Lej en El-scooter!

Hvad holder dig tilbage for at bestille en leje scooter? Vi er meget interesseret i alle svar.

, , , ,

Apollo 928 El-scooter med Tag

52.600 kr.

/ Inkl. Hurtig levering

Apollo 928 med tag er en store el-scooter som er særligt egnet til lange udendørsture. El-scooteren har LCD display, hvor der blandt andet kan ses temperaturer, hastighed og triptælling.

CE logo1 – Model Apollo 928 med tag er CE-mærket

Denne store el-scooter er særligt egnet til lange udendørsture. Udover tag har denne El-scooter en LCD display, hvor der blandt andet kan ses temperaturer, hastighed og triptælling. Der er også mulighed for montering af blandt andet stor kurv og stokkeholder.

•  Luksus 4 hjulet el-scooter med taget
•  Lang rækkevidde til en tur ud i det blå
•  4 store hjul
•  Ekstra god affjedring for maksimal komforten
•  Særlig god til lange udendørsture i ujævnt terræn
•  Ekstra stort og justerbart luksus sæde
•  Justerbart styr for optimal siddestilling
•  LCD display – kilometertæller, hastighed, triptæller mv.
•  Håndbremse
•  Lys for og bag
•  Stoplys
•  Åbent handskerum

Delbetaling
1.351 kr. pr. måned
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 52.600 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 1.351 kr. Samlede kreditomk. 12.228 kr. Samlet tilbagebetaling 64.828 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 11,18%. Der er fortrydelsesret.
Sikker betaling & 3D Secure

Beskrivelse

Miljøvenlige El-scooter Apollo 928 med Tag

Apollo 928 el scooter med Tag er skabt til at mestre forskellige terræner uden at gå på kompromis med komforten. Med Miljøvenlige El-scooter Apollo 928 med tag får du ikke kun mulighed for at transportere dig selv fra A til B, men også for at forbinde dig med naturen og omgivelserne og blive beskyttet mod vind, sol og regn. Vi tilbyder også en 3-årig garantiordning på alle vores Pegasus El-scootere. Se mere i vores afsnit om Garanti.

CE logo1   – Model Apollo 928 er CE-mærket og godkendt af lægemiddelstyrelse.

Forestil dig at cruise gennem byens gader eller smukke naturstier mens den friske luft blidt svæver omkring dig uden at have bekymringer om vejret. Den miljøvenlige Apollo 928 med tag er ikke blot en almindelig el-scooter. Apollo 928 er produceret af CTM på en verdens mest velrenommerede fabrik beliggende på Taiwan.

Se eller download brugermanualen her

Se vores online tilbud af nye el scooter og kabinescooter her.

 

Klima og miljøvenlige Apollo 928 med Tag

Men Apollo 928 er ikke kun imponerende på grund af taget. Den er også drevet af elektricitet, hvilket gør den til en klima og miljøvenlig transportløsning. Ved at vælge denne el-scooter er du med til at reducere din miljøpåvirkning og bidrage til en mere bæredygtig fremtid. Den stille drift og nul-emissionsmotor gør det ikke blot godt for miljøet, men giver også en behagelig og rolig køreoplevelse for dig.

Så kort sagt, Apollo 928 med taget er meget mere end bare en el-scooter. Det er en mulighed for at omfavne solen, vinden og naturen, mens du fortsætter med din daglige pendling. Det er en kombination af innovation, komfort og bæredygtighed, der giver dig en enestående måde at opleve verden omkring dig på. Så hvorfor nøjes med det almindelige, når du kan tage turen i en Apollo 928 med taget. Den vil give dig beskyttelse mod vind og regn. Uanset vejret er du i stand til at bevare din komfort og tørhed, da taget fungerer som en skærm, der holder elementerne på afstand. Dette gør det muligt for dig at planlægge dine ture uden at skulle bekymre dig om uventede vejr fænomener.

Her kan du også se en video med komplet vejledning af Apollo 928 El scooty hvor alle funktionerne er præsenteret og gennemgået på saglig vis. På vores videovejlednings side kan du finde alle instruktioner om korrekt betjening af alle Pegasus El scootere, El kørestole og Kabinescootere. Se vores videovejledninger Klik her.

 

Se video med komplet vejledning af Apollo 928 El scooter:

 

Specifikationer for Apollo 928 El scooter

Tekniske specifikationerDimensioner/vægt
Max hastighed15 km/tSæde bredde56 cm
Rækkevidde Op til 65 kmSæde dydbe53 cm
Vendediameter 186 cmSædehøjde fra jorden70-82 cm
Frihøjde15 cmSædehøjde fra scooter48-55 cm
Motor850W-1500WRyglæn højde51 cm
ComputerDynamic Rhino 2 160AAksel afstand104 cm
Batteri24V / 100AH x 2 Længde160 cm
Lader12ABredde 72 cm
Max. hældning12°Batteri32 kg
Forhjul3.50-8Total 170 kg
Baghjul3.50-8Max. personvægt226 kg
Bremser

Hastighed og rækkevidde kan variere alt efter brugervægt, terræntype, temperatur, batteritilstand og dæktryk. Såfremt du er tæt på max personvægt anbefaler vi en større scooter. Alle priser er inkl. moms.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Apollo 928 El-scooter med Tag”
Indkøbskurv
Scroll to Top