Nye El-scootere | Køb eller leje! Pegasus-Elscooter | stort udvalg
CE Mærket af Lægemiddelstyrelsen
Godkendt af lægemiddelstyrelsen Vores produkter er CE-mærket
Pegasus elscooter bil
Fri fragt på alle produkter! Vi leverer gratis på valgfri adresse
Pegasus hånd
Gode produktanmeldelser  
Ring til Pegasus elscooter
Kundeservice: 70 27 27 18 Man-tors 8-17, Fre-søn 8-16:30
phone  70 27 27 18 åben i dag kl. 9-16
  • Mandag 8:00-17:00
  • Tirsdag 8:00-17:00
  • Onsdag 8:00-17:00
  • Torsdag 8:00-17:00
  • Fredag 8:00-16:00
  • Lørdag 10:00-15:00
  • Søndag
Søg RING MENU

El-scooter nye

Nye el-scootere i et stort udvalg som mest driftssikre el-scootere på markedet. Det er her du finder din nye kvalitets el-scootere. Sammen går vi i telefonisk dialog og finder frem til det bedste match til dine behov og økonomi. Herefter kommer vi hjem til dig hvor du uforpligtende, og i ro og mag, får afprøvet og prøvekørt i dine vante omgivelser. Vi får her syn for hvor og hvordan din el-scooter skal parkeres når du ikke bruger den, tillige med opladning. Der kan også være ekstraudstyr du har behov. Det har vi med i vores Pegasus servicebiler, således vi kan være behjælpelig med montering med det samme. Føler du dig tryg og klar efter afprøvning og prøvekørsel, så kan vi tilbyde at levere det valgte el-køretøj med det samme da vi har vores rullende kontor med inkl. Dankortautomat. Vi kan også tage mod kontanter.

CTM og Merits

Pegasus el-scooter er importør af den bedste kvalitet nye el-scootere på marked, dette fra CTM og Merits. Begge firmaer er beliggende på Taiwan, og begge blandt verdens mest velrenommerede fabrikker med produktion i mere end 40 år, med eksport til mange vestlige lande. Kendetegnet for begge producenter er, at de har de fineste certificeringer for kvalitet og sikkerhed af nye el-scootere. Alle modeller er CE mærket efter medicinsk direktiv i Danmark. Pegasus el-scooter er ansvarlig for at de lovmæssigt er registreret korrekt hos Lægemiddelstyrelsen.

logo Merits el scooter logo CTM el scooter

Husk at du altid er velkommen til, at ringe til os på telefon: 70 27 27 18. Mandag-torsdag kl. 8:00 – 17:00 og fredag-søndag kl. 8:00 – 16:30.

Eksperter i el-scooter

På vores web site Pegasus-elscooter.dk har vi et stort udvalg af nye el-scootere, men du har også mulighed for, at komme på besøg i vores showroom. Her kan du få gode råd og vejledning samt prøvekøre mange forskellige el scootere og derved finde frem til den der passer bedst til dit behov. Vores to producenter er garant for den bedste kvalitet på marked og med gennemtestet teknologi. Med den høje kvalitet af el-scootere følger naturligvis kompetent service fra Team Pegasus. En el scooter er et rigtig fint alternativ til bilen, Flextrafik eller offentlig transport. Tillige er en el scooter et prisbilligt og miljøvenligt transportmiddel. Det sætter rigtig mange stor pris på i disse klimatider.

Kæmpe udvalg af nye el-scootere hos pegasus-elscooter.dk

Hos Pegasus har vi et bredt sortiment af nye el-scootere. Det har vi fordi, vi ønsker at være eksperter på vores område og have en løsning til alle behov inden for transport af særligt ældre og gangbesværede personer. Det område vi arbejder inden for er 3-hjulede elscooter og 4-hjulede elscooter, men også kabinescooter for dem der ønsker tag over hovedet. Der er også dem hvor el-kørestol er den rigtige løsning. Inden for kategorien firehjulede elscooter og trehjulede elscooter, der kan de så igen deles op i lille el scooter, mellem el scooter, stor el scooter, rejsescooter og foldbar elscooter.  Vi har brugere som har flere forskellige modeller. En el-scooter til at tage med i bilen og hvis det er en foldbar el-scooter så kan den også tages med på ferie, altså en rejsescooter. Dette tillige med at have en almindelig måske 4 hjul elscooter og endda en kabinescooter til vinter og dårligt vejr. Men, de fleste har nu kun et el-køretøj. Inden for vores område af elkøretøjer er det ikke delt op i om det er til en mand eller kvinde, der kan måske være noget med farven der appellerer mere eller mindre til det ene eller andet køn. Mange har også behov for ekstraudstyr i form af f.eks. stokkeholder, rolatorholder, indkøbskurv til elscooter, garage til elscooter o.sv. du kan se meget mere her; ekstraudstyr

