Vejle | Lej nu El scooter for kr. 875,- om måneden | kør ubekymret.
CE Mærket af Lægemiddelstyrelsen
Godkendt af lægemiddelstyrelsen Vores produkter er CE-mærket
Pegasus elscooter bil
Fri fragt på alle produkter! Vi leverer gratis på valgfri adresse
Pegasus hånd
Gode produktanmeldelser  
Ring til Pegasus elscooter
Kundeservice: 70 27 27 18 Man-tors 8-17, Fre-søn 8-16:30
phone  70 27 27 18 åben i dag kl. 9-16
 • Mandag 8:00-17:00
 • Tirsdag 8:00-17:00
 • Onsdag 8:00-17:00
 • Torsdag 8:00-17:00
 • Fredag 8:00-16:00
 • Lørdag 10:00-15:00
 • Søndag
Søg RING MENU

Leje af el-scooter i Vejle

Jagtfalken2

Leje af el-scooter
i Vejle

Lej-en-elscooter

Vejle | Lej ny el scooter | Inklusiv servicepakke

Mangler du en el-scooter i Aarhus, så kan du kun kr. 875,- om måneden får du alle tænkelige og gratis fordele ved at leje; reservedele, arbejdsløn, kørsel til din adresse, batteriskift, nye dæk og ikke mindst årsservice og altid en hjælpsom og glad Pegasus servicemand på din adresse.

Group 32

Sådan fungerer leje

For kun kr. 875,- om måneden får du alle tænkelige og gratis fordele ved at leje; reservedele, arbejdsløn, kørsel til din adresse, batteriskift, nye dæk og ikke mindst årsservice og altid en hjælpsom og glad Pegasus servicemand på din adresse.
Kort sagt er du dækket ind med alle driftsudgifter, løbende årsservice og så er der til en hver tid kun en måneds opsigelse.
Din nye el-scooter leveres på din adresse og afprøves hos dig inden du endeligt beslutter dig.
Beslutter du dig; betales et engangsbeløb på kr. 4.875,- og derefter kun kr. 875,- pr måned.
Udfyld formularen, og vi ringer dig op for at høre mere om dit behov.

  Vil du vide mere om leje af el-scooter?

  Udfyld formularen her, og vi ringer dig op.

  Udtalelse

  Jeg fik en helt igennem professionel behandling.

  “Jeg fik en helt igennem professionel behandling. God rådgivning ved bookningen – Ingen presseri men nøgtern fremlæggelse af firmaets muligheder for at hjælpe mig til en god el scooter i et prisleje jeg kan være med på.”

  – Verner Jacobsen

  Få en fremvisning af el-scooter i Vejle

  Når vi sammen har fundet frem til hvilke personlige behov du har, og vi sammen har fundet frem til den bedste løsning til dig, aftaler vi en dag hvor vi kommer hjem til dig med en el-scooter, der opfylder dine behov. På den måde kan du i helt vante og rolige omgivelser prøve scooteren af, inden du beslutter dig. Vores kyndige og venlige servicemand vil gennemgå el-scooteren og vejlede dig i, hvordan du bruger den. Vores fornemmeste opgave er nemlig, at du føler dig tryg!

  Vi udlejer el-scooter i hele Danmark se mere her.

  Du kan vælge mellem to modeller

  Vi har to forskellige elscootere, du kan vælge imellem; Sneppen og Jagtfalken.

  Både Sneppen og Jagtfalken er fantastiske el-scootere med fremragende køreegenskaber og god affjedring, og så er de ikke mindst støjsvage. Sneppen har den mindste venderadius af de to modeller, hvilket gør den særdeles anvendelig, når man skal køre i butikker. Den er desuden bedst egnet til personer på op til ca. 175 cm. Jagtfalken er en el-scooter, der passer bedre til personer i den højere ende af skalaen, og har derfor også mere plads til lange ben og større fødder.

  Du kan se vores øvrige udbud af el scootere og tilbehør her.

  Høj kvalitet og livstidsgaranti

  Vi lægger stor vægt på kvalitet og sikkerhed, og begge vores el-scootere til leje er produceret på velanskrevne fabrikker, der har været familieejet i flere generationer. Disse fabrikker har gennem mange år udviklet den bedste kvalitet på verdensmarkedet, så du kan være sikker på at få en pålidelig og holdbar scooter.

  Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg, når du lejer en el-scooter fra os, og derfor er vores scootere beskrevet i Hjælpemiddeldatabasen, HMI, samt CE-mærket og registreret hos Lægemiddelstyrelsen, som alle elscootere på det danske marked i skal være. Du kan læse mere om sikkerheden på dette site: Lægemiddelstyrelsen.