Lej en El-scooter!

Hvad holder dig tilbage for at bestille en leje scooter? Vi er meget interesseret i alle svar.

Krykkeholder med plads til to krykke

785 kr.

/ Inkl. Hurtig levering

 

Krykkeholder / stokkeholder monteres i det firkantrør der stikker ud under sædet og fastspændes med fingerskrue, som formentlig allerede sidder på el scooterens firkantrør. Såfremt du allerede har andet ekstraudstyr monteret i firkantrøret (f.eks. en lille kurv) da skal du tilkøbe en forlængerarm, således du både kan have kurv og stokkeholder på samtidig. Har du spørgsmål er du naturligvis velkommen til at ringe til os på 70 27 27 18.

 

Sikker betaling & 3D Secure

Beskrivelse

Krykkeholder til montering på elscooter

Krykkeholder til montering på elscooter er designet til at blive monteret i det firkantrør, der stikker ud under sædet på el-scooteren. Den fastspændes let ved hjælp af en fingerskrue, som formentlig allerede er tilgængelig på el-scooterens firkantrør. Denne type stokkeholder giver brugeren fred i sindet. De ved, at deres stokke er sikkert opbevaret og nemt tilgængelig, når de har brug for den.

Plads til to krykke/stokke

Denne stokkeholder er en praktisk løsning, der giver mulighed for at transportere to stokke sikkert og bekvemt. Det er dog vigtigt at bemærke, at hvis du allerede har andet ekstraudstyr monteret i firkantrøret, såsom en lille kurv, vil det være nødvendigt at tilkøbe en forlængerarm. Dette giver dig mulighed for at have både kurven og stokkeholderen monteret samtidig. Ved at tilføje forlængerarmen kan du opnå den ønskede funktionalitet. På den måde bevarer du også muligheden for at transportere både din kurv og stokke sikkert på din el-scooter.

Med denne krykkeholder til montering på elscooter kan du være sikker på, at dine stokke er sikkert fastgjort under kørslen. Det giver dig mulighed for at nyde dine udendørs eventyr og samtidig have dine stokke inden for rækkevidde. Uanset om du har brug for stokkene til støtte eller bare som en bekvem måde at transportere dem på, er denne stokkeholder til el-scootere et praktisk og pålideligt tilbehør.

Uanset om det er en kort køretur til supermarkedet eller en længere tur, giver denne metalnet-stokkeholder brugeren bekvemmeligheden ved at have deres stok inden for rækkevidde. Udover det får du også en sikker opbevaring under kørslen. Har du spørgsmål er du naturligvis velkommen til at ringe til os på 70 27 27 18.

Se mere om stokkeholder med plads til to stokke i hjælpemiddelbasen på Social- og Boligstyrelsen. HMI-nr.: 71583

Se mere ekstraudstyr til din Elscooter, Elkørestol eller Kabinescooter, Klik her.

 

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Krykkeholder med plads til to krykke”
Indkøbskurv
Scroll to Top