Kørestolstrækker | Hjælpemotor til kørestol | Bestil nu på 70272718
CE Mærket af Lægemiddelstyrelsen
Godkendt af lægemiddelstyrelsen Vores produkter er CE-mærket
Pegasus elscooter bil
Fri fragt på alle produkter! Vi leverer gratis på valgfri adresse
Pegasus hånd
Gode produktanmeldelser  
Ring til Pegasus elscooter
Kundeservice: 70 27 27 18 Man-tors 8-17, Fre-søn 8-16:30
phone  70 27 27 18 åben i dag kl. 9-16
  • Mandag 8:00-17:00
  • Tirsdag 8:00-17:00
  • Onsdag 8:00-17:00
  • Torsdag 8:00-17:00
  • Fredag 8:00-16:00
  • Lørdag 10:00-15:00
  • Søndag
Søg RING MENU

Kørestolstrækker – Hjælpemotor

17.800,-

Delbetaling
593 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 17.800 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 593 kr. Samlede kreditomk. 3.518 kr. Samlet tilbagebetaling 21.318 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 12,80%. Der er fortrydelsesret.

Gratis levering i hele Danmark

Gratis fremvisning i hele Danmark

Ønsker du en gratis- og uforpligtende fremvisning, på en valgfri adresse? Ring til os på: 70 27 27 18 eller klik her for at skrive til os. (*gælder ikke produkter i kategori Ekstraudstyr).

Se video vejledning herunder

Beskrivelse

•  Fås i grå og rød
•  Gør din manuelle kørestol til el kørestol med denne hjælpemotor
•  Nem at koble på stolen
•  Sammenklappelig
•  Individuelle beslag til montering
•  Batteriet tages nemt af for opladning
•  LED forlygte
•  Støtteben til når den kobles af stolen
•  Nem at have i bagagerummet
•  Let at transportere rundt, da den har en vægt på kun 14 kg
•  Display som viser antal kilometer og hastighed

Pegasus-Elscooter tilbyder et 3-årige garanti program for produkter købt hos os. Garantien dækker defekter og funktionsfejl ud over, hvad der kræves af loven. Så længe service og reparationer udføres af Pegasus-Elscooter og årlige serviceeftersyn overholdes.

Der er dog undtagelser fra garantidækningen, herunder dele, der er underlagt normalt slid på kørestolstrækker. Såsom dæk, lyspærer, sikringer, batterier, slanger, polstring, fodmåtter eller skader forårsaget af forkert brug, uheld og slid.

Garantien omfatter også en 36 måneders garanti for revner, defekter og brud på stålkonstruktioner og cover. 24 måneders fuld reklamationsret for el-scootere, kabinescootere og el-kørestole. 12 måneders fabriksgaranti for alle defekter og fejl, der kan henføres til produktionsfejl og en 6 måneders fuld fabriksgaranti for batterier.

Service og garantien hos Pegasus-Elscooter

Ved køb af denne hjælpemotor til kørestole, er du godt hjulpet med service og reparation, idet vi er landsdækkende med servicebiler, som kommer på din bopæl og foretager det nødvendige. På den måde er vi helt uafhængig af afstanden mellem dig og os, idet du nærmest har dit eget private serviceteam.

Hvis du køber kørestolstrækker fra Pegasus’ webshop, har du altid ret til at fortryde købet inden for 14 dage efter, du har modtaget varen. Hvis du ønsker at returnere varen, skal du give os besked skriftligt inden for de 14 dages returret. Varen skal sendes tilbage til vores adresse straks efter, du har givet besked om fortrydelsen og senest inden for 7 dage. Du står selv for omkostningerne ved at sende varen retur. Du kan kontakte os via e-mail eller telefon og bede om et returskema, som du skal lægge i din returpakke.

HMI-nr.: 106352

Kørestolstrækker – Hjælpemotor til kørestol

   Kørestolstrækker er CE-mærket

El scootere og el kørestole er omfattet af reglerne for medicinsk udstyr, og skal have en EU overensstemmelseserklæring samt være CE-mærket. Endvidere skal fabriksnavn, importør og europæisk repræsentant være oplyst. Pegasus er lovmæssigt registreret ved Lægemiddelstyrelsen. Læs mere her.

Ved køb af denne kørestolstrækker (hjælpemotor til kørestol), leveres den gratis på en valgfri adresse. Når vores servicemedarbejdere kører ud til dig, er det altid med et smil på læben og med en god portion tålmodighed. Du vil blive sat grundigt ind i produktet og lære hvordan et eldrevet køretøj fungerer.

En imponerende trækker til din kørestol

Den nemme håndtering og montering gør det bekvemt for brugeren af en kørestol. Kørestolstrækker ((hjælpemotor til kørestol)) kan fastøres på din kørestol på blot 5 sekunder ved hjælp af en knap, er det utrolig praktisk.

Kørestolstrækker har intelligente bremsesystem er en fantastisk tilføjelse. Det er en hjælp især til personer med udfordringer i hænderne. Det gør det lettere at bremse og giver øget rækkevidde og frihed til at udforske nye steder og oplevelser i hverdagen.

Det er også fantastisk at vide, at du kan tage kørestolstrækkeren (hjælpemotor til kørestol) med dig på offentlige transportmidler som tog og færger. Dette giver mulighed for at deltage i vigtige begivenheder og oplevelser uden at gå glip af noget. Det tilføjer virkelig fleksibilitet og uafhængighed til din dagligdag som bruger af en kørestol.

Kørestolstrækker specifikationerne er også imponerende. Du får en hjælpemotor til kørestol som er sammenklappelig og med individuelle beslag til montering.  Det gør det nemt at opbevare og transportere kørestolstrækkeren. Det faktum, at hjælpemotor til kørestol vejer kun 14 kg, gør den endnu mere bekvem at håndtere. Kørestolstrækkeren displayet viser antal kilometer og hastighed. Det er en nyttig funktion for at holde styr på dine rejser med din kørestol med hjælpemotor til din kørestol.

Alt i alt lyder det som en fantastisk kørestolstrækker (hjælpemotor til kørestol), der kan forbedre din mobilitet og give dig større frihed i hverdagen med din kørestol.

Klik her og se vores sortiment af nye el kørestole.

Kategori:

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Specifikationer for Kørestolstrækker

Tekniske specifikationer
Max hastighed20 km/t
Rækkevidde Op til 30 km
Motor1000W
Vægt14 kg
Batteri36V / 12AH Lithium
Hjul12" Alu
Max. personvægt110 kg

Hastighed og rækkevidde kan variere alt efter brugervægt, terræntype, temperatur, batteritilstand og dæktryk. Såfremt du er tæt på max personvægt anbefaler vi en større scooter. Alle priser er inkl. moms.