,

Alfa-Flex Massiv El-kørestol

(1 kundeanmeldelse)

24.800 kr.

/ Inkl. Hurtig levering

 

CE logo1 – Model Alfa Flex el kørestol er CE-mærket

•  Letvægts el kørestol
•  Foldbar el kørestol
•  Kan lægges i bagagerum
•  Joystick til højre eller venstre hånd
•  Vaskbart sædebetræk
•  Smart design
•  Lille venderadius
•  Lang rækkevidde
•  Lithium batteri

Se også foldbar Colibri El scooter klik her.

Ved køb af Alfa-Flex El-kørestol er du godt hjulpet med service og reparation, idet vi er landsdækkende med servicebiler, som kommer på din bopæl og foretager det nødvendige. På den måde er vi helt uafhængig af afstanden mellem dig og os, idet du nærmest har dit eget private serviceteam.

 

Delbetaling
680 kr. pr. måned
24
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 24.800 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 680 kr. Samlede kreditomk. 7.824 kr. Samlet tilbagebetaling 32.624 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 15,11%. Der er fortrydelsesret.
Sikker betaling & 3D Secure

Beskrivelse

Foldbar handicap el kørestol

El scootere og foldbar handicap el kørestol er omfattet af reglerne for medicinsk udstyr, og skal have en EU overensstemmelseserklæring samt være CE-mærket. Endvidere skal fabriksnavn, importør og europæisk repræsentant være oplyst. Pegasus er lovmæssigt registreret ved Lægemiddelstyrelsen. Læs mere her.

CE logo1   – Model Alfa Flex er CE-mærket og godkendt af lægemiddelstyrelse.

Du kan se og downloade brugermanualen her  

Se og downloade Flycertifikat til Battery Type 24V / 10AH lithium.

Dette flycertifikat skal du medbringe, hvis du tager din Alfa Flex El kørestol med på en flyrejse se mere her. Alfa-Flex er letvægts foldbar handicap el kørestol som er super nem at tage med på turen i bilen eller med på flyrejse. Den klappes nemt sammen og kan lægges ind på en bagsæde, eller i bilens bagagerum. Den er udstyret med joystik, som kan placeres i enten højre eller venstre side, alt efter brugerens behov. Den  har en meget lille venderadius, som gør den meget anvendelig til kørsel inde, men naturligvis også ude. Den har massiv dæk og dermed punkterfri. Rækkevidden er op til 16 km på en opladning. Mange af vores brugere af denne foldbar handicap el kørestol benytter den som el-kørestol nummer to, da en almindlig el kørestol ikke bare kan tages med i en almindelig bil.

Se vores online tilbud af nye el kørestole Klik her.

 

Et særligt personligt hjælpemiddel

En kørestol er et afgørende hjælpemiddel for mange mennesker med nedsat mobilitet, enten på grund af en kronisk sygdom, en skade eller en funktionsnedsættelse. Den foldbar handicap el kørestol giver frihed. Den giver muliggør for aktiviteter og bevægelighed, som ellers ikke ville være mulige.

Hvis du overvejer at anskaffe en kørestol, kan det være en god idé at søge hjælp fra en professionel sundhedsperson. Det kan være en ergoterapeut eller en fysioterapeut. Disse fagfolk kan hjælpe dig med at evaluere dine behov og anbefale en passende kørestol. Derudover kan de give dig vejledning om, hvordan du bedst bruger din kørestol og bevæger dig sikkert både indendørs og udendørs.

Her kan du også se en video med komplet vejledning af Alfa Flex El kørestol hvor alle funktionerne er præsenteret og gennemgået på saglig vis. På vores videovejlednings side kan du finde alle instruktioner om korrekt betjening af alle Pegasus El scootere, El kørestole og Kabinescootere. Se vores videovejledninger Klik her.

 

Se video med komplet vejledning af Alfa Flex El kørestol:

 

Specifikationer for Alfa Flex El kørestol

Tekniske specifikationerDimensioner/vægt
Max hastighed8 km/tSæde bredde45 cm
Rækkevidde Op til 16 kmSæde dydbe43 cm
Vendediameter 56 cmSædehøjde fra fodstøtte54 cm
Frihøjde6 cmRyglæn højde42 cm
Motor200W x 2 stk.Længde100 cm
ComputerControllerBredde 60 cm
Batteri24V / 10AH lithiumBatteri2 kg
Lader24V, 2ATotal 23 kg
Max. hældningMax. personvægt80 kg
Forhjul8" massiv
Baghjul8" massiv
BremserMotorbremse

Hastighed og rækkevidde kan variere alt efter brugervægt, terræntype, temperatur, batteritilstand og dæktryk. Såfremt du er tæt på max personvægt anbefaler vi en større El kørestol. Alle priser er inkl. moms.

Anmeldelser (1)

1 anmeldelse af Alfa-Flex Massiv El-kørestol

  1. Mia Hedelund

    Super super vejledning og hjælp ved køb af Alfa Flex kørestol til min mor. Trods adskillige sms’er og opkald med en lind strøm af spørgsmål hele tiden fik jeg styr på hvilken El kørestol det skulle være. Tak

Tilføj en anmeldelse af varen
Indkøbskurv
Scroll to Top