Lej en El-scooter!

Hvad holder dig tilbage for at bestille en leje scooter? Vi er meget interesseret i alle svar.

Leje af el-scooter

For kun kr. 875,- om måneden får du alle tænkelige og gratis fordele ved at leje af el-scooter; reservedele, arbejdsløn, kørsel til din adresse, batteriskift, nye dæk og ikke mindst årsservice og altid en hjælpsom og glad Pegasus servicemand på din adresse.

Kort sagt vil du være dækket ind med alle driftsudgifter og løbende årsservice og så er der til en hver tid kun en måneds opsigelse.

Din nye el-scooter leveres på din adresse og afprøves hos dig inden du endeligt beslutter dig.

Beslutter du dig; betales et engangsbeløb på kr. 4.875,- og derefter kun kr. 875,- pr måned.

Bliv ringet op ang. lejescooter

Udfyld formularen herunder, for at blive ringet op ang. en Pegasus leje el-scooter.

Vi besvarer glædeligt alle spørgsmål du kan have.

  Sådan fungerer leje

  Udfyld formularen her på siden, og vi ringer til dig for en uforpligtende snak om dine personlige behov.

  Når vi sammen er blevet mere klar på det, så aftaler vi en dag hvor vi kommer hjem til dig, hvor du i vante og rolige omgivelser kan afprøve el-scooteren.

  Er det noget for dig; så kan vi tilbyde at levere med det samme. De vil så være, fri og uafhængig til at køre ud i samfundet for at handle og andre gøremål.

  Her kan du se Jørgens, Lones og Eriks oplevelse med Pegasus El-scooter

  Udlejningsscootere

  Herunder kan du se video af vores to udlejningsscootere

  Vil du høre mere om at lej en ny el-scooter?
  Udfyld formularen, så ringer vi dig op.

  Hvorfor lejescooter?

  Alle gangbesværede og ofte ældre mennesker har et behov for og en stor glæde ved, at være fri og selvhjulpen.

  Det er her, at el-scooteren kommer ind som et fantastisk transporthjælpemiddel. Det er befriende selv at kunne bestemme hvornår man vil kører en tur ud i det fri og få noget frisk luft. Frisk luft og indtryk fra natur og samfundet, det giver fornyet energi og livsglæde.

  Der skal jo også handles vare ind, måske en tur på torvet om lørdagen. Apoteket og lægen skal de fleste også forbi med jævne mellemrum, ligesom venner og måske kortklubben eller den lokale Ældre Sagen skal besøges.

  Kort sagt; så er leje af el-scooter vejen ud i samfundet og omgivelserne for rigtig mange mennesker. Det skaber livsglæde og god energi.

  Vil du høre mere om at leje en el-scooter?

  Birgitte leje el scooter_4

  Købsret af leje af el-scooter

  Pegasus udlejnings scootere har en særlig gestus til dem der måtte være i tvivl om de vil have en lejescooter, eller er af den type der hellere vil eje deres el-scooter.

  Pegasus elscooter har indbygget i elscooterlejeaftalen det sådan, at de første 3 måneder af el-scooterlejekontraktens løbetid, at der har lejeren en forkøbsret til at købe lejescooteren.

  Så har du valgt at leje din el-scooter med er i tvivl om du vil eje, så har du valgmuligheden i 3 måneder for at skifte mening. Hvis du vælger at eje din elscooter inden for de 3 måneder, så vil du i købsprisen få modregnet alt det du har indbetalt. På den måde står du hele tiden mere fri i din økonomiske proces med dit nye el-transportmiddel.

  Vælger du at køb din scooter indenfor de første 3 måneder, anbefaler vi dig, at du tegner en Drifts- og serviceaftale til kun kr. 185,- om måneden. Den sikrer dig livslang garanti og meget mere på din el scooter.

  Her kan du læse mere om vores Drifts- og serviceaftale.

  Birgitte leje el scooter_2

  Hvad bruges lejescooteren til?

  Flere og flere vælger at lej en ny el-scooter frem for at eje deres el-scooter. Der er forskellige årsager til dette.

  Ved leje af elscooter hos Pegasus-elscooter; der er det sådan, at du kan regne med en fast udgift om måneden til alle omkostningen ved at have din el-scooter.

  Alle u-forudsete og også forudsete udgifter er dækket ind via din månedlige betaling på lejescooteren. Det drejer sig om:

  • Årsservice
  • Udskiftning af reservedele
  • Arbejdsløn
  • Pegasus servicemand til din adresse
  • Årseftersyn
  • Nye batterier
  • Nye dæk
  • Kort sagt, så er du ganske enkelt økonomisk dækket godt og grundigt ind, når du vælger en udlejningsscooter hos Pegasus elscooter.

  Mange af de inkluderede omkostninger i elscooterlejen er ret dyre f.eks.; Årligt service kr. 1.750 – Arbejdsløn kr. 650 pr time – Servicemand til din adresse kr. 1.500 – Batterier kr. 4.000 – Dæk kr. 2.500, men alt dette skal du slet ikke betale når du har en lejescooter.

  En årsag til valg af lejescooter kan også være, at det ikke kræver et stort kontant beløb eller et dyrt optaget lån. Den korte opsigelse på en måned kan også være en årsag til valg af leje scooter og måske vælger du lejescooter fordi du ikke er helt afklaret med om det er noget for dig på det lange sigt. Eller du måske kun i en kortere tidsperiode skal bruge en god og driftssikker elscooter med fuld service back up, endda med levering og afhentning på din adresse.

  Birgitte leje el scooter_5

  Forsikring af leje af el-scooter og skader

  Når du lejer en el scooter hos Pegasus elscooter så skal du have din lejescooter medtaget i din indboforsikring. Dette er normalt ikke noget problem og kræver ej heller normalt forhøjet præmie, idet elscooteren i forsikringsmæssigt sammenhæng ofte sidestilles med en cykel.

  Din indboforsikring dækker skader du med din elscooter måtte forvolde på andre personer eller ting tillige med tyveri og hærværk. Den dækker ikke det der kan sidestilles med en kaskoforsikring.

  Det er vores erfaring, at det ikke kan betale sig at tegne en separat kaskoforsikring, idet forsikringsselskaberne sidestiller el-scootere med de benzin scootere som mange unge mennesker kører rundt på og som har nogle meget dyre præmiebetalinger.

  Derfor vil det være din egen risiko og regning hvis du selv forvolder skade på din el-scooter ved f.eks. at køre den ind i en lygtepæl eller andet. Skulle en person f.eks. påkører din el-scooter og forvolde skade, så vil det være pågældende persons ansvarsforsikring der skal dække din skade og ikke dig.

  Det forudsætter dog, at du har kontakt til personen og dennes forsikringsselskab. Skulle du komme ud fro noget af dette, så kontakt endelig Pegasus el-scooter hurtigst muligt, så vi kan hjælpe. Du kan se vores øvrige udbud af el scootere og tilbehør her.

  Birgitte leje el scooter_1

  Leje af el-scooter med høj kvalitet

  Pegasus har udvalgt 2 modeller af meget høj kvalitet til elscooter udlejning. Du kan se billeder, beskrivelse og tekniske specifikationer her; SneppenJagtfalken.

  Begge har fantastiske køreegenskaber med god affjedring og de er meget støjsvage. Sneppen el-scooter er den med mindst venderadius, dette gør den særligt gavnligt ved behov for at kører i butikker og til personer op til ca. 175 cm. Jagtfalken el-scooter er til personer der er i den lidt højre ende og med mere plads til længere ben og større fodstørrelse.

  De er begge produceret på meget velanskrevende fabrikker. Fabrikker der har været familieejet i flere generationer og gennem mange år har udviklet den bedste kvalitet på verdensmarkedet.

  El-scooterene til leje er også beskrevet i Hjælpemiddel databasen HMI ligesom vores lejescootere er CE mærket og registreret hos Lægemiddelstyrelsen, hvilket alle elscootere på det danske marked i øvrigt skal være. Du kan orientere dig mere herom på dette site: Lægemiddelstyrelsen.

  Vil du høre mere om at leje en el-scooter? Udfyld formularen i toppen af siden.

  Birgitte leje_3
  Indkøbskurv
  Scroll to Top