Om Pegasus-Elscooter

Pegasus-Elscooter højeste kreditvudering

Pegasus er udnævnt til Gazelle af Børsen, hvilket vi er meget stolte af. Endvidere har vi flere år i streg udmærket os som Triple A virksomhed. Det er en indikation på, at vi i Pegasus er engagerede og ansvarsbevidste og vil være i markedet fremover for vores kunder. Pegasus-Mobility A/S, eller i daglig tale kaldet Pegasus-Elscooter, er med sine 14 år den ældste virksomhed i Danmark, som alene fokuserer på el-scootere og tilhørende produkter. Vi udvikler konstant vores servicekoncept og egenproduktion af tilbehør. Vi er i løbende dialog med ergoterapeuter, Ældre Sagen og andre interessegrupper for at optimere vores forretning.

 

Vision og formål for Pegasus-Elscooter

Vores vision og formål er at tilvejebringe et hjælpemiddel, ved hvilket en handicappet borger, eller en person der er er kommet til skade eller skal lindres efter sygdom, og ikke har den fulde kapacitet til at gå uden hjælp, eller blot kunne gå få meter. På den måde kan brugeren få mobilitet, frihed og livsglæde til at transportere sig uafhængigt af andre på en sikker og miljøvenlig måde.

Vi gør meget ud af at vejlede borgeren, så der træffes det korrekte valg af elkøretøj i forhold til ens behov for egen transport, eller ens handicap. Hvad enten valget bliver en el-kørestol, en el scooter med 3 eller 4 hjul eller en elscooter med overdækning, også af mange kaldet kabinescooter, så sikrer vi os at borgeren kan medbringe sine øvrige hjælpemidler, som stok, ilt eller rollator.

Alle medarbejdere på værkstedet, i salgsbilerne, i marketingafdelingen og administrationen, ser det som en vigtig og interessant opgave dagligt at skabe den bedste oplevelse og service for vores brugere. Vi ønsker at give vores gangbesværede medborgere en god oplevelse med el-scooteren, som et funktionelt, energivenligt og pænt handicaptransportmiddel.

Vores ønske er at bibringe den enkelte bruger en større grad af livskvalitet, selvstændighed og ansvar. Livskvalitet via værdighed – selvstændighed via uafhængighed – ansvar via grøn transport.

Pegasus El-scooter er en socialøkonomisk og ansvarlig virksomhed, hvor vi gør en indsats for at hjælpe folk tilbage på arbejdsmarkedet. Det kan være personer med nedsat funktionsevne efter længere tids sygdom.

 

Pegasus og bæredygtighed

Pegasus har kastet sig ind i kampen for klodens bæredygtighed. Selv om Pegasus-Elscooter blot er en lille brik i klodens puslespil, så synes vi det er vigtigt, at vi også tager et medansvar, hvor det er os muligt. De valg, vi træffer i hverdagen, har betydning og konsekvenser for jorden. Konsekvenser, som man måske ikke kan se i dag, men som kan have betydning langt ind i fremtiden. Bæredygtighed handler derfor om alle de ting, vi gør i vores hverdag. Om vi køber mange eller få ting, sorterer vores affald eller ej. Om vi cykler, kører i bil eller el-scooter. I Pegasus er vi opmærksomme på køb- og smid væk tendensen. Vi har en stor re-cirkulation af brugte el-scootere. Alle brugte el scooter batterier testes inden skrotning og bortskaffes behørigt.

 

Pegasus-Elscooter bor lige midt i Danmark

Vi bor midt i Danmark på Fyn i den smukke tidligere Danske Bank bygning midt i byen Otterup på Nordfyn. Her har vi Danmarks største showroom af el scootere og el kørestole, hvor alle vores modeller kan ses og afprøves. Herudover har vi et stort udvalg af brugte el-scootere. I 2017 erhvervede vi os yderligere 1600 m2 til vores lager af ekstra el-scootere, så vi altid er leveringsdygtige.

 

Hvad gør Pegasus-Elscooter

Da vores kunder er gangbesværede kommer vi naturligvis på din adresse ved salg og service. Bor du i nærheden af vores flotte showroom, skal du og dine pårørende være velkommen til at besøge os.

 

Elscooter katalog – Pegasus bog

Vi udgiver årligt en ny bog om vores virksomhed, servicekoncept og store sortiment. Du får i denne bog alle oplysninger, som gør det nemmere for dig at træffe det rigtige valg af el-scooter. Bogen er overskuelig og indeholder billeder af el scooter modellerne, samt priser. Herudover gør vi meget ud af, at bogen også er en skøn billede oplevelse, billeder som giver os lyst til at komme ud og opleve naturen, byen og seværdighederne.

