Katalog over Pegasus el scootere
CE Mærket af Lægemiddelstyrelsen
Godkendt af lægemiddelstyrelsen Vores produkter er CE-mærket
Pegasus elscooter bil
Fri fragt på alle produkter! Vi leverer gratis på valgfri adresse
Pegasus hånd
Gode produktanmeldelser  
Ring til Pegasus elscooter
Kundeservice: 70 27 27 18 Man-tors 8-17, Fre-søn 8-16:30
phone  70 27 27 18 åben i dag kl. 9-16
 • Mandag 8:00-17:00
 • Tirsdag 8:00-17:00
 • Onsdag 8:00-17:00
 • Torsdag 8:00-17:00
 • Fredag 8:00-16:00
 • Lørdag 10:00-15:00
 • Søndag
Søg RING MENU

Katalog Pegasus el scootere

Ja tak, jeg vil meget gerne bestille en gratis bog om el scootere, el kørestole og kabinescootere tillige med en masse nyttige information, særligt for første gangs brugere

  Katalog over Pegasus el scootere er en årlig tilbagevende begivenhed. Vi skriver katalog; men det er faktisk en rigtig bog med hardcover, hvor der står en masse nyttige ting for dig som enten er i gang med at skulle erhverve et el køretøj som en el scooter, el kørestol eller en kabinescooter. Faktisk har vi lavet en ny bog hvert år siden år 2012. Der er naturligvis meget information i bøgerne som går igen, men de sidste opdateringer og viden er med i den nyeste bog. Vi gør os umage med, at bogen også skal være en god læseoplevelse. Hvert år med et nyt tema, hvor spændende billeder og små fortællinger indgår.

  Som mange nok har bemærket, er vores tema i bøgerne ofte natur, fugle og frihed.  Mange af vore modeller har fuglenavne, idet vi forbinder fugle som tegn på frihed. Vores logo, den bevingede hest, er også et symbol på frihed.

  I Pegasus synes vi, at natur, frisk luft og frihed er vigtigt for mennesker, og med en el scooter opnår man netop frihed til at komme rund på egen hånd.

  I bogen er hele vores sortiment af  el scootere, el kørestole og kabinescootere og endvidere tilbehør til chaufføren og tilbehør til el køretøjet.

  Brugte el køretøjer offentliggør vi her på vores hjemmeside i takt med det klargøres til salg. Endvidere fremsender vi en tryksag, som løbende opdateres.

  Bestil vores bog helt gratis ved, at udfylde formularen oven over eller ring til os på: 70 27 27 18.

            Pegasus el scooter katalog 2023