Stor handicap El kørestol Alfa 56 | Bestil gratis en prøvetur hos dig
CE Mærket af Lægemiddelstyrelsen
Godkendt af lægemiddelstyrelsen Vores produkter er CE-mærket
Pegasus elscooter bil
Fri fragt på alle produkter! Vi leverer gratis på valgfri adresse
Pegasus hånd
Gode produktanmeldelser  
Ring til Pegasus elscooter
Kundeservice: 70 27 27 18 Man-tors 8-17, Fre-søn 8-16:30
phone  70 27 27 18 åben i dag kl. 9-16
  • Mandag 8:00-17:00
  • Tirsdag 8:00-17:00
  • Onsdag 8:00-17:00
  • Torsdag 8:00-17:00
  • Fredag 8:00-16:00
  • Lørdag 10:00-15:00
  • Søndag
Søg RING MENU

Alfa 56 El-kørestol

(1 kundeanmeldelse)

27.800,-

Delbetaling
738 kr. pr. måned
24
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 27.800 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 738 kr. Samlede kreditomk. 7.582 kr. Samlet tilbagebetaling 35.382 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 13,09%. Der er fortrydelsesret.

Gratis levering i hele Danmark

Gratis fremvisning i hele Danmark

3 års garantiordning på Alfa 56 El-kørestol

Ønsker du en gratis- og uforpligtende fremvisning, på en valgfri adresse? Ring til os på: 70 27 27 18 eller klik her for at skrive til os. (*gælder ikke produkter i kategori Ekstraudstyr).

Beskrivelse

•  Kraftig baghjulstrukket el-kørestol
•  Joystickstyret el kørestol
•  Høj kvalitet
•  Stor driftssikkerhed
•  Meget præcis styring
•  Joystick kan placeres i både højre og venstre side
•  Mulighed for tilpasning af følsomhed i joystick
•  2 motorer
•  Lille drejeradius
•  Velegnet til kørsel både inden- og udendørs
•  God affjedring
•  Horn
•  Batteriindikator
•  Fodstøtte med indstillingsmuligheder
•  Justerbart sæde og armlæn

El Kørestole som personligt hjælpemiddel

En el-kørestol er et vigtigt personligt hjælpemiddel for mange mennesker, der har nedsat mobilitet. Det kan være på grund af en kronisk sygdom, en skade eller en funktionsnedsættelse. En kørestol kan give en større grad af frihed og uafhængighed og muliggøre aktiviteter og bevægelse, som ellers ikke ville være mulige.

Der er mange forskellige typer af kørestole til rådighed, og det er vigtigt at finde den rigtige model, der passer til brugerens individuelle behov og livsstil. Det er også vigtigt at vælge en kørestol af høj kvalitet, der kan give pålidelig og sikker ydeevne i både indendørs og udendørs miljøer.

Hvis du overvejer at anskaffe en kørestol, kan det være en god ide at tage kontakt til en professionel sundhedsperson, f.eks. en ergoterapeut eller en fysioterapeut. Disse fagfolk kan hjælpe dig med at vurdere dine behov og anbefale en passende model af kørestol. Derudover kan de give vejledning om, hvordan du bedst bruger din kørestol og bevæger dig sikkert i både indendørs og udendørs miljøer.

Det er også vigtigt at tage sig tid til at lære at betjene og vedligeholde din kørestol korrekt. Dette vil sikre, at den fungerer optimalt og har en længere levetid. Derudover kan det også være en god ide at undersøge forskellige finansieringsmuligheder for at finde den bedste løsning til dit budget og dine behov.

I sidste ende kan en kørestol give en stor grad af frihed og uafhængighed og muliggøre en aktiv livsstil. Med den rette vejledning og støtte kan du finde den rigtige kørestol til dine individuelle behov og forbedre din livskvalitet.

HMI-nr.: 31460

Stor handicap El kørestol Alfa 56

   Alfa 56 El kørestole er CE-mærket

El scootere og el kørestole er omfattet af reglerne for medicinsk udstyr, og skal have en EU overensstemmelseserklæring samt være CE-mærket. Endvidere skal fabriksnavn, importør og europæisk repræsentant være oplyst. Pegasus er lovmæssigt registreret ved Lægemiddelstyrelsen. Læs mere her.

Alfa 56 er en fantastisk stor handicap el kørestol, der kan bruges både indendørs og udendørs. Den har et kaptajnsæde med nakkestøtte og justerbare armlæn samt en justerbar hastighed på op til 6km/t. Med sin lave venderadius er den yderst manøvredygtig.

Denne stor handicap el kørestol er super nem at håndtere. Den er udstyret med joystik, som kan placeres i enten højre eller venstre side, alt efter brugerens behov. Alfa 56 El kørestol  har en meget lille venderadius, som gør den meget anvendelig til kørsel inde, men naturligvis også ude. Den har store lufthjul, der giver stor kørekomfort, ligesom den er baghjulstrukken og har en meget præcis styring. Rækkevidden er op til 40 km på en opladning.

Alfa 56 El kørestol – en ny generation af stor El-kørestol

El-kørestolen har superfod affjedring og udstyret med fodstøtter der kan indstilles. Sædet og armlæn er justerbart på Alfa 56 El kørestol. Betjeningen er nem med et joystik, der kan styres med kun én finger, og det kan monteres på både højre og venstre side. Stor handicap El kørestol Alfa 56 leveres komplet med en oplader, og den fås i farverne grå og rød

Det kan være en stor beslutning at købe en el-kørestol, og derfor er det vigtigt at finde den model, der passer bedst til dine behov og omgivelser. Vi anbefaler en gratis og uforpligtende fremvisning af stolen hjemme hos dig selv, så vi kan hjælpe dig med at vælge den bedste løsning.

Ved køb af  Alfa 56 elkørestol, leveres den gratis på en valgfri adresse. Når vores servicemedarbejdere kører ud til dig, er det altid med et smil på læben og med en god portion tålmodighed. Du vil blive sat grundigt ind i produktet og lære hvordan et eldrevet køretøj fungerer.

Se vores online tilbud af nye el kørestole Klik her.

1 anmeldelse af Alfa 56 El-kørestol

5.00

Specifikationer for Alfa 56 HS5600 El Kørestol

Tekniske specifikationerDimensioner/vægt
Max hastighed8 km/tSæde bredde50 cm
Rækkevidde Op til 40 kmSæde dydbe43,5 cm
Vendediameter 56,9 cmSædehøjde fra fodstøtte43 cm
Frihøjde8,3 cmRyglæn højde56 cm
Motor650WLængde101 cm
ComputerDynamic RhinoBredde 65 cm
Batteri45AH x 2 stk.Batteri25 kg
Lader24V / 5AHTotal 97 kg
Max. hældningMax. personvægt150 kg
Forhjul22 cm
Baghjul35 cm
BremserMotorbremse og elbremse

Hastighed og rækkevidde kan variere alt efter brugervægt, terræntype, temperatur, batteritilstand og dæktryk. Såfremt du er tæt på max personvægt anbefaler vi en større scooter. Alle priser er inkl. moms.