Elektrisk scooter / el køretøj

Nye El-scootere vinder mere og mere frem på de danske veje, og med særdeles god grund. De fås i et bredt- og varieret udvalg der kan passes ind til alle typer af brugere og behov. Der er noget for enhver smag og til fornuftige priser. Mange vælger i dag at leje deres el scooter, med alle de fordele der følger med en lejescooter. Det kan du læse mere om her. Når du skal anskaffe et el-køretøj, så vær altid meget opmærksom på hvad du køber og fra hvem. Mange på marked importer billige produkter fra Kina. Ofte er disse elkøretøjer af tvivlsom kvalitet og har begrænset levetid. Importøren har måske ikke sikkert sig nok reservedele, eller den kinesiske producent lader modellen hurtig udgå. Det er ærgerligt at have brugt mange tusinde kroner på en kort scooteroplevelse, som var planlagt til at skulle holde i mange år.

El scooter valg – Få en prøvetur i vores showroom

Pegasus showroom er åbent mandag-torsdag kl. 8:00 – 16:00 og fredag 8.00 – 15.00. I week enden efter aftale. Her er du altid velkommen til, at komme og få en prøvetur på en af vores el scootere. Adressen er; Nørregade 7 – 5450 Otterup. Vi har alle modeller klar til fri afprøvning. Vores el scooter konsulenter står klar til at hjælpe dig, vejlede og give dig gode råd om el-scootere.

Gruppe demonstration af El scooter for seniorklub eller Ældre Sagen

Demonstration af nye el-scootere eller kabinescooter eller elkøretol kan altid aftales med Pegasus til at foregå på din private adresse og på en aftalt tid og dag, således du er forberedt på dagen og måske har en ven eller et familiemedlem med. Det kan også være I er en gruppe af mennesker der ønsker en el-scooterdag. Det kan være kortklubben, seniorklubben eller Ældre Sagen, så kommer Pegasus gerne med kage til kaffen og et bredt udvalg af el-køretøjer som kan afprøves og testkøres.

Batteri til el scooter

Batterier på din el-scooter, kabinescooter eller el-kørestol, er princippet elkøretøjets ”benzintank”. Jo større elscooter batterierne er, des længere kan dit elkøretøj køre på fuldt opladede batterier. Ofte er dette behov meget overvurderet, idet langt de fleste kører mindre ture og kommer hurtigt hjem igen og el-køretøjet kan sættes til opladning igen. Ofte følges det ad således, at mindre elkøretøjer har mindre batterier og større, som f.eks. kabinescooter og de største el-scootere, har de helt store batterier på 100 AH. Pegasus har scooterbatterier fra 12 AH til 100 AH. Nogen spørger til Litium batterier og om der kan sættes sådan nogle i deres el-scooter. Et litiumbatteri er meget forskelligt fra traditionelle batterier. De er mindre og vejer ikke ret meget. Derfor anvendes de ofte hvor vægten er betydningsfuld. F.eks. en håndboremaskine. I en el scooter er det ikke af betydning, faktisk vil Pegasus gerne have denne tunge ballast i bunden af både el-scooter og kabinescooter. I Pegasus programmet for rejse-el scooter eller foldbar el scooter, der anvender Pegasus litiumbatterier, for her giver det netop mening at lette vægten.

Men vigtigt er, at man ikke kan placere litiumbatterier i et elkøretøj hvor alle de elektroniske komponenter ikke er designet sammen med litiumbatteriet, og det skal være fabrikanten der skal gøre det. Det kan være særdeles farligt at eksperimenter med dette, fordi en litium batteri kan eksplodere og forvolde meget skade. Alle litium batterier er bygget individuelt op og er på ingen måder ens, af den årsag skal man ikke selv eksperimentere med at sætte litium batterier i sit el-køretøj.                      Pegasus har mange års erfaring i hvilke batterier der er de bedste og med længst mulig holdbarhed. Elscooter batterier er nemlig noget af det helt dyre der skal skiftes efter nogle års brug, derfor bruger Pegasus kun de bedste leverandører  på område, derfor kan vi have et stærkt garantiprogram. Elscooterbatteri og også kabinescooterbatteri og elkørestolbatteri har den længste holdbarhed eller levetid ved korrekt brug og opladnings cyklus.

Langt de fleste der køber deres nye El-scootere hos Pegasus el-scooter, vælger at tegne en Drifts- og serviceaftale, så er de altid dækket ind med gratis batterier. Du kan læse mere her.

Du er altid velkommen til at ringe og få en snak med en af vores batterieksperter omkring din batteriladning og batteritilstand. Normalt holder et batteri fra 2 til 6 år. Alt afhængig af brug og vedligehold. Mange faktorer kan spille ind på batteriholdbarheden.

Du kan se vores øvrige udbud af el scootere og tilbehør her.