, , ,

Apollo 928 El-scooter

(2 kundeanmeldelser)

42.800 kr.

/ Inkl. Hurtig levering

Apollo 928 store el-scooter er særligt egnet til lange udendørsture. El-scooteren har LCD display, hvor der blandt andet kan ses temperaturer, hastighed og triptælling.

CE logo1 – Model Apollo 928 er CE-mærket

Ved køb af Apollo 928 El scooter, kører vores servicemedarbejdere ud til dig og det er altid med et smil på læben og med en god portion tålmodighed. Du vil blive sat grundigt ind i produktet og lære hvordan et eldrevet køretøj fungerer.

•  Luksus 4 hjulet el-scooter til den større bruger
•  Lang rækkevidde til en tur ud i det blå
•  4 store hjul
•  Ekstra god affjedring for maksimal komforten
•  Særlig god til lange udendørsture i ujævnt terræn
•  Ekstra stort og justerbart luksus sæde
•  Justerbart styr for optimal siddestilling
•  LCD display – kilometertæller, hastighed, triptæller mv.
•  Håndbremse
•  Lys for og bag
•  Stoplys
•  Åbent handskerum

Delbetaling
1.135 kr. pr. måned
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 42.800 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 1.135 kr. Samlede kreditomk. 11.640 kr. Samlet tilbagebetaling 54.440 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 13,05%. Der er fortrydelsesret.
Sikker betaling & 3D Secure

Beskrivelse

Apollo 928 El scooty fra Pegasus

Apollo 928 el scooty er skabt til at mestre forskellige terræner uden at gå på kompromis med komforten. Hvis du køber en Apollo 928 elscooter, kan du være sikker på at få god service og reparation samtidig ikke gå på kompromis med komforten.

CE logo1   – Model Apollo 928 er CE-mærket og godkendt af lægemiddelstyrelse.

Vi har landsdækkende dækning med vores servicebiler, der kan besøge din bopæl og udføre nødvendig service og reparation. Afstanden mellem dig og os er derfor ikke noget problem, da du vil have dit eget personlige serviceteam til rådighed. Derudover tilbyder vi en 3-årig garantiordning på alle vores Pegasus El-scootere, og du kan læse mere om den i vores afsnit om GarantiApollo 928 er produceret af CTM på en verdens mest velrenommerede fabrik beliggende på Taiwan.

Se eller download brugermanualen her

Se vores online tilbud af nye el scooter og kabinescooter her.

 

Komforten er i top med Apollo 928 El scooty

Præsenteret her er vores imponerende store komfort Apollo 928 El scooty model, der indkapsler enestående komforten og uovertruffen kvalitet. Hver eneste detalje er omhyggeligt overvejet og nøje udformet. Dette er ikke blot en kompromisløs model, men snarere et sandt udtryk for dedikation til brugerens komforten og en urokkelig standard for kvalitet.

Vi har integreret imponerende store batterier, robuste hjul og en kraftfuld motor, som er nøglen til en problemfri og effektiv køreoplevelse for maksimal komforten. Den højere brugervægtkapacitet gør denne model velegnet til forskellige brugere, og den er designet til at kunne håndtere varierende kropstyper med lethed.

Ud over disse tekniske egenskaber inkluderer vores model også praktiske detaljer. Det giver dig mulighed for at nyde din køretur med maksimal komforten. Kilometertælleren holder styr på dine rejser, mens du fokuserer på at nyde turen. Og som en yderligere bekvemmelighed tilbyder vi levering direkte til din adresse, så du kan få glæde af din nye Apollo 928 El scooty uden besvær.

Vi er dedikerede til at tilbyde dig en unik køreoplevelse uden at gå på kompromis med hverken komforten eller kvalitet.

Her kan du også se en video med komplet vejledning af Apollo 928 El scooty hvor alle funktionerne er præsenteret og gennemgået på saglig vis. På vores videovejlednings side kan du finde alle instruktioner om korrekt betjening af alle Pegasus El scootere, El kørestole og Kabinescootere. Se vores videovejledninger Klik her.

 

Se video med komplet vejledning af Apollo 928 El scooter:

 

Specifikationer for Apollo 928 El scooter

Tekniske specifikationerDimensioner/vægt
Max hastighed15 km/tSæde bredde56 cm
Rækkevidde Op til 65 kmSæde dydbe53 cm
Vendediameter 186 cmSædehøjde fra jorden70-82 cm
Frihøjde15 cmSædehøjde fra scooter48-55 cm
Motor850W-1500WRyglæn højde51 cm
ComputerDynamic Rhino 2 160AAksel afstand104 cm
Batteri24V / 100AH x 2 Længde160 cm
Lader12ABredde 72 cm
Max. hældning12°Batteri32 kg
Forhjul3.50-8Total 170 kg
Baghjul3.50-8Max. personvægt226 kg
Bremser

Hastighed og rækkevidde kan variere alt efter brugervægt, terræntype, temperatur, batteritilstand og dæktryk. Såfremt du er tæt på max personvægt anbefaler vi en større scooter. Alle priser er inkl. moms.

Anmeldelser (2)

2 anmeldelser af Apollo 928 El-scooter

  1. Susan Jensen

    Skulle lige vænne mig til livet med el køretøj, og det er bestemt ikke det værste køretøj til det da. Havde godt nok lidt start problemer, men jeg er blevet vejledt helt uovertruffen, så de 5 stjerner er næsten for lidt. Tak, fra en helt igennem tilfreds kunde.

  2. Ib Rønnow

    Jeg købte en Apollo 928 el scooter for noget tid siden. Det er en af de bedste el scooter jeg har haft til dags dato. Den kører så skønsomt så alt de siger om den er 100% rigtig den er helt sikker alle pengene vær.

Tilføj en anmeldelse af varen
Indkøbskurv
Scroll to Top