El-scooter 4 hjulet

4 hjulet el scooter far Pegasus er udstyret med markedets bedste 4-polet motor og kraftige fuldt affjedrede hjulophæng. Det betyder, at de kan køre glat og komfortabelt over selv ujævnt terræn uden at gå på kompromis med komforten. Komforten er i top med det bedste luksus sæde på markedet, der er udstyret med armlæn og nakkestøtte. De er udstyret med det lækre digitale instrumentbræt er betjeningen super nem, så du nemt kan holde øje med din hastighed. Styret kan justeres trinløst, og nogle af modellerne har endda en praktisk holder, så du nemt kan have dine ting med dig.

Disse 4-hjulede el-scootere er smarte, kraftfulde og komfortable. Med en maksimal hastighed på op til 15 km/t og en imponerende rækkevidde på op til 42 km, får du masser af muligheder for at komme omkring og besøge familie og venner, handle ind eller tage til lægen. Det bedste er, at de kan betjenes med både højre og venstre hånd. Du får en unik komfortoplevelse, der matcher følelsen af at køre i en luksusbil. Disse scootere er fantastiske til at komme rundt overalt. Både i storcentre og i smalle vendinger, på lange strækninger og op ad bakker. Hjulene er affjedrede ligesom det behagelige deluxe-sæde med justerbare armlæn.

Uanset hvilke behov du måtte have, er en 4-hjulet el-scooter fra Pegasus det perfekte valg, der giver dig både kraft, komfort og stil. Husk at du altid er velkommen til, at ringe til os på telefon: 70 27 27 18. Mandag-torsdag kl. 8:00 – 17:00 og fredag-søndag kl. 8:00 – 16:30.

Viser alle 38 resultater

Indkøbskurv
Scroll to Top