Katalog over Pegasus el scootere

Bestil en gratis bog fra Pegasus

Udfyld formularen herunder  Kontakt os og bestil katalog over Pegasus El scootere

  70 27 27 18

  Man-Tor 8-17; Fre 8-16; Lør-Søn 10-15

  E-mail

  info@pegasus-mobility.dk

  Adresse

  Nørregade 7, 5450 Otterup

  En rigtig bog / katalog over Pegasus El scootere

  Katalog over Pegasus el scootere er en årlig tilbagevende begivenhed. Vi skriver katalog; men det er faktisk en rigtig bog med hardcover, hvor der står en masse nyttige ting for dig som enten er i gang med at skulle erhverve et el køretøj som en el scooter, el kørestol eller en kabinescooter. Faktisk har vi lavet en ny bog hvert år siden år 2012. Der er naturligvis meget information i bøgerne som går igen, men de sidste opdateringer og viden er med i den nyeste bog. Vi gør os umage med, at bogen skal være en god læseoplevelse. Hvert år med et nyt tema, hvor spændende billeder og små fortællinger indgår.

  Som mange nok har bemærket, er vores tema i bøgerne ofte natur, fugle og frihed.  Mange af vore modeller har fuglenavne, idet vi altid forbinder fugle som tegn på frihed. Vores logo, den bevingede hest, er et symbol på frihed som en person kan opnå gennem vores el-køretøjer.

  I Pegasus synes vi, at natur, frisk luft og frihed er vigtigt for mennesker. Med en el scooter opnår man netop frihed til at komme rund på egen hånd.

  I bogen er hele vores sortiment af el scootereel kørestole og kabinescootere  og endvidere tilbehør til chaufføren og tilbehør til el køretøjet.

  Brugte el køretøjer offentliggør vi her på vores hjemmeside i takt med det klargøres til salg. Endvidere fremsender vi en tryksag, som løbende opdateres.

  Bestil vores bog helt gratis ved, at udfylde formularen oven over. Ring til os på: 70 27 27 18Du kan se vores øvrige udbud af el scootere og tilbehør her.

  Bog 2024-min

  Koster det at få katalog over Pegasus El-scooter?

  Katalog over Pegasus El-scooter er gratis. Du skal bare kontakte os på 70 27 27 18 eller skrive til os så sender vi den til dig.

  Indkøbskurv
  Scroll to Top