Odense | El-Scooter Udlejning her og nu | Nyd Friheden På 4-Hjul
CE Mærket af Lægemiddelstyrelsen
Godkendt af lægemiddelstyrelsen Vores produkter er CE-mærket
Pegasus elscooter bil
Fri fragt på alle produkter! Vi leverer gratis på valgfri adresse
Pegasus hånd
Gode produktanmeldelser  
Ring til Pegasus elscooter
Kundeservice: 70 27 27 18 Man-tors 8-17, Fre-søn 8-16:30
phone  70 27 27 18 åben i dag kl. 9-16
 • Mandag 8:00-17:00
 • Tirsdag 8:00-17:00
 • Onsdag 8:00-17:00
 • Torsdag 8:00-17:00
 • Fredag 8:00-16:00
 • Lørdag 10:00-15:00
 • Søndag
Søg RING MENU

Leje af el-scooter i Odense

Jagtfalken2

Leje af el-scooter

i Odense

Lej-en-elscooter

Odense | Lej ny el scooter | Inklusiv servicepakke

Har du brug for en el-scooter i Odense? Så har vi gode nyheder til dig! For kun kr. 875,- om måneden kan du nu få adgang til en helt ny el-scooter samt tjenester, der giver dig fuld bevægelsesfrihed.

Prisen inkluderer reservedele, arbejdsløn, batteriskift, udskiftning af dæk og årlig service – alt sammen for at sikre, at du altid har en fuldt funktionsdygtig el-scooter. Og skulle du få brug for hjælp, så står vores hjælpsomme og venlige servicemand fra Pegasus altid klar til at assistere dig.

Group 32

Sådan fungerer leje

Vi gør det let for dig at finde den perfekte el-scooter til lige præcis dine behov. Udfyld blot formularen nedenfor, og vi kontakter dig for at en uforpligtende samtale omkring dine ønsker og krav. På denne måde finder vi sammen frem til den bedste løsning for dig.

Vi aftaler samtidig en dag, hvor vi kan besøge dig, så du kan prøve el-scooteren i dine egne omgivelser, og i ro og mag. Vores mål er at sikre, at du føler dig tryg og komfortabel med el-scooteren, inden du beslutter dig for at købe eller leje den.

  Vil du vide mere om leje af el-scooter?

  Udfyld formularen her, og vi ringer dig op.

  Udtalelse

  Jeg fik en helt igennem professionel behandling.

  “Jeg fik en helt igennem professionel behandling. God rådgivning ved bookningen – Ingen presseri men nøgtern fremlæggelse af firmaets muligheder for at hjælpe mig til en god el scooter i et prisleje jeg kan være med på.”

  – Verner Jacobsen

  Få en fremvisning af el-scooter i Odense

  Når vi har snakket sammen og har fundet den bedste løsning for dig og dine behov, finder vi samme en dag, hvor vores team kan komme hjem til dig med den el-scooter, der passer dig. På den måde kan du prøve scooteren i trygge og vante omgivelser, så du bedst mulig kan tage en beslutning.

  Vores servicemand gennemgår el-scooteren med dig, så du føler dig tryg med dit nye køretøj. Vores største ønske er, at du føler dig fuldt ud tryg.

  Vi udlejer el-scooter i hele Danmark se mere her.

  Du kan vælge mellem to modeller

  Vi har to forskellige modeller af el-scootere til rådighed: Sneppen og Jagtfalken. Begge modeller har fremragende køreegenskaber, en glimrende affjedring og en meget lav støjprofil.

  Sneppen har den mindste venderadius af de to, hvilket gør den særdeles egnet til indendørs kørsel og i butikker. Den er perfekt til personer på op til ca. 175 cm. Jagtfalken er en større el-scooter, der er bedst egnet til personer der er lidt højere, og har derfor også mere plads til lange ben og større fødder. 

  Høj kvalitet og livstidsgaranti

  Vi sætter en ære i at levere kvalitets el-scootere, der både er pålidelige og sikre at køre på. Derfor er begge el-scootere til leje produceret på anerkendte fabrikker, som har opbygget en stærk tradition for høj kvalitet gennem flere generationer.

  Du kan have fuld tillid til, at vores el-scootere lever op til alle krav til sikkerhed og kvalitet. De er beskrevet i Hjælpemiddeldatabasen, og er CE-mærket og registreret hos Lægemiddelstyrelsen, som alle elscootere på det danske marked skal være. Du kan læse mere om sikkerheden på dette site: Lægemiddelstyrelsen.