Overvejelser før køb

Før anskaffelse af en el scooter, kabinescooter eller el kørestol kan der være mange spørgsmål du skal stille dig selv for, at få den optimale løsning for transport, og mobilitet og for ikke at lave et dyrt fejlkøb. Pegasus har mange års erfaring i at hjælpe med det, og hjælper gerne med, at få afklaret spørgsmålene sammen med dig. Ofte er pårørende også med i denne proces og til tider også ergoterapeuter fra kommunen.

Pegasus har 31 forskellige modeller. Med det store udvalg kan vi hjælpe med alle tænkelige behov. Skulle du have særlige behov; kan vores specielværksted lave tilretning og konstruktioner til særlige udfordringer og handicap.

Der vil være en del overvejelser du skal gøre dig inden du køber. Det første du skal tage stilling til er, om det skal være en kabinescooter eller en åben el scooter og dernæst om du vil have en på 4 hjul eller 3 hjul. El-kørestole er altid åbne og med 4 hjul.

Brugte el-scootere

Brugt er også en mulighed. En god brugt el-scooter kan være en billigere løsning. Alle brugte el scootere, kabinescootere og el-kørestole sælges med garanti og er gennemgået på vores værksted. Ofte sælges de brugte med helt nye batterier. Du kan se hvad vi har af brugte el scootere til salg.

Økonomi er også et væsentligt punkt. Nogle har behov for økonomisk hjælp, det kan vi hjælpe med. Det kan også være du tænker på økonomisk tilskud fra din kommune. Det kan vi også rådgive dig om. Du kan læse mere her.

Pegasus laver hvert år en opdateret bog om de nyeste forhold inden for el scootere, kabinescootere og el-kørestole. I bogen står der en masse nyttige informationer om de forskellige modeller og generelle informationer om dette område. Du kan bestille bogen her eller ringe til os på: 70 27 27 18.

Scroll til toppen