,

Alfa 10 El-kørestol Blå

25.800 kr.

/ Inkl. Hurtig levering

 

CE logo1 – Model Alfa 10 El kørestol er CE-mærket

•  Baghjulstrukket
•  Lille el kørestol med store muligheder
•  Joystickstyret el kørestol
•  Joystick kan placeres både i højre og venstre side
•  Mulighed for tilpasning af følsomhed i joystick
•  Høj kvalitet
•  Stor driftssikkerhed
•  Meget præcis styring
•  2 motorer
•  Lille drejeradius
•  Velegnet til kørsel både inden og udendørs
•  God affjedring
•  Horn
•  Fodstøtte med indstillingsmuligheder
•  Justerbart sæde og armlæn
•  Batteri-indikator
•  Automatisk el-magnet bremse

Se også Alfa 10 kørestol i rød farve klik her.

Ved køb af Alfa 10 El-kørestol er du godt hjulpet med service og reparation, idet vi er landsdækkende med servicebiler, som kommer på din bopæl og foretager det nødvendige. På den måde er vi helt uafhængig af afstanden mellem dig og os, idet du nærmest har dit eget private serviceteam.

Delbetaling
702 kr. pr. måned
24
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 25.800 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 702 kr. Samlede kreditomk. 7.884 kr. Samlet tilbagebetaling 33.684 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 14,64%. Der er fortrydelsesret.
Sikker betaling & 3D Secure

Beskrivelse

Lille handicap El kørestol Alfa 10

Alfa 10 lille handicap El kørestol er udstyret med en god elektrisk motor, der giver mulighed for at bevæge sig rundt på egen hånd og udforske verden omkring sig. Alfa 10 kørestolen har en særdeles lille venderadius, hvilket gør den særdeles velegnet til indendørs kørsel, men den fungerer selvfølgelig også godt udendørs. Med store luftfyldte hjul opnår du en behagelig køreoplevelse. Baghjulsdriften sikrer præcis styring, og kørestolen har en rækkevidde på op til 30 km på en enkelt opladning.

 

CE logo1   – Model Alfa 10 er CE-mærket og godkendt af lægemiddelstyrelse.

El scootere og el kørestole er omfattet af reglerne for medicinsk udstyr, og skal have en EU overensstemmelseserklæring samt være CE-mærket. Endvidere skal fabriksnavn, importør og europæisk repræsentant være oplyst. Pegasus er lovmæssigt registreret ved Lægemiddelstyrelsen. Læs mere her.

 

Se vores online tilbud af nye el kørestole Klik her.

 

Alfa 10 El kørestol – en ny generation af små El-kørestole

Alfa 10, den kompakte handicap el-kørestol, er udstyret med en kraftfuld elektrisk motor, der giver brugeren mulighed for at bevæge sig uafhængigt og udforske verden omkring sig.

Den har en række funktioner, der er designet til at sikre både sikkerhed og komfort. Kørestolen er stabil og har robuste hjul, der kan tåle belastning og sikre en jævn kørsel. Derudover er den udstyret med et komfortabelt sæde og ryglæn, der kan justeres efter behov. Den elektriske motor gør det let til at styre kørestolen, og den er nem at manøvrere, selv i små rum. Alfa 10 lille handicap El kørestol kan også indstilles til forskellige hastigheder, så den kan tilpasses ens færdigheder og behov. En anden stor fordel er dens batterilevetid. Batteriet kan holde lang til og har en lang rækkevide, så kan man bevæge sig rundt uden at skulle bekymre sig om at løbe tør for strøm.

Den er super nem at håndtere. Den er udstyret med joystik, som kan placeres i enten højre eller venstre side, alt efter brugerens behov. Kørestolen har en meget lille venderadius, som gør den meget anvendelig til kørsel inde, men naturligvis også ude. Den har store lufthjul, der giver stor kørekomfort, ligesom den er baghjulstrukken og har en meget præcis styring. Den har en rækkevidde på op til 30 km på en opladning.

Her kan du også se en video med komplet vejledning af  en Alfa 28 El kørestol hvor alle funktionerne er præsenteret og gennemgået på saglig vis. På vores videovejlednings side kan du finde alle instruktioner om korrekt betjening af alle Pegasus El scootere, El kørestole og Kabinescootere. Se vores videovejledninger Klik her.

 

Se video med komplet vejledning af Alfa 28 El kørestol:

 

Specifikationer for Alfa 10 El kørestol

Tekniske specifikationerDimensioner/vægt
Max hastighed6,5 km/tSæde bredde46 cm
Rækkevidde Op til 30 kmSæde dydbe41 cm
Vendediameter 78 cmSædehøjde fra fodstøtte41 cm
Frihøjde6 cmRyglæn højde45 cm
Motor650WLængde95,3 cm
ComputerDynamic RhinoBredde 59,2 cm
Batteri33AH x 2 stk.Batteri25 kg
Lader24V / 5ATotal 77 kg
Max. hældningMax. personvægt135 kg
Forhjul17,5 cm (7x1 3/4)
Baghjul26,0 cm (3.00-4)
BremserMotorbremse og elbremse

Hastighed og rækkevidde kan variere alt efter brugervægt, terræntype, temperatur, batteritilstand og dæktryk. Såfremt du er tæt på max personvægt anbefaler vi en større El kørestol. Alle priser er inkl. moms.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Alfa 10 El-kørestol Blå”
Indkøbskurv
Scroll to Top