Vandtæt sædeovertræk til el scooter | Køb! | perfekt i alle 4 årstider
CE Mærket af Lægemiddelstyrelsen
Godkendt af lægemiddelstyrelsen Vores produkter er CE-mærket
Pegasus elscooter bil
Fri fragt på alle produkter! Vi leverer gratis på valgfri adresse
Pegasus hånd
Gode produktanmeldelser  
Ring til Pegasus elscooter
Kundeservice: 70 27 27 18 Man-tors 8-17, Fre-søn 8-16:30
phone  70 27 27 18 åben i dag kl. 9-16
  • Mandag 8:00-17:00
  • Tirsdag 8:00-17:00
  • Onsdag 8:00-17:00
  • Torsdag 8:00-17:00
  • Fredag 8:00-16:00
  • Lørdag 10:00-15:00
  • Søndag
Søg RING MENU

Vandtæt sædeovertræk

(1 kundeanmeldelse)

575,-

Gratis levering i hele Danmark

Ønsker du en gratis- og uforpligtende fremvisning, på en valgfri adresse? Ring til os på: 70 27 27 18 eller klik her for at skrive til os. (*gælder ikke produkter i kategori Ekstraudstyr).

Beskrivelse

Vandtætte sædeovertræk fra Pegasus-Elscooter er designet til at beskytte dit sæde mod vand og fugtighed, så du kan være sikker på at dit sæde forbliver tørt og i god stand. Det er nemt at trække over sædet, og det kan tages med på din køretur, så du kan bruge det, når du parkerer din el-scooter for at gå ind og handle eller når du er på besøg.

De fleste el-scooter og el-kørestol sæder er lavet af vandafvisende materiale, men selv disse materialer kan ikke modstå vand i længere tid. Vand kan trænge ind i de åbne syninger og stikninger på sædet og forårsage skade på skummet, hvilket kan medføre, at sædet bliver ubrugeligt over tid.

Med dette vandtætte sædeovertræk kan du undgå denne situation og forlænge levetiden på dit sæde. Det er nemt at af- og påmontere på både el-scootere og el-kørestole, og det vil holde dit sæde beskyttet mod vand og fugtighed, uanset hvor du går hen.

Med Pegasus el-scooter vil du have en følelse af ro i sindet

Telefonvagt

Hos os er vi altid tilgængelige via telefonen, hvis du oplever problemer med dit el-køretøj eller har spørgsmål. Hvis problemet ikke kan løses over telefonen, vil vi straks arrangere en aftale om at besøge dig. Vores landsdækkende servicebiler er tilgængelige i hele Danmark for at sikre, at vi kan hjælpe dig så hurtigt som muligt.

Lånescooter

Når du vælger en el-scooter fra os, kan du have tillid til, at vi vil gøre alt for at sikre, at du forbliver mobil. Hvis vi ikke kan udføre reparationen på stedet og er nødt til at tage din el-scooter med til vores centrale værksted, vil vi ofte tilbyde dig et gratis erstatningskøretøj, så du kan fortsætte din hverdag uden problemer.

Service og reparation

Vi vil gerne give dig en følelse af tryghed ved at vælge en el-scooter hos os. Hvis vi ikke kan udføre reparationen på stedet, og det er nødvendigt at tage din el-scooter med til vores centrale værksted, vil vi ofte tilbyde dig et gratis erstatningskøretøj, så du kan opretholde din mobilitet.

Se mere i vores afsnit Tryghed

Vandtæt sædeovertræk til el scooter og kørestol

Dette vandtætte sædeovertræk er nemt at trække over sædet. Tag det med på din køretur, så du altid er sikker på at dit sæde holdes tørt, når du parkere din el scooter, for at gå ind og handle eller når du er på besøg. De fleste el scooter sæder er lavet i et materiale der er vandafvisende, men sædet tåler ikke vand i længere tid. Alle syninger og stikninger på sædet er åbne og vand trænger ind i skummet, og sædet ødelægges over tid.
Nemt at af- og påmontere på både el-kørestole og el-scootere.

Pegasus-Elscooter produkter er helt i topklasse

Pegasus-Elscooter er stolte af at kunne tilbyde et bredt udvalg af el-scooter tilbehør, elkørestol og kabinescooter tilbehør af høj kvalitet. Vi arbejder tæt sammen med vores leverandører (CTM) for at sikre, at de produkter, vi tilbyder, er pålidelige, funktionelle og af god kvalitet.

Vi er også opmærksomme på, at sikkerhed er afgørende, når det kommer til køretøjer og deres tilbehør. Derfor tager vi alle nødvendige forholdsregler for at sikre, at de produkter, vi tilbyder, overholder relevante sikkerhedsstandarder og lovgivning.

Hvis du har spørgsmål om vores produkter, eller hvis du er bekymret for deres sikkerhed eller kvalitet, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at besvare dine spørgsmål og sikre, at du er tilfreds med dit køb.

Vi tilbyder også en bred vifte af ekstraudstyr til din el-scooter, elkørestol eller kabinescooter. Du kan se vores stor udvalg af ekstraudstyr ved at klikke på linket her. Vores mål er at give dig den bedst mulige køreoplevelse. Vi håber at kunne opfylde dine behov og ønsker med det vandtæt sædeovertræk i top kvalitet. Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefonnummeret 70 27 27 18.

Se mere ekstraudstyr til din Elscooter, Elkørestol eller Kabinescooter, Klik her.

HMI-nr.: 129089

Kategori:

1 anmeldelse af Vandtæt sædeovertræk

5.00