Miljøvenlige El-scooter Apollo 928 med tag | Køb! hos Pegasus
CE Mærket af Lægemiddelstyrelsen
Godkendt af lægemiddelstyrelsen Vores produkter er CE-mærket
Pegasus elscooter bil
Fri fragt på alle produkter! Vi leverer gratis på valgfri adresse
Pegasus hånd
Gode produktanmeldelser  
Ring til Pegasus elscooter
Kundeservice: 70 27 27 18 Man-tors 8-17, Fre-søn 8-16:30
phone  70 27 27 18 åben i dag kl. 9-16
  • Mandag 8:00-17:00
  • Tirsdag 8:00-17:00
  • Onsdag 8:00-17:00
  • Torsdag 8:00-17:00
  • Fredag 8:00-16:00
  • Lørdag 10:00-15:00
  • Søndag
Søg RING MENU

Apollo 928 El-scooter med Tag

52.600,-

Delbetaling
1.334 kr. pr. måned
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 52.600 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 1.334 kr. Samlede kreditomk. 11.414 kr. Samlet tilbagebetaling 64.014 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 10,45%. Der er fortrydelsesret.

Gratis levering i hele Danmark

Gratis fremvisning i hele Danmark

Der er 3 års garantiordning på Apollo 928 El-scooter

Ønsker du en gratis- og uforpligtende fremvisning, på en valgfri adresse? Ring til os på: 70 27 27 18 eller klik her for at skrive til os. (*gælder ikke produkter i kategori Ekstraudstyr).

Se video vejledning herunder

Beskrivelse

Miljøvenlige Apollo 928 el scooter med tag er et robust køretøj med fænomenale køreegenskaber hvor du ikke gå på kompromis med komforten. Denne store el-scooter er særligt egnet til lange udendørsture. Udover tag har denne El-scooter en LCD display, hvor der blandt andet kan ses temperaturer, hastighed og triptælling. Der er også mulighed for montering af blandt andet stor kurv og stokkeholder.

•  Luksus 4 hjulet el-scooter med taget
•  Lang rækkevidde til en tur ud i det blå
•  4 store hjul
•  Ekstra god affjedring for maksimal komforten
•  Særlig god til lange udendørsture i ujævnt terræn
•  Ekstra stort og justerbart luksus sæde
•  Justerbart styr for optimal siddestilling
•  LCD display – kilometertæller, hastighed, triptæller mv.
•  Håndbremse
•  Lys for og bag
•  Stoplys
•  Åbent handskerum

Ved køb af Apollo 928 Elscooter med tag, leveres den gratis på en valgfri adresse. Når vores servicemedarbejdere kører ud til dig, er det altid med et smil på læben og med en god portion tålmodighed. Du vil blive sat grundigt ind i produktet og lære hvordan et miljøvenlige eldrevet køretøj fungerer.

Pegasus el-scooter giver dig tryghed

Telefonvagt

Oplever du problemer eller har du blot spørgsmål, er vi ikke længere væk end telefonen. Kan problemet ikke løses på telefonen, laver vi en aftale om at komme så hurtigt som muligt. Vi har landsdækkende servicebiler der cirkulerer i hele Danmark.

Lånescooter

El scooter tryghed er, at  løser vi ikke  en reparation på stedet og er nødt til at tage din el-scooter med på vores centrale værksted, så har vi ofte mulighed for at låne dig et gratis erstatningskøretøj, således du vil forblive mobil.

Service og reparation

Uanset hvor du bor og hvor lang tid det tager, så kommer vi med vores servicebil til din bopæl, således du ikke skal ulejlige andre og have besvær med transport til et fjerntliggende serviceværksted.

Se mere i vores afsnit Tryghed

HMI-nr.: 76879

Miljøvenlige El-scooter Apollo 928 med Tag

   Apollo 928 med Tag er CE-mærket

El scootere og el kørestole er omfattet af reglerne for medicinsk udstyr, og skal have en EU overensstemmelseserklæring samt være CE-mærket. Endvidere skal fabriksnavn, importør og europæisk repræsentant være oplyst. Pegasus er lovmæssigt registreret ved Lægemiddelstyrelsen. Læs mere her.

Apollo 928 el scooter med Tag er skabt til at mestre forskellige terræner uden at gå på kompromis med komforten. Den miljøvenlige Apollo 928 med tag er ikke blot en almindelig el-scooter. Med et integreret tag får du ikke kun mulighed for at transportere dig selv fra A til B, men også for at forbinde dig med naturen og omgivelserne og blive beskyttet mod vind, sol og regn. Forestil dig at cruise gennem byens gader eller smukke naturstier mens den friske luft blidt svæver omkring dig uden at have bekymringer om vejret.

Vi tilbyder også en 3-årig garantiordning på alle vores Pegasus El-scootere. Se mere i vores afsnit om Garanti.

Se eller download Apollo 928 brugermanualen her

Klima og miljøvenlige Apollo 928 med Tag

Men Apollo 928 er ikke kun imponerende på grund af taget. Den er også drevet af elektricitet, hvilket gør den til en klima og miljøvenlig transportløsning. Ved at vælge denne el-scooter er du med til at reducere din miljøpåvirkning og bidrage til en mere bæredygtig fremtid. Den stille drift og nul-emissionsmotor gør det ikke blot godt for miljøet, men giver også en behagelig og rolig køreoplevelse for dig.

Så kort sagt, Apollo 928 med taget er meget mere end bare en el-scooter. Det er en mulighed for at omfavne solen, vinden og naturen, mens du fortsætter med din daglige pendling. Det er en kombination af innovation, komfort og bæredygtighed, der giver dig en enestående måde at opleve verden omkring dig på. Så hvorfor nøjes med det almindelige, når du kan tage turen i en Apollo 928 med taget. Den vil give dig beskyttelse mod vind og regn. Uanset vejret er du i stand til at bevare din komfort og tørhed, da taget fungerer som en skærm, der holder elementerne på afstand. Dette gør det muligt for dig at planlægge dine ture uden at skulle bekymre dig om uventede vejr fænomener.

Se vores online tilbud af nye el scooter og kabinescooter her.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Specifikationer for Apollo 928 El scooter

Tekniske specifikationerDimensioner/vægt
Max hastighed15 km/tSæde bredde56 cm
Rækkevidde Op til 65 kmSæde dydbe53 cm
Vendediameter 186 cmSædehøjde fra jorden70-82 cm
Frihøjde15 cmSædehøjde fra scooter48-55 cm
Motor850W-1500WRyglæn højde51 cm
ComputerDynamic Rhino 2 160AAksel afstand104 cm
Batteri24V / 100AH x 2 Længde160 cm
Lader12ABredde 72 cm
Max. hældning12°Batteri32 kg
Forhjul3.50-8Total 170 kg
Baghjul3.50-8Max. personvægt226 kg
Bremser

Hastighed og rækkevidde kan variere alt efter brugervægt, terræntype, temperatur, batteritilstand og dæktryk. Såfremt du er tæt på max personvægt anbefaler vi en større scooter. Alle priser er inkl. moms.

Du kunne også være interesseret i...