Pegasus videovejledninger

Videovejledninger viser instruktioner om korrekt betjening af forskellige Pegasus El scootere, El kørestole og Kabinescootere. De er professionelt produceret med henblik at hjælpe folk med at bruge Pegasus elektriske køretøjer på den mest effektive og sikre måde. Uanset om du kører el kørestol eller el scooter, vil du i vores video vejledninger finde svar vedr. daglig brug. På den måde får du nemt integreret dit elektriske køretøj i din daglige rutine.

 

Diverse video om Pegasus el køretøjer

Vi har her samlet et udpluk af diverse video vejledninger. Først og fremmest vores vejledninger i brug af el scooter og el kørestol, men også vores kampagne videoer og kunde videoer. Hver model har en samlet video med alle funktionerne præsenteret og gennemgået på saglig vis, men også detalje videoer, således man kan se det afsnit man ønsker uden at skulle se hele filmen. Filmene er inddelt som her:

  • Opladning
  • Sikkerhed
  • Kontrolpanel
  • Indstilling af sæde og rat
  • Komplet Vejledning

 

Pegasus El scooter model Sneppen

 

 

Pegasus El scooter model Jagtfalken

 

 

Pegasus El scooter model Lærken 3

 

 

Pegasus El scooter model Apollo 328

 

 

Pegasus El scooter model Skovduen

 

 

Pegasus El scooter model Musvågen 3

 

 

Pegasus El scooter model Musvågen 4

 

 

Pegasus El scooter model Apollo 915

 

 

Pegasus El scooter model Apollo 928

 

 

Pegasus El scooter model Kabinescooter Apollo 928

 

 

Pegasus El kørestol model AlfaFlex

 

 

Pegasus El kørestol model Alfa 28

 

 

Pegasus El kørestol model Alfa 56

 

 

Kundefortællinger med i vores videovejledninger

Personlige fortællinger fra brugere, der deler deres erfaringer med Pegasus-Elscooter er ofte meget givtige. Det giver et indblik i hvordan almindelige brugere har gavn af et pegasus køretøj. Faktisk giver de et indblik i, hvordan El scootere, El kørestole og Kabinescootere har forvandlet livet for mange mennesker, så de igen kan være selvhjulpne.

Vi håber at du vil opdage, hvordan Pegasus-Elscooter har dedikeret sig til at levere kvalitetsprodukter. Oplever du problemer med dit Pegasus køretøj, er vi altid klar til at hjælpe dig, såfremt du ikke finder svaret i i vidovejledningerne.

 

Pegasus konkurrencer og videovejledninger

 

VideovejledningerPå vores Facebook-profil kan du finde de seneste opdateringer, deltage i diskussioner og få indsigt i spændende begivenheder, herunder konkurrencer der giver dig mulighed for at deltage og vinde. Vi er dedikerede til at skabe spændende oplevelser for vores samfund.

Vores konkurrencer er en del af vores indsats for at involvere vores kunder og styrke forbindelsen med dem. Følg med på vores sociale medieplatform Facebook, for at få adgang til muligheden for at vinde et Pegasus-mobilitetsprodukt. Vi ser frem til at byde dig velkommen som en potentiel vinder i vores kommende konkurrencer!

 

 

Pegasus-Elscooters video vejledninger udgør en uvurderlig kilde til information. De giver dig mulighed for at drage fordel af den omfattende viden og erfaring, som Pegasus-Elscooter har oparbejdet gennem årene. De vil hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit elektriske køretøj. Se vores oversigt over nye over nye og brugte el køretøjer for at finde nyttige informationer om elektriske køretøjer Tryk her.

Ring til os på 70 27 27 18 for en uforpligtende snak og vejledning, eller send os en besked via kontaktformularen, og vi ringer dig op.

Hvor kan personer med en handicap få professionel vejledning om elektriske køretøjer?

Pegasus El scooter kan hjælpe med vejledning om El scooter, El kørestole og Kabinescooter. Ring til os på 70 27 27 18 og få en professionel vejledning eller se videovejledninger på vores hjemmeside.

Indkøbskurv
Scroll to Top