Katalog over Pegasus El-scootere!

Hvad holder dig tilbage for at bestille vores bog? Vi er meget interesseret i alle svar.

Lejekoncept

Lejekoncept er klar fra Pegasus Elscooter

Peter Blom og Pegasus-Elscooter stod klar med lejekoncept, da den såkaldte pizza-lov blev indført 1. juli 2023. Den gjorde det langt sværere for lavindkomstgrupper at få en finansieringsaftale i hus, og derfor vælger flere og flere at leje deres elscooter. Bagsiden af den medalje er, at det stiller enormt store krav til vores likviditet, siger Peter Blom. Den lov, som skulle forhindre unge i at købe pizza og andre forbrugsgoder på afbetaling, rammer også ældre i lavindkomstgrupper utilsigtet, fordi det er blevet langt sværere at få en finansieringsaftale. Det mærker man hos Pegasus-Elscooter, hvor flere og flere kunder vælger at leje frem for at købe en elscooter, men udviklingen har en bagside.

Lejekoncept øger livskvaliteten

Sammen med sin hustru Birgitte, som også er en del af virksomheden, udviklede og tilpassede han et servicekoncept. Den går ud på at importere elscootere af høj kvalitet fra Taiwan og tilbyde en serviceaftale. Det betyder, at kunderne ikke behøver komme i forretningen, når noget skal repareres. I stedet kører Pegasus-Elscooter rundt privat til kunder over hele landet, bortset fra Bornholm. Selvfølgelig skal vi skabe en sund forretning, men jeg kan godt lide, at virksomheden også har et samfundsmæssigt formål. Vi gør en forskel for vores kunders livskvalitet, siger Peter Blom. De to ting kan dog sagtens følges ad, for i mødelokalet hænger to lyserøde diplomer. Det er en bevis på, at Pegasus-Mobility i 2016 og 2017 er blevet kåret som såkaldt gazellevirksomhed af Børsen på grund af virksomhedens høje vækstrater. Den udvikling havde Birgitte og Peter Blom, som de konkurrence-mennesker de er, naturligvis planer om at bygge videre på.

Et akut behov for lejekoncept

Peter Blom har en forventning om, at lejekonceptet kun bliver endnu mere populært fremover. Selv om der i september kom et nyt EU-direktiv, der skal løse problematikken om den såkaldte pizza-lov. Eksperter på området regner dog med, at den først træder i kraft om tre år. Der bør være forskel på, om man står klokken tre om natten og skal låne til en pizza, eller om man vil låne penge til en El-scooter, der skal bruges, fordi der ikke er ordentlig offentlig transport. Man i øvrigt sparer udgifter til togbilletter, siger Christian Brandt, der er direktør i Finans & Leasing.

1 kommentar til “Lejekoncept er klar fra Pegasus Elscooter”

Skriv en kommentar

Indkøbskurv
Scroll to Top