Luksus overtræk til store el-scootere

1.250 kr.

/ Inkl. Hurtig levering

 

For at beskytte din el-scooter mod vand og snavs, når du parkerer den i længere tid, kan et overtræk være nødvendigt, især hvis du ikke har adgang til et skur, en carport eller lignende. Dette overtræk til el-scootere er udstyret med træksnore, som gør det nemt at stramme overtrækket forneden og sikre det bedre mod blæst. Det er også nemt at på- og afmontere.

 

Sikker betaling & 3D Secure

Beskrivelse

Overtræk vandtæt til store el scootere

Din el scooter bør beskyttes mod vand og snavs, når du parkerer den i længere tid ad gangen. Har du ikke et skur, en carport eller lignende, er dette overtræk vandtæt til store el scootere nødvendig. Der er indsat træksnore, så du kan stramme overtrækket til forneden, så det sidder bedre fast i tilfælde af blæst. Det er nemt at lægge over el scooteren og nemt at tage af igen. Pegasus el-scooter er importør af den bedste kvalitet ekstra tilbehør til el-scootere på marked, dette fra CTM og Merits.

Overtræksgarage

Beskyt din elscooter mod regn og fugt med vores vandtætte overtræk, som fungerer som en praktisk overtræksgarage. Det er nemt at trække over din elscooter, når du parkerer den i regnvejr eller går ind for at handle. Det beskytter sæderne mod vandskader, som kan resultere i ødelæggelse over tid. Vores overtræk er også nemt at af- og påmontere på både el-kørestole og el-scootere. Det giver en effektiv beskyttelse mod regn og fugt, så du kan forblive tør og sikker på din køretur.

På Pegasus-Elscooter mener vi, at dårligt vejr ikke skal forhindre dig i at bruge din el-scooter, og derfor tilbyder vi flere praktiske løsninger til at holde dig og dit el-køretøj tørt. Vi har et udvalg af tæpper og overtræk, der kan beskytte mod regn og kulde, så du kan køre sikkert og komfortabelt i al slags vejr. Vores mål er at sikre, at du kan få mest muligt ud af din el-scooter, uanset hvilken sæson det er, og vores tæpper og overtræk er den perfekte løsning for at beskytte dig og dit køretøj.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at vide mere om vores produkter, er du velkommen til at kontakte os på telefonnummeret 70 27 27 18. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning til din el-scooter og dine behov.

Se mere ekstraudstyr til din Elscooter, Elkørestol eller Kabinescooter, Klik her.

HMI-nr.: 78078

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Luksus overtræk til store el-scootere”
Indkøbskurv
Scroll to Top