Katalog over Pegasus El-scootere!

Hvad holder dig tilbage for at bestille vores bog? Vi er meget interesseret i alle svar.

Små El-scooter til rejse Nye

En transportabel foldbar mini el-scooter er ideel til kortere distancer. Den kan bruges både indendørs og udendørs på fortov og plan grund. Der er mange fordele ved denne type el scooter. En af fordelene er, at den er nem at folde sammen på blot få minutter, hvilket gør den let at tage med sig. Denne scooter er specielt velegnet til shopping ture og indkøbsture i indkøbscentre. Den kan også medbringes på flyrejser. Her skal man i dialog med det specifikke flyselskab forinden rejsen, samt downloade batteri certifikatet fra vores hjemmeside.

Du kan også medbringe den på bilrejser. Den er transportabel og kan pakkes sammen og opbevares i bagagerummet på de fleste biler. Designet på en transportabel foldbar mini el-scooter er smart, enkelt og funktionelt. Alt overflødigt er fjernet for at gøre den mere praktisk og let i vægt.

Når du ikke bruger El scooteren, kan den nemt opbevares både i stående og liggende position, så den ikke optager for meget plads. Alt i alt er en transportabel foldbar mini el-scooter en praktisk og kvalitetsmæssig god løsning til kortere ture og transportbehov for mindre personer.

Besøg vores showroom i Otterup eller Roskilde og oplev, hvor enkel vores rejse el-scooter fungere. Vores showroom er det perfekte sted at vurdere, om denne el scooter opfylder dine behov. Husk at du altid er velkommen til, at ringe til os på telefon: 70 27 27 18. Vores åbningstider er: Mandag-torsdag kl. 8:00 – 17:00 og fredag kl. 8:00 – 16:30.

Viser alle 4 resultater

Indkøbskurv
Scroll to Top