Danmark har el scootere ikke lov til at køre mere end maksimalt 15 km/t, da de betragtes på samme måde som en cykel. Der er intet krav til at bære hjelm, det er dog noget man selv skal overveje om man ønsker at benytte eller ej. Da el scootere er på 3 og 4 hjul, skal man ikke være bekymret for at vælte, da de står meget stabilt på jorden.

Pegasus el scooter har været på markedet i en årrække

Vi lever hver dag af, at vores kunder er glade, og vi har siden 2009 leveret elektriske køretøjer til de danske forbrugere. I 2014 opkøbte Pegasus elscooter den velrenommerede virksomhed Sportster, som havde været på markedet i 35 år. Du kan derfor være sikker på at vi har en seriøs og professionel tilgang til enhver handel der går igennem vores virksomhed.

Vi glæder os til at vise dig vores store udvalg af el scootere, og er sikker på at vi finder en der falder i din smag!