,

Kørestolstrækker – Hjælpemotor

17.800 kr.

/ Inkl. Hurtig levering

 

CE logo1 – Pegasus El kørestole er CE-mærket

•  Fås i grå og rød
•  Gør din manuelle kørestol til el kørestol med denne hjælpemotor
•  Nem at koble på stolen
•  Sammenklappelig
•  Individuelle beslag til montering
•  Batteriet tages nemt af for opladning
•  LED forlygte
•  Støtteben til når den kobles af stolen
•  Nem at have i bagagerummet
•  Let at transportere rundt, da den har en vægt på kun 14 kg
•  Display som viser antal kilometer og hastighed

Pegasus-Elscooter tilbyder et 3-årige garanti program for produkter købt hos os. Garantien dækker defekter og funktionsfejl ud over, hvad der kræves af loven. Så længe service og reparationer udføres af Pegasus-Elscooter og årlige serviceeftersyn overholdes.

 

Delbetaling
598 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 17.800 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 598 kr. Samlede kreditomk. 3.696 kr. Samlet tilbagebetaling 21.496 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 13,45%. Der er fortrydelsesret.
Sikker betaling & 3D Secure

Beskrivelse

Kørestolstrækker – Hjælpemotor til kørestol

Ved køb af denne kørestolstrækker (hjælpemotor til kørestol), leveres den gratis på en valgfri adresse. Når vores servicemedarbejdere kører ud til dig, er det altid med et smil på læben og med en god portion tålmodighed. Du vil blive sat grundigt ind i produktet og lære hvordan et eldrevet køretøj fungerer.

CE logo1   – Pegasus El kørestole er CE-mærket og godkendt af lægemiddelstyrelse.

 

El scootere og el kørestole er omfattet af reglerne for medicinsk udstyr, og skal have en EU overensstemmelseserklæring samt være CE-mærket. Endvidere skal fabriksnavn, importør og europæisk repræsentant være oplyst. Pegasus er lovmæssigt registreret ved Lægemiddelstyrelsen. Læs mere her.

 

Se vores online tilbud af nye el kørestole Klik her.

 

En imponerende trækker til din kørestol

 

Den nemme håndtering og montering gør det bekvemt for brugeren af en kørestol. Kørestolstrækker ((hjælpemotor til kørestol)) kan fastøres på din kørestol på blot 5 sekunder ved hjælp af en knap, er det utrolig praktisk.

Kørestolstrækker har intelligente bremsesystem er en fantastisk tilføjelse. Det er en hjælp især til personer med udfordringer i hænderne. Det gør det lettere at bremse og giver øget rækkevidde og frihed til at udforske nye steder og oplevelser i hverdagen.

Det er også fantastisk at vide, at du kan tage kørestolstrækkeren (hjælpemotor til kørestol) med dig på offentlige transportmidler som tog og færger. Dette giver mulighed for at deltage i vigtige begivenheder og oplevelser uden at gå glip af noget. Det tilføjer virkelig fleksibilitet og uafhængighed til din dagligdag som bruger af en kørestol.

Kørestolstrækker specifikationerne er også imponerende. Du får en hjælpemotor til kørestol som er sammenklappelig og med individuelle beslag til montering.  Det gør det nemt at opbevare og transportere kørestolstrækkeren. Det faktum, at hjælpemotor til kørestol vejer kun 14 kg, gør den endnu mere bekvem at håndtere. Kørestolstrækkeren displayet viser antal kilometer og hastighed. Det er en nyttig funktion for at holde styr på dine rejser med din kørestol med hjælpemotor til din kørestol.

Alt i alt lyder det som en fantastisk kørestolstrækker (hjælpemotor til kørestol), der kan forbedre din mobilitet og give dig større frihed i hverdagen med din kørestol.

 

Her kan du også se en video om El kørestoltrækker fra Pegasus hvor funktion er præsenteret og gennemgået på saglig vis. På vores videovejlednings side kan du finde alle instruktioner om korrekt betjening af alle Pegasus El scootere, El kørestole og Kabinescootere. Se vores videovejledninger Klik her.

 

Se video med vejledningsvideo af Pegasus kørestoltrækker:

 

Specifikationer for Pegasus kørestoltrækker

Tekniske specifikationer
Max hastighed20 km/t
Rækkevidde Op til 30 km
Motor1000W
Vægt14 kg
Batteri36V / 15AH Lithium
Lader36V / 2A
Hjul12" Alu
Max. personvægt110 kg

Hastighed og rækkevidde kan variere alt efter brugervægt, terræntype, temperatur, batteritilstand og dæktryk. Alle priser er inkl. moms.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kørestolstrækker – Hjælpemotor”
Indkøbskurv
Scroll to Top