CE Mærket af Lægemiddelstyrelsen
Godkendt af lægemiddelstyrelsen Vores produkter er CE-mærket
Pegasus elscooter bil
Fri fragt på alle produkter! Vi leverer gratis på valgfri adresse
Pegasus hånd
Gode produktanmeldelser  
Ring til Pegasus elscooter
Kundeservice: 70 27 27 18 Man-tors 8-17, Fre-søn 8-16:30
phone  70 27 27 18 åben i dag kl. 9-16
 • Mandag 8:00-17:00
 • Tirsdag 8:00-17:00
 • Onsdag 8:00-17:00
 • Torsdag 8:00-17:00
 • Fredag 8:00-16:00
 • Lørdag 10:00-15:00
 • Søndag
Søg RING MENU

Leje af el-scooter i København

Jagtfalken2

Leje af el-scooter

i København

Lej-en-elscooter

 

København | Lej ny el scooter | Inklusiv servicepakke

Har du brug for en el-scooter i København? Nu kan du få adgang til en række fordele og tjenester til kun kr. 875,- om måneden! For den pris  vil du opnå bevægelsesfrihed, og så inkluderer prisen ikke mindst reservedele, arbejdsløn, batteriskift, udskiftning af dæk og årlig service. Og naturligvis vil du altid have en hjælpsom og venlig servicemand fra Pegasus til at stå til rådighed, hvis du får brug for assistance.

Group 32

Sådan fungerer leje

Hos os kan du leje en el-scooter for kun 875 kroner om måneden og få adgang til en lang række fordele.

Udover en skøn brugsværdi,  er der blandt andet også inkluderet reservedele, arbejdsløn, batteriskift, nye dæk og årlig service i din lejeaftale. Derudover vil du altid have en venlig og hjælpsom Pegasus servicemand til rådighed, hvis du skulle få brug for assistance.

Du kan nyde disse fordele uden at skulle bekymre dig om driftsudgifterne, og hvis du ønsker at opsige lejeaftalen, kan du gøre det med kun en måneds opsigelse. Beslutter du dig for, at en el-scooter er det rigtige for dig, kommer vi hjem til din adresse, så du først kan prøve den.

Ved at leje en scooter fra os, vil der være et engangsbeløb på 4.875 kroner, og derefter kan du nyde alle fordelene for kun 875 kroner om måneden.

Udfyld formularen, så vil vi kontakte dig og drøfte dine behov yderligere.

  Vil du vide mere om leje af el-scooter?

  Udfyld formularen her, og vi ringer dig op.

  Udtalelse

  Jeg fik en helt igennem professionel behandling.

  “Jeg fik en helt igennem professionel behandling. God rådgivning ved bookningen – Ingen presseri men nøgtern fremlæggelse af firmaets muligheder for at hjælpe mig til en god el scooter i et prisleje jeg kan være med på.”

  – Verner Jacobsen

  Få en fremvisning af el-scooter i København

  Når vi har fået en bedre forståelse af dine personlige behov og har fundet den bedste løsning for dig, planlægger vi en dag, hvor vi kommer hjem til dig med en el-scooter, der opfylder dine krav. 

  Her får du muligheden for at prøve scooteren i vante og rolige omgivelser, så du kan føle dig tryg og sikker, inden du træffer en endelig beslutning. Vores venlige og kompetente servicemand vil guide dig gennem brugen af el-scooteren og besvare alle de spørgsmål, du måtte have. Vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig godt på vej. Vi udlejer el-scooter i hele Danmark se mere her.

  Du kan vælge mellem to modeller

  Vi tilbyder to forskellige el-scootere, som du kan vælge imellem; Sneppen og Jagtfalken. Begge modeller har fantastiske køreegenskaber, god affjedring og er utroligt støjsvage.

  Sneppen har den mindste venderadius af de to, hvilket gør den perfekt til kørsel i butikker og lignende steder. Den er ideel til personer på op til ca. 175 cm i højden. Jagtfalken er en større el-scooter, der passer bedst til personer på den højere ende af skalaen og har mere plads til lange ben og større fødder.

  Høj kvalitet og livstidsgaranti

  Vi lægger stor vægt på kvalitet og sikkerhed, og begge vores el-scootere til leje er produceret på velanskrevne fabrikker, der har været familieejet i flere generationer. Disse fabrikker har gennem mange år udviklet den bedste kvalitet på verdensmarkedet, så du kan være sikker på at få en pålidelig og holdbar scooter.

  Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg, når du lejer en el-scooter fra os, og derfor er vores scootere beskrevet i Hjælpemiddeldatabasen samt CE-mærket og registreret hos Lægemiddelstyrelsen, som alle elscootere på det danske marked i skal være. Du kan læse mere om sikkerheden på dette site: Lægemiddelstyrelsen