Nordfyn | Lej nu 3 eller 4 hjul El-scooter | Frihed med Full-Service
CE Mærket af Lægemiddelstyrelsen
Godkendt af lægemiddelstyrelsen Vores produkter er CE-mærket
Pegasus elscooter bil
Fri fragt på alle produkter! Vi leverer gratis på valgfri adresse
Pegasus hånd
Gode produktanmeldelser  
Ring til Pegasus elscooter
Kundeservice: 70 27 27 18 Man-tors 8-17, Fre-søn 8-16:30
phone  70 27 27 18 åben i dag kl. 9-16
 • Mandag 8:00-17:00
 • Tirsdag 8:00-17:00
 • Onsdag 8:00-17:00
 • Torsdag 8:00-17:00
 • Fredag 8:00-16:00
 • Lørdag 10:00-15:00
 • Søndag
Søg RING MENU

Leje af el-scooter på Nordfyn

Jagtfalken2

Leje af el-scooter
på Nordfyn

Lej-en-elscooter

Nordfyn | Lej ny el-scooter | Inklusiv servicepakke

Har du brug for en el-scooter på Nordfyn? Nu kan du få adgang til en række fordele og tjenester til kun kr. 875,- om måneden! For den pris  vil du opnå bevægelsesfrihed, og så inkluderer prisen ikke mindst reservedele, arbejdsløn, batteriskift, udskiftning af dæk og årlig service. Og naturligvis vil du altid have en hjælpsom og venlig servicemand fra Pegasus til at stå til rådighed, hvis du får brug for assistance.

Group 32

Sådan fungerer leje

Vi gør det nemt for dig at finde den rette el-scooter til dine behov. Hvis du blot udfylder formularen nedenfor, kontakter vi dig for en uforpligtende snak om dine ønsker og behov. På den måde finder vi sammen den bedste løsning for dig.

Sammen aftaler vi også en dag, hvor vi kommer hjem til dig, så du kan prøve el-scooteren i dine vante omgivelser og i ro og mag. Vores mål er at sikre, at du føler dig tryg og fortrolig med din nye el-scooter, inden du træffer en endelig beslutning om at købe eller leje den.

Beslutter du dig for, at en el-scooter er den rigtige løsning for dig, leverer vi den med det samme. Du kan altså lynhurtigt være fri til at køre rundt og tage hånd om dine daglige gøremål på en nem og bekvem måde.

  Vil du vide mere om leje af el-scooter?

  Udfyld formularen her, og vi ringer dig op.

  Udtalelse

  Jeg fik en helt igennem professionel behandling.

  “Jeg fik en helt igennem professionel behandling. God rådgivning ved bookningen – Ingen presseri men nøgtern fremlæggelse af firmaets muligheder for at hjælpe mig til en god el scooter i et prisleje jeg kan være med på.”

  – Verner Jacobsen

  Få en fremvisning af el-scooter på Nordfyn

  Når vi har fået en bedre forståelse af dine personlige behov og har fundet den bedste løsning for dig, planlægger vi en dag, hvor vi kommer hjem til dig med en el-scooter, der opfylder dine krav. Her får du muligheden for at prøve scooteren i vante og rolige omgivelser, så du kan føle dig tryg og sikker, inden du træffer en endelig beslutning.

  Vores venlige og kompetente servicemand vil guide dig gennem brugen af el-scooteren og besvare alle de spørgsmål, du måtte have. Vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig godt på vej.

  Du kan vælge mellem to modeller

  Vi tilbyder to forskellige el-scootere, som du kan vælge imellem; Sneppen og Jagtfalken. Begge modeller har fantastiske køreegenskaber, god affjedring og er utroligt støjsvage.

  Sneppen har den mindste venderadius af de to, hvilket gør den perfekt til kørsel i butikker og lignende steder. Den er ideel til personer på op til ca. 175 cm i højden.

  Jagtfalken er en større el-scooter, der passer bedst til personer på den højere ende af skalaen og har mere plads til lange ben og større fødder.

  Vi udlejer el-scooter i hele Danmark se mere her.

  Høj kvalitet og livstidsgaranti

  Vi lægger stor vægt på kvalitet og sikkerhed, og begge vores el-scootere til leje er produceret på velanskrevne fabrikker, der har været familieejet i flere generationer. Disse fabrikker har gennem mange år udviklet den bedste kvalitet på verdensmarkedet, så du kan være sikker på at få en pålidelig og holdbar scooter.

  Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg, når du lejer en el-scooter fra os, og derfor er vores scootere beskrevet i Hjælpemiddeldatabasen, samt CE-mærket og registreret hos Lægemiddelstyrelsen, som alle elscootere på det danske marked i skal være. Du kan læse mere om sikkerheden på  Lægemiddelstyrelsen.