Kontakt til Pegasus El-scooter

Kontakt Pegasus

70 27 27 18

Man-Tor 8-17; Fre 8-16; Lør-Søn 10-15

E-mail

info@pegasus-elscooter.dk

Adresse

Nørregade 7, 5450 Otterup

Skriv til os

Udfyld kontakt formularen

  Kontakt til Pegasus El-scooter

  Kontakt til Pegasus el-scooterHos Pegasus er vi specialiseret i el-køretøjer og vi ved rigtig meget om elscootere. Det gælder både nye crossere og brugte el-scootere, handicapkøretøjer, el kørestole og naturligvis reparationer af disse. Vi sætter en stor ære i, at klæde dig bedst muligt på til at gøre det helt rigtige køb eller leje af el-scooter. En beslutning der både overholder dit budget, møder dine behov og lever op til dine ønsker og forventninger.  Vi er også her for at hjælpe dig med at vælge den rette model, der bedst passer til dine behov og præferencer. Vi hjælper dig både før og under et køb. Pegasus-Elscooter blev udnævnt til Gazelle af Børsen i både 2017 og 2018 og vi er først rigtig tilfredse, når du er godt kørende. Kontakt os på tlf. nr.: 70 27 27 18 eller udfylde formularen herunder hvis du har spørgsmål til os. Du kan også se vores videovejledninger her.

  Hvordan kan vi hjælpe? / Kontakt til Pegasus El-scooter

  Vi er dedikerede til at levere kundesupport af højeste kvalitet. Vi sætter en ære i at være der for dig, når du har brug for hjælp. Vores supportteams er sammensat af erfarne fagfolk, der er specialiserede inden for el-køretøjer. Vi har en dybdegående teknisk viden. Uanset hvilke spørgsmål eller udfordringer du måtte have, er vi tilgængelige for at hjælpe dig. Vores supportteam er trænet til at besvare alle former for tekniske spørgsmål. Vi vil gerne sikre, at du har en fuld forståelse af vores el-scootere herunder deres funktioner, vedligeholdelse og eventuelle specifikationer. Vi kan vejlede dig i brugen af vores produkter. Uanset om du har spørgsmål før købet, brug for hjælp efter købet eller har behov for support, kan du regne med os.  Kontakt Pegasus El-scooter ved at ringe til os på telefonnummeret: 70 27 27 18 eller udfylde formularen herunder.

  Du kan se vores øvrige udbud af el scootere og tilbehør her.

  Hvordan kan man kontakte Pegasus El-scooter?

  Kontakt Pegasus El-scooter ved at ringe på telefonnummeret: 70 27 27 18 eller Send en mail til os info@pegasus-mobility.dk. Du kan også vælge at udfylde kontaktformularen på vores hjemmeside så kontakter vi dig hurtigt.

  Indkøbskurv
  Scroll to Top