Når du i ro og mag har kigget bogen igennem, tales vi ved og afklarer dine spørgsmål, ligesom vi rådgiver og informerer dig om det du skal lægge vægt på ved valg af en el-scooter. Ved denne samtale når vi typisk frem til, at der er et par elscooter modeller der skal afprøves.
Vi taler også om hvorvidt du har brug for ekstraudstyr til el-scooteren, som du kan finde bagerst i bogen. Vi tager disse ting med ved fremvisningen. Du kan se mere i Informations menu på vores side Øvrige Info.

Vi har et stort udvalg af brugte el-scootere. Vores brugte el-scootere er istandgjorte og gennemtestede. Mange af dem har kun kørt få timer. Vi giver 6 måneders garanti på alle brugte el-scootere.

 

Hvad med afprøvning af el-scooter

Gennem vores samtale/samtaler når vi frem til en eller flere modeller, som kan opfylde dine behov. Næste skridt er at aftale en dag, hvor vi kan komme til din adresse og fremvise el-scooteren, og du kan afprøve den i dine vante omgivelser. Vi forlader dig ikke, før du forstår elkøretøjet. Du er meget velkommen til at have familien med til afprøvningen.

 

Hvad med økonomien

De fleste køber deres el-scooter kontant, men vi er naturligvis klar over at ikke alle har den mulighed. Dette er grunden til at vi tilbyder leje, finansiering eller leasing. Vigtigst er det, at du vælger den rigtige el-scooter til netop dine behov, og ikke vælger en der er for lille eller ikke passer dine kørselsbehov på grund af økonomiske årsager. Aftales der leje eller leasing skal der betales en førstegangsleje/ udbetaling og efterfølgende ydelser skal køre via PBS. Finansiering kan være uden udbetaling.

 

Kontakt efter køb af elscooter

Vi er altid at træffe på telefonen i åbningstiden, ligesom vi kan kontaktes via email og brev. Oplever du problemer med din elscooter, har haft et uheld eller blot ønsker årsservice, så kommer vi til din adresse. Vi efterleverer også ekstraudstyr med GLS, hvis du senere bestemmer dig for f.eks. en ekstra kurv eller lignende.

 

Hvad hvis min el-scooter går i stykker og skal have service

Du kan altid ringe til os for hjælp og service. Mange problemer klarer vi faktisk på telefonen, men kan vi ikke det, så kommer vi til dig hurtigst muligt. Vi tilbyder en Drifts- og Serviceaftale ved køb af el-scooter, som dækker de fleste af dine omkostninger inklusiv kørselsgebyr. Du kan læse mere om denne aftale her. Har du ikke en sådan aftale, så kommer vi naturligvis alligevel. Vi fakturer for et “udkald”, som dækker kørsel og første mandetime til kr. 1500,- inklusiv moms.

 

Pegasus-Elscooter som Gazelle

Pegasus-Elscooter blev udnævnt til Gazelle af Børsen i både 2017 og 2018. En pris der gives til vækstvirksomheder i Danmark hvilket vi er meget stolte af. Det er en indikation på, at vi i Pegasus-Elscooter er engagerede og ansvarsbevidste.

Gazellelisten 2017

Gazellelisten 2018

Pegasus-Elscooter webshop mærket

Venlige hilsener,

Birgitte og Peter

Hvad kan man forvente af kvaliteten?

Du får en el-scooter af høj kvalitet, som er CE-mærket efter medicinsk direktiv i Danmark, og så er den også korrekt registreret hos Lægemiddelstyrelsen.

Hvad er fordelene ved en Pegasus El-scooter?

Du får mere mobilitet og frihed til at komme rundt, selvom du måske er gangbesværet.

Er det miljøvenligt at køre på el-scooter?

Ja. En elscooter kører på batterier. Hos os får du en elscooter der er miljøvenlig, og som kører langt på en opladning - og så er den oven i købet lydløs.

Kan jeg finde en elscooter der passer mine behov?

Hos Pegasus El-scooter har vi et stort udvalg af forskellige modeller og mærker. På den måde kan du være sikker på at få en el-scooter, der passer til dine behov og ønsker.

Hvordan træffer jeg det rigtige valg?

Hos os får du professionel rådgivning af vores dedikerede medarbejdere, og sammen kan vi finde en dag, hvor du kan prøve el-scooteren i dine vante omgivelser - ganske gratis.

Indkøbskurv
Scroll to Top