Garanti hos Pegasus El-scooter

Garanti hos Pegasus El-scooter

Du kan får en udvidet garanti hos Pegasus El-scooter på 3 år. Ifølge købeloven har du normalt 2 års reklamationsret på dit køb af en vare. Dette betyder, at hvis der opstår en mangel ved varen inden for de første 2 år efter købet, kan du reklamere over det og kræve reparation, ombytning eller refusion af købsprisen.

Pegasus El-scooter tilbyder dog en udvidet garanti på 3 år, udover den lovpligtige reklamationsret. For at kunne drage fordel af denne udvidede garanti hos Pegasus El-scooter, er det typisk en forudsætning, at service og reparationer udføres af Pegasus eller i samråd med Pegasus. Derudover kan det være krævet, at du overholder regelmæssige årlige services, som anbefalet af Pegasus.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at garantier og reklamationsret kan variere mellem forskellige producenter og leverandører. Det er derfor en god idé at læse og forstå vilkårene og betingelserne for den specifikke udvidede garanti, som Pegasus tilbyder. Du skal være klar over, hvilke betingelser der skal opfyldes for at gøre brug af den.

Hvis du har spørgsmål vedrørende reklamationsret eller den udvidede garanti hos Pegasus El-scooter, anbefales det at kontakte Pegasus direkte for at få yderligere oplysninger og afklaring på deres betingelser og retningslinjer.

 

Undtagelser

Garantier dækker ikke dele der går til ved almindeligt slid. Det gælder altså: Dæk, lyspære, sikringer, batterier, slanger, polstring, fodmåtte eller skader opstået af forkert brug, uheld, slid og ælde.

Batterifejl til el scootere, kabinescootere og el-kørestole vil normalt opstå indenfor de første måneder. Hvis der opstår fejl på batteriet indenfor garantiperioden, og dette skyldes en fabrikations- eller materialefejl, ombyttes batteriet uden beregning.

  • 36 måneders garanti på revner, fejl og brud på stålkonstruktioner og cover.
  • 24 måneders fuld reklamationsret på el scootere, kabinescootere og elkørestole.
  • 12 måneders fabriksgaranti på alle fejl og mangler der kan henføres til produktionsfejl.
  • 6 måneders fuld fabriksgaranti på batterier.

Hvor lang er den garanti, som Pegasus El-scooter tilbyder?

Hos Pegasus-Elscooter har du altid: 12 måneders garanti på alle fejl og mangler der kan henføres til produktionsfejl, 24 reklamationsret ifølge dansk lov. 36 måneders garanti på revner, fejl og brud som kan henføres til produktionsfejl på stel, stelkonstruktion og cover.

Indkøbskurv
Scroll to Top