Vandtæt sædeovertræk

(1 kundeanmeldelse)

575 kr.

/ Inkl. Hurtig levering

 

Vandtætte sædeovertræk fra Pegasus-Elscooter er designet til at beskytte dit sæde mod vand og fugtighed, så du kan være sikker på at dit sæde forbliver tørt og i god stand. Det er nemt at trække over sædet, og det kan tages med på din køretur, så du kan bruge det, når du parkerer din el-scooter for at gå ind og handle eller når du er på besøg.

De fleste el-scooter og el-kørestol sæder er lavet af vandafvisende materiale, men selv disse materialer kan ikke modstå vand i længere tid. Vand kan trænge ind i de åbne syninger og stikninger på sædet og forårsage skade på skummet, hvilket kan medføre, at sædet bliver ubrugeligt over tid.

Med dette vandtætte sædeovertræk kan du undgå denne situation og forlænge levetiden på dit sæde. Det er nemt at af- og påmontere på både el-scootere og el-kørestole, og det vil holde dit sæde beskyttet mod vand og fugtighed, uanset hvor du går hen.

 

Sikker betaling & 3D Secure

Beskrivelse

Vandtæt sædeovertræk til el scooter og kørestol

Dette vandtæt sædeovertræk er nemt at trække over sædet. Tag det med på din køretur, så du altid er sikker på at dit sæde holdes tørt, når du parkere din el scooter, for at gå ind og handle eller når du er på besøg. De fleste el scooter sæder er lavet i et materiale der er vandafvisende, men sædet tåler ikke vand i længere tid. Alle syninger og stikninger på sædet er åbne og vand trænger ind i skummet, og sædet ødelægges over tid. Nemt at af- og påmontere på både el-kørestole og el-scootere.

Pegasus-Elscooter er stolte af at kunne tilbyde et bredt udvalg af el-scooter tilbehør, elkørestol og kabinescooter tilbehør af høj kvalitet. Vi arbejder tæt sammen med vores leverandører (CTM) for at sikre, at de produkter, vi tilbyder, er pålidelige, funktionelle og af god kvalitet.

Vi er også opmærksomme på, at sikkerhed er afgørende, når det kommer til køretøjer og deres tilbehør. Derfor tager vi alle nødvendige forholdsregler for at sikre, at de produkter, vi tilbyder, overholder relevante sikkerhedsstandarder og lovgivning.

Hvis du har spørgsmål om vores produkter er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at besvare dine spørgsmål og sikre, at du er tilfreds med dit køb.

Vi tilbyder også en bred vifte af ekstraudstyr til din el-scooter, elkørestol eller kabinescooter. Du kan se vores stor udvalg af ekstraudstyr ved at klikke på linket her. Vores mål er at give dig den bedst mulige køreoplevelse. Vi håber at kunne opfylde dine behov og ønsker med det vandtæt sædeovertræk i top kvalitet. Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefonnummeret 70 27 27 18.

Se mere ekstraudstyr til din Elscooter, Elkørestol eller Kabinescooter, Klik her.

HMI-nr.: 129089

Anmeldelser (1)

1 anmeldelse af Vandtæt sædeovertræk

  1. Sonja

    Lever fuldt op til mine forventninger. Hurtig levering.

Tilføj en anmeldelse af varen
Indkøbskurv
Scroll to Top