Spørgsmål og svar - Pegasus el-scooter 250347763928462
Godkendt af lægemiddelstyrelsen Vores produkter er CE-mærket
Fri fragt på alle produkter! Vi leverer gratis på valgfri adresse
Gode produktanmeldelser  
Kundeservice: 70 27 27 18 Man-tors 8-17, Fre-søn 8-16:30
phone  70 27 27 18 åben i dag kl. 9-16
  • Mandag 8:00-17:00
  • Tirsdag 8:00-17:00
  • Onsdag 8:00-17:00
  • Torsdag 8:00-17:00
  • Fredag 8:00-16:00
  • Lørdag 10:00-15:00
  • Søndag
Søg RING MENU

Spørgsmål og svar

Ja; hvis man har en vis grad af gangbesvær, kan alle få kommune bevilling uafhængig af formueforhold.

Du kan læse mere her

Nej, det skal man ikke på el-scootere og el-køretøj som kører op til 15 km/t

Du kan læse mere her

 

Kr. 875,- per måned inkluderet alt service, reservedel, batterier på din adresse. Kr. 4.875 ved levering.

Du kan læse mere her

Du behøver ikke kørekort for at køre på en el-scooter eller i en el-kørestol. Scooteren betragtes i færdselsloven som en cykel. Det betyder, at man skal følge reglerne som på en cykel, ved hastigheder over 6 km/t. Altså skal man køre i vejkant eller på cykelsti, hvis der forefindes en sådan. Den maksimale hastighed for en el-scooter er 15 km/t. Det er ikke et lovkrav at benytte styrthjem eller sikkerhedssele.

Du kan læse mere her

Det er vigtigt, at du undersøger hvad dine behov er. De fleste af vores el-scootere kører mellem 15 og 60 kilometer på en opladning, og det er passende fo de fleste. Du skal dog være opmærksom på, at scootere kører lidt kortere afstande på en vej med mange bakker og i kulde.

Du kan læse mere om overvejelser før køb her

Pegasus El-scooter har et stort lager af reservedele på lageret i Denmark, hvilket giver mulighed for hurtig og problemfri levering i de fleste tilfælde.

Du kan læse mere om vores serviceaftale her

Hos Pegasus-Elscooter har du altid:

  • 12 måneders garanti på alle fejl og mangler der kan henføres til produktionsfejl.
  • 24  reklamationsret ifølge dansk lov.
  • 36 måneders garanti på revner, fejl og brud som kan henføres til produktionsfejl på stel, stelkonstruktion og cover.

Du kan læse mere her

Alle vores scootere er meget nemme og sikre at bruge. De tre- og firehjulede modeller giver dig ekstra stabilitet, de har en elektrisk bremse som bliver automatisk aktiveret når du slipper speederen. Du skal blot sætte scooteren i gear, dreje på speederen og køre af sted!

Du kan læse mere om overvejelser før køb her

Scooterens display viser dig batteristatus. Under kørsel vil der være et stabitl brug af batteriet, og ved at følge strømforbruget kan du køre sikkert endnu længere distancer. Displayet kan vise en lidt for høj strømstatus, når du kører ned ad bakke eller parkerer. Variationerne i strømstatus skyldes variationer i strømforbruget – når du kører ned ad bakke eller står stille, er forbruget meget lavere.

Du kan se vores vejledning til kontrolpanel her

Alle Pegasus El-scooter kan nemt oplades fra et almindeligt strømstik i din bolig. Opladestrømmen er lav, hvilket betyder, at en almindelig sikring er nok. Det leverede produkt indeholder altid en passende oplader.

Du kan se vores vejledning til opladning her

Når du skal have årsservice eller en reparation, så kommer vores landsdækkende servicebiler hjem til dig. På den måde behøver du ikke bekymre dig om et fjerntliggende serviceværksted. Skulle der ske noget med el-køretøjet så ringer du til os på 70 27 27 18 og vi kommer til dig.

Du kan læse mere om vores drift og serviceaftale her

Hvis en el-kørestol er konstrueret til at have en maksimal hastighed på 15 km/t, vil den være underlagt samme bestemmelser som cykler. Du kan læse mere om regler for el-kørestole og el-scootere på Færdselsstyrelsens hjemmeside (tryk her).