Aalborg | El-Scooter Lej nu | Nyd Byens Stemning På 4-Hjul
CE Mærket af Lægemiddelstyrelsen
Godkendt af lægemiddelstyrelsen Vores produkter er CE-mærket
Pegasus elscooter bil
Fri fragt på alle produkter! Vi leverer gratis på valgfri adresse
Pegasus hånd
Gode produktanmeldelser  
Ring til Pegasus elscooter
Kundeservice: 70 27 27 18 Man-tors 8-17, Fre-søn 8-16:30
phone  70 27 27 18 åben i dag kl. 9-16
 • Mandag 8:00-17:00
 • Tirsdag 8:00-17:00
 • Onsdag 8:00-17:00
 • Torsdag 8:00-17:00
 • Fredag 8:00-16:00
 • Lørdag 10:00-15:00
 • Søndag
Søg RING MENU

Leje af el-scooter i Aalborg

Jagtfalken2

Leje af el-scooter
i Aalborg

Lej-en-elscooter

Aalborg | Lej ny elscooter | [2023]

Mangler du en el-scooter i Aalborg, så kan du kun kr. 875,- om måneden får du alle tænkelige og gratis fordele ved at leje; reservedele, arbejdsløn, kørsel til din adresse, batteriskift, nye dæk og ikke mindst årsservice og altid en hjælpsom og glad Pegasus servicemand på din adresse.

Group 32

Sådan fungerer leje

Hos os kan du leje en el-scooter for kun 875 kroner om måneden og få adgang til en lang række fordele.

Udover en skøn brugsværdi,  er der blandt andet også inkluderet reservedele, arbejdsløn, batteriskift, nye dæk og årlig service i din lejeaftale. Derudover vil du altid have en venlig og hjælpsom Pegasus servicemand til rådighed, hvis du skulle få brug for assistance.

Du kan nyde disse fordele uden at skulle bekymre dig om driftsudgifterne, og hvis du ønsker at opsige lejeaftalen, kan du gøre det med kun en måneds opsigelse. Beslutter du dig for, at en el-scooter er det rigtige for dig, kommer vi hjem til din adresse, så du først kan prøve den.

Ved at leje en scooter fra os, vil der være et engangsbeløb på 4.875 kroner, og derefter kan du nyde alle fordelene for kun 875 kroner om måneden.

Udfyld formularen, så vil vi kontakte dig og drøfte dine behov yderligere.

  Vil du vide mere om leje af el-scooter?

  Udfyld formularen her, og vi ringer dig op.

  Udtalelse

  Jeg fik en helt igennem professionel behandling.

  “Jeg fik en helt igennem professionel behandling. God rådgivning ved bookningen – Ingen presseri men nøgtern fremlæggelse af firmaets muligheder for at hjælpe mig til en god el scooter i et prisleje jeg kan være med på.”

  – Verner Jacobsen

  Få en fremvisning af el-scooter i Aalborg

  Når vi sammen har fundet frem til hvilke personlige behov du har, og vi sammen har fundet frem til den bedste løsning til dig, aftaler vi en dag hvor vi kommer hjem til dig med en el-scooter, der opfylder dine behov. På den måde kan du i helt vante og rolige omgivelser prøve scooteren af, inden du beslutter dig. Vores kyndige og venlige servicemand vil gennemgå el-scooteren og vejlede dig i, hvordan du bruger den. Vores fornemmeste opgave er nemlig, at du føler dig tryg!

  Vi udlejer el-scooter i hele Danmark se mere her.

  Du kan vælge mellem to modeller

  Vi har to forskellige modeller af el-scootere til rådighed: Sneppen og Jagtfalken.

  Begge modeller har fremragende køreegenskaber, en glimrende affjedring og en meget lav støjprofil. Sneppen har den mindste venderadius af de to, hvilket gør den særdeles egnet til indendørs kørsel og i butikker. Den er perfekt til personer på op til ca. 175 cm. Jagtfalken er en større el-scooter, der er bedst egnet til personer der er lidt højere, og har derfor også mere plads til lange ben og større fødder.

  Høj kvalitet og livstidsgaranti

  Begge vores scootere, som du kan leje, er begge produceret på meget velanskrevende fabrikker. Fabrikkerne har været familieejet i flere generationer, og gennem mange år har de udviklet den bedste kvalitet på verdensmarkedet.

  El-scooterene til leje er også beskrevet i Hjælpemiddel databasen HMI, ligesom vores lejescootere er CE mærket og registreret hos Lægemiddelstyrelsen, hvilket alle elscootere på det danske marked i øvrigt skal være. Du kan orientere dig mere herom på dette site: Lægemiddelstyrelsen.