Billige brugte El-kørestole | Køb nu i 2023 hos Pegasus El scooter
CE Mærket af Lægemiddelstyrelsen
Godkendt af lægemiddelstyrelsen Vores produkter er CE-mærket
Pegasus elscooter bil
Fri fragt på alle produkter! Vi leverer gratis på valgfri adresse
Pegasus hånd
Gode produktanmeldelser  
Ring til Pegasus elscooter
Kundeservice: 70 27 27 18 Man-tors 8-17, Fre-søn 8-16:30
phone  70 27 27 18 åben i dag kl. 9-16
  • Mandag 8:00-17:00
  • Tirsdag 8:00-17:00
  • Onsdag 8:00-17:00
  • Torsdag 8:00-17:00
  • Fredag 8:00-16:00
  • Lørdag 10:00-15:00
  • Søndag
Søg RING MENU

El-kørestole brugte

Hos Pegasus el scooter sælger vi driftssikre Billige brugte El-kørestole, i markedets højeste kvalitet. Vi yder altid 6 måneders fuld garanti, når du køber din brugte El kørestol hos os. Vi forhandler kun el kørestole, som alle lever op til vores strenge krav til kvalitet og funktionalitet. Endvidere er alle vores el kørestole CE mærket efter medicinsk direktiv. Pegasus el scooter er lovmæssigt registreret ved Lægemiddelstyrelsen. Dette er ikke altid tilfældet for vores konkurrenter i det danske marked. Vi tilbyder alle vores kunder, at få en uforpligtende fremvisning af den elektriske kørestol. Fremvisning kan ske hjemme hos dig, eller i vores Showroom i Otterup på Nordfyn eller hos vores afdeling i Roskilde. Du kan altid finde en billige brugte El-kørestole hos Pegasus El-scooter.

Hvilken brugte el kørestol er bedst til dig?

Uanset hvilket behov og krav du har til din brugte el-kørestol, så har vi helt sikkert den rigtige til dig. Vi har nemlig både forhjulstrukne el kørestole og baghjulstrukne elkørestole. Det er vigtigt at man vælger et køretøj, som ikke kun dækker ens nuværende behov, men som også sikre at opfylde ens fremtidige behov. Vi har også udvalgt de absolut bedste, mest komfortable og ergonomiske nye El kørestole se her. Det eneste du skal beslutte, er om du skal have en forhjulstrukken eller baghjulstrukken. El kørestolene findes i 3 størrelser og en rejse el kørestol der er foldbar eller sammenklappelig til at ligge i bagagerum, eller til at tage med på flyrejse. Vi tilbyder altid at hjælpe vores kunder med at vælge den helt rigtige el kørestol, som dækker deres kørsels behov. Du skal blot tage kontakt til os på telefon 70 27 27 18, så vil en af vores dygtige servicemedarbejdere hjælpe dig. Vi er så sikre på at vores el-kørestole er i så god en kvalitet, at vi altid giver livslang  garanti, når der tegnes en drifts- og service aftale

Vi tilbyder afbetaling på din el kørestol!

Vi kan altid tilbyde flere forskellige former for afbetaling, når du skal købe en brugt el kørestol hos os. Vi kan altid udregne et uforpligtende finansieringstilbud, som passer til dit økonomiske råderum.
Kontakt os allerede i dag, og tag en uforpligtende snak med en af vores dygtige konsulenter på telefon 70 27 27 18.

Pegasus el scooter har været på markedet i en årrække

Vi har siden 2009 leveret elektriske køretøjer til de danske forbrugere. I 2014 opkøbte Pegasus elscooter den velrenommerede virksomhed Sportster A/S, som havde været på markedet i 35 år. Du kan derfor være sikker på at vi har en seriøs og professionel tilgang til enhver handel der går igennem vores virksomhed.