Sydfyn | Lej nu El-Scooter 3 eller 4 hjul | til kørsel både by & natur
CE Mærket af Lægemiddelstyrelsen
Godkendt af lægemiddelstyrelsen Vores produkter er CE-mærket
Pegasus elscooter bil
Fri fragt på alle produkter! Vi leverer gratis på valgfri adresse
Pegasus hånd
Gode produktanmeldelser  
Ring til Pegasus elscooter
Kundeservice: 70 27 27 18 Man-tors 8-17, Fre-søn 8-16:30
phone  70 27 27 18 åben i dag kl. 9-16
 • Mandag 8:00-17:00
 • Tirsdag 8:00-17:00
 • Onsdag 8:00-17:00
 • Torsdag 8:00-17:00
 • Fredag 8:00-16:00
 • Lørdag 10:00-15:00
 • Søndag
Søg RING MENU

Leje af el-scooter på Sydfyn

Jagtfalken2

Leje af el-scooter
på Sydfyn

Lej-en-elscooter

Sydfyn | Lej ny el-scooter | Inklusiv servicepakke

Har du brug for en el-scooter på Sydfyn? For kun kr. 875,- om måneden kan du få adgang til en lang række fordele ved at leje. Udover selve el-scooteren, er reservedele, arbejdsløn, kørsel til din adresse, batteriskift, nye dæk og årlig service alt sammen inkluderet i prisen. Og skulle du nogensinde få brug for hjælp, så kan du altid regne med en venlig og hjælpsom Pegasus servicemand, der kommer til din adresse.

Group 32

Sådan fungerer leje

Hos os kan du leje en el-scooter for kun 875 kroner om måneden og få adgang til en lang række fordele.
Udover en skøn brugsværdi,  er der blandt andet også inkluderet reservedele, arbejdsløn, batteriskift, nye dæk og årlig service i din lejeaftale. Derudover vil du altid have en venlig og hjælpsom Pegasus servicemand til rådighed, hvis du skulle få brug for assistance.

Du kan nyde disse fordele uden at skulle bekymre dig om driftsudgifterne, og hvis du ønsker at opsige lejeaftalen, kan du gøre det med kun en måneds opsigelse. Beslutter du dig for, at en el-scooter er det rigtige for dig, kommer vi hjem til din adresse, så du først kan prøve den.

Ved at leje en scooter fra os, vil der være et engangsbeløb på 4.875 kroner, og derefter kan du nyde alle fordelene for kun 875 kroner om måneden.

Udfyld formularen, så vil vi kontakte dig og drøfte dine behov yderligere.

  Vil du vide mere om leje af el-scooter?

  Udfyld formularen her, og vi ringer dig op.

  Udtalelse

  Jeg fik en helt igennem professionel behandling.

  “Jeg fik en helt igennem professionel behandling. God rådgivning ved bookningen – Ingen presseri men nøgtern fremlæggelse af firmaets muligheder for at hjælpe mig til en god el scooter i et prisleje jeg kan være med på.”

  – Verner Jacobsen

  Få en fremvisning af el-scooter på Sydfyn

  Efter vi sammen har undersøgt dine personlige behov, finder vi den bedste løsning til dig. Vi aftaler en dag, hvor vi kommer hjem til dig med den el-scooter, der opfylder lige netop dine behov. På den måde kan du i trygge og velkendte omgivelser prøve scooteren, før du træffer en endelig beslutning.

  Vores venlige og erfarne servicemand vil gennemgå el-scooteren med dig og guide dig igennem hvordan du bruger den. Vi prioriterer altid, at du føler dig tryg og sikker!

  Vi udlejer el-scooter i hele Danmark se mere her.

  Du kan vælge mellem to modeller

  Vi har to forskellige elscootere, du kan vælge imellem; Sneppen og Jagtfalken.

  Både Sneppen og Jagtfalken er fantastiske el-scootere med fremragende køreegenskaber og god affjedring, og så er de ikke mindst støjsvage. Sneppen har den mindste venderadius af de to modeller, hvilket gør den særdeles anvendelig, når man skal køre i butikker. Den er desuden bedst egnet til personer på op til ca. 175 cm. Jagtfalken er en el-scooter, der passer bedre til personer i den højere ende af skalaen, og har derfor også mere plads til lange ben og større fødder.

  Du kan se vores øvrige udbud af el scootere og tilbehør her.

  Høj kvalitet og livstidsgaranti

  Begge vores el-scootere, som du kan leje, er produceret på anerkendte fabrikker, der har været familieejet i flere generationer. Fabrikkerne har gennem årene udviklet elscootere af førsteklasses kvalitet, og er anerkendte på verdensplan. Vores lejescootere er CE-mærket og registreret hos Lægemiddelstyrelsen, som er en kravspecifikation for alle el-scootere på det danske marked. Derudover er vores scootere beskrevet i Hjælpemiddel Databasen, HMI. Hvis du ønsker at læse mere omkring krav og regulativer, kan du besøge Lægemiddelstyrelsens hjemmeside.