CE Mærket af Lægemiddelstyrelsen
Godkendt af lægemiddelstyrelsen Vores produkter er CE-mærket
Pegasus elscooter bil
Fri fragt på alle produkter! Vi leverer gratis på valgfri adresse
Pegasus hånd
Gode produktanmeldelser  
Ring til Pegasus elscooter
Kundeservice: 70 27 27 18 Man-tors 8-17, Fre-søn 8-16:30
phone  70 27 27 18 åben i dag kl. 9-16
  • Mandag 8:00-17:00
  • Tirsdag 8:00-17:00
  • Onsdag 8:00-17:00
  • Torsdag 8:00-17:00
  • Fredag 8:00-16:00
  • Lørdag 10:00-15:00
  • Søndag
Søg RING MENU

Ekstraudstyr

Som bruger af et el-køretøj, el scooter eller el kørestol, i Danmark kan der være behov for ekstraudstyr til elscootere, kabinescootere eller elkørestole. Tilbehør der gør det muligt at transportere varer, som f.eks. en stor kurv. Du kan også have brug for at have din stok eller dine krykker med, og vi har forskellige stokkeholdere, som monteres på elscooteren, så dine stokke er forsvarligt placeret under kørslen. Det kan også være, at du har behov for at medbringe din rollator. Der kan være mange behov og endda specielle behov om ekstraudstyr til elscootere, kabinescootere, elkørestole. Pegasus-Elscooter har et specialværksted, hvor mange løsninger gennem tiden er blevet fremstillet eller tilrettet. Dette således, at dagligdagen med el-køretøjet fungerer så godt som muligt for den enkelte bruger. Vejret i Danmark kan vise sig fra mange sider. Derfor har vi naturligvis også løsninger til praktisk beklædning. Det kan være en varm kørepose. En regnponcho til hurtigt at tage på eller varme køreluffer, når det er koldt om hænderne.

Ekstra tilbehør til den rigtige pris

Når du bruger en El køretøj, er det vigtigt at have det rette tilbehør som opfylder dine behov og gør din køreoplevelse mere komfortabel. Hos Pegasus-Elscooter kan du finde et bredt udvalg af tilbehør til din El scooter, El kørestol eller El kabinescooter. Der er forskellige ekstraudstyr du kan finde til din El-køretøj: regnslag, puder, tasker, fodstøtter, stok holdere, hjælpehåndtag, dæk og en slange og meget mere. Vores produkter er af høj kvalitet og er designet til at gøre livet lettere for både dig og din hjælper. Vi tilbyder Danmarks laveste priser på ekstraudstyr til elscootere, kabinescootere og elkørestole. Hos os du kan få det tilbehør, du har brug for, uden at sprænge dit budget. Har du spørgsmål er du naturligvis velkommen til at ringe til os på 70 27 27 18 eller se mere om Pegasus-Elscooter her. Du kan se alle vores produkter herunder:

Kurve til el scooter

Pegasus elscooter har flere forskellige løsninger til transport af varer på din el-scooter. Den mest populære er en stor fletkurv. Dette fordi der kan være ret mange varer i. Faktisk kan der stå en fyldt plasticpose Denne fletkurv til elscooter har yderligere den fordel, at når den ikke bruges, så kan den foldes sammen og sidder fladt op ad ryglænet. Så fylder den mindst muligt, når den ikke anvendes.

Vi har yderligere to typer af vare kurve til el scooter, en lille kurv til el scooter og en lille foldekurv til elscooter.

Opbevaringsboks til elscooter og kabinescooter

En opbevaringsboks har den egenskab, at den er lavet af hård plast og kan også aflåses. Det er der mange der sætter pris på, samtidig med at den er regntæt. Se boks til el scooter her.

Ønsker du en boksløsning til din kabinescooter, kan vi på vores specialværksted også lave denne. Ring for mere information.

Rollatorholder til el scooter og kabinescootere

Det kan være du har behov for at medbringe din rollator til der hvor din køretur går hen. Rollatorer er udformet på mange forskellige måder. Pegasus rollatorholder er designet således, at langt de fleste rollatorer kan hægtes på og derved bringes med på el scooter turen. Se vores rollatorholder her.

Beslag til montering af tilbehør til elscootere

Pegasus elscooter har udviklet forskellige typer af beslag. Dette fordi nogle brugere har behov for, at kunne påmontere flere typer af ekstraudstyr. Ikke alt kan kombineres, men meget elscooter-tilbehør kan kombineres. Det kræver dog vejledning fra Pegasus, men kan købes i Pegasus web shop. Ellers ring for råd og vejledning.

Pegasus scooterovertræk til el-scootere

Ikke alle har et tørt sted ,som en carport, skur eller garage, hvor el-scooteren kan holde parkeret når den ikke er i brug. Du bør købe et overtræk til din elscooter,  som beskytter den mod vejr og vind. Du kan se overtrækket her.  Det findes i to størrelser. Stort scooterovertræk til de store el-scooter modeller og lille scooterovertræk til de mindre el-scooter modeller.

Varm kørepose til elkørestol og el-scooter

Brugere af el-kørestole og el-scootere kan godt opleve, at blive afkølet under kørsel. Ældre mennesker har det tillige svære ved at genfinde varmen end yngre mennesker har. Derfor har Pegasus elscooter udviklet en særlig god kørepose som fås i to størrelser. De er designet med velcroluk så de er nemme at lukke. Køreposen går helt op til armhulerne, så hele brystet også er beskyttet. Du kan se vores el-scooter kørepose her.

Kørelufter til el-scootere

Selv med handsker på, er hænderne udsat i det danske vejr. Ved brug af vores populære el-scooter køreluffer, får du ekstra beskyttelse mod vind og vejr. De monteres på el scooterens styr med stropper, og kan stikke dine hænder ind, og herfra kan du frit benytte el scooters frem – og tilbagehåndtag. Se mere her.

Refleks overtræk til elscootere og el kørestole

Pegasus Elscooter monterer altid et refleksovertræk på el køretøjets nakkestøtte. Det giver en bedre sikkerhed og synlighed i trafikken. Nogle ønsker endnu mere synlighed, og til dem har vi en elscooter reflekterende sikkerhedsvest. Den kan trækkes hen over hele ryglænet på sædet og derved give optimal synlighed i trafikken. Se nakkestøtteovertræk.

Rygstøtte til el-scooter – kabinescooter – elkørestol

Pegasus har en særlig god rygstøtte som kan monteres på alle sæder i både kabinescootere, el kørestole og el scootere. Rygstøtten giver en rigtig god støtte til dem der måtte have behov for det. Se Soho rygstøtte her

GPS tracker til el-scooter og kabinescooter

Vil du gerne kunne finde dit elkøretøj hvis det skulle blive væk eller måske stjålet, så kan du med fordel montere en Pegasus GPS Tracker. Så kan dit køretøj til en hver tid spores inden for få meters placering. Pegasus sporfinder kan tilsluttes mobiltelefoner og computere og flere brugere kan have adgang samtidigt. I visse tilfælde kan både pårørende og bruger have tryghed ved at kunne følge hvor køretøj og bruger befinder sig. Dette særligt ved demens. Du kan læse mere her.

Trailer til el scooter og kabinescootere

Nogle har behov for at kunne transportere mere end der kan være i en kurv. Det kan være man skal på fisketur og medbringe meget udstyr. Det kan også være at kolonihaven kalder på mere transport af redskaber, affald og andet. Til løsning af det, kan der på el-scootere ret nemt monteres en trailer. På kabinescootere kræver det lidt tilretning. Det kan Pegasus specialværksted ordne. Det kræver dog, at kabinescooteren er på vores værksted.

Manual og brugervejledning til elscooter – kabinescooter -elkørestole

Når du køber et nyt eller brugt elkøretøj hos Pegasus Elscooter, så følger der altid en brugermanual i papirform. Hvis den er blevet væk, kan du altid købe en ny i papir. Du kan se mere her. Du kan også spare pengene ved gratis at hente brugervejledning her på vores hjemmeside. På siderne for de enkelte modeller er der et link til dette.

Oplader til elscooter – elkørestol – kabinescooter

Du kan altid købe en ny eller ekstra oplader til din elscooter, elkørestol eller kabinescooter. De bliver som regel ikke slidt op, men kan måske bortkomme. Opladere er ret dyre, så pas på den du har fået med ved dit køb af handicap el køretøj. Der er flere størrelser af opladere. Størrelsen skal passe til din el-scooter og batterierne.

Rustbehandling af el-scooter – kabinescootere

Mange har kørt bil før de begynder at køre elscooter eller kabinescooter. Fra tiden med bil var det normalt med rustbehandling. Det kan også være en god ide i visse tilfælde med en el-scooter eller kabinescooter. Dette hvis man kører tæt på hav med meget salt, eller kører meget i vintertid med saltning. Ellers er det ikke noget Pegasus elscooter anbefaler. Det vil i de fleste tilfælde være et unødvendigt pengeforbrug

Tyverisikring af din elscooter – kabine-scooter – elkørestol

En Pegasus kabellås er den bedste løsning til at låse dit el-køretøj. Med en kabellås kan du tøjre køretøjet til f.eks. cykelstativ, en lygtepæl eller andet der ikke lige kan flyttes sammen med dit køretøj. Når det er sagt, så er det ret sjældent vi oplever tyveri af disse køretøjer. Afhængig af hvor du bor eller hvilket miljø du har behov for at parkere i, ja så kan det være en god idé med sikring. Du kan se kabbelåsen her. Du kan også læse mere her om forsikringsforhold vedr. el scooter her.

Se mere om Pegasus-Elscooter